Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İstanbul’a bağlı olan Prens Adaları’nın üçüncü en büyük adası olan Burgazada, bahar ve yaz aylarında hem günübirlik hem de konaklamalı tatiller için tercih edilmektedir. Burgazada’da çok sayıda restoran alternatifi bulunmaktadır. Burgazada gece hayatı denildiğinde akla genellikle rakı balık keyfinin yapılabileceği restoranlar ile birkaç pub gelmektedir. Burgazada’da diğer tatil yerlerine kıyasla daha huzurlu ve sakin mekanlar yer almaktadır. Burgazada mekanlarında misafirlere alkollü ve alkolsüz seçenekler sunulmaktadır. Misafirler, Burgazada mekanlarında düzenlenen canlı müzik, konser, söyleşi ve tiyatro gibi etkinliklere katılabilmekte ve keyif dolu anlar yaşayabilmektedirler. 

Adakeyf Restaurant Burgazada

Burgazada’da gece hayatı denildiğinde akla gelen ilk mekanlardan biri olan Adakeyf Restaurant Burgazada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Adakeyf Restaurant Burgazada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Balık ve meze çeşitliliği ile ön plana çıkan mekanda haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ile Burgazda misafirleri doyasıya eğlendirilmektedir. Rakı balık keyfi için Burgazada’da en iyi alternatiflerden biri olan Adakeyf Restaurant Burgazada’nın deniz kıyısındaki konumu ise ziyaretçilere eşsiz bir deniz manzarası keyfi sunmaktadır. Adakeyf Restaurant Burgazada, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 27 59

Adres: Burgazada, Yalı Cd. No:16/b, 34975, Adalar/İstanbul

Burgazda Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı

Burgazada’nın rakı balık keyfi denildiğinde akla gelen yerlerinden biri olan Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı, balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı’nda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Deniz manzarasına karşı lezzetli yiyeceklerin denenebileceği mekanda, canlı müzik etkinlikleri düzenlenmektedir. Huzurlu bir ortamda keyifli bir akşam geçirmek isteyenlerin tercihi olan Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 12 11

Adres: Burgazada Mahallesi, Yalı Cd., 34975 Adalar/İstanbul

İndos Pub

Burgazada’nın tek pub konseptinde hizmet veren mekanı olan Indos Pub, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ağırlamaktadır. İndos Pub’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Keyifli kalabalık arkadaş toplantılarının vazgeçilmez mekanlarından olan İndos Pub, rahatlığı ve ferahlığı nedeni ile tercih edilmektedir. Kaliteli müzikler eşliğinde lezzetli ürünler denemek isteyen kişilerin favori mekanı olan İndos Pub’ta en çok tercih edilen alkoller ise kokteyl çeşitleri ile bira olmaktadır. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren İndos Pub’ın çalışma saatleri ise 12.00 ile 02.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0216) 381 24 24

Adres: Burgazadası, Zabıta Binası Karşısı, Yeni Yalı Sk., No:10, 34975 Adalar/İstanbul

Adil Sahil Balık

Burgazada’nın en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Fincan Cafe Restaurant, meze ve balık çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile hizmet veren Fincan Cafe Restaurant’ta misafirlere alkollü ve alkolsüz çok sayıda içecek seçeneği sunulmaktadır. Fincan Cafe Restaurant’ta çok tercih edilen lezzetler arasında ise kalamar, hamsi tava, semizotu tarama ve ızgara levrek olmaktadır. Alkollü içecek olarak en çok bira ve rakının tercih edildiği Fincan Cafe Restaurant, değişik lezzetler denemek için son derece uygundur. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ile misafirleri doyasıya eğlendirmeyi amaçlayan Fincan Cafe Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ie 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 13 50

Adres: Burgazadası, Yalı Cd. No:6/A, 34975 Adalar/İstanbul

Cennet Bahçesi Burgazada

Burgazada’nın etkinlikleri ile ünlü mekanı olan Cennet Bahçesi Burgazada, hem yerli hem de yabancı Burgazada ziyaretçileri tarafından oldukça ilgi görmektedir. Doğallığı ve samimiyeti ile meşhur olan mekanda etkinlikler için belirlenmiş olan alanlar yer almaktadır. Cennet Bahçesi Burgazada’da çeşitli konserler, tiyatrolar ve söyleşiler düzenlenmektedir. Burgazada sakinlerinin ve ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdikleri etkinliklerde kültür ve sanat dolu anlar yaşanabilmektedir. Retro konserlerin vazgeçilmez adresi olan Cennet Bahçesi Burgazada’nın etkinlikleri ücretlidir. Ancak mekanın restoran kısmı da bulunmaktadır. Her türlü alkollü ve alkolsüz içeceğin servis edildiği Cennet bahçesi Burgazada, İstanbul’un büyüleyici manzarasına hakim, yemyeşil ağaçlar ile çevrili bir de bahçeye sahiptir. Hem Heybeliada’ya özgü lezzetlerin denenebileceği hem de keyifli aktivitelerde doyasıya eğlenilebilecek Cennet Bahçesi Burgazada, Burgazada’ya gelindiğinde mutlaka ziyaret edilmesi gereken mekanlar arasında yer almaktadır.

Adres: Burgazadası, Gönüllü Cd., No:46, 34975 Adalar/İstanbul 60

Kalpazankaya Restaurant

Yemyeşil ağaçlar ile çevrili keyifli bahçesinde misafirlerini ağırlayan Kalpazankaya Restaurant, son derece geniş menüsü ile hizmet vermektedir. Çok sayıda alkollü ve alkolsüz çeşitlerin bulunabildiği Kalpazankaya Restaurant, balık ve meze çeşitliliği ile ön plana çıkmaktadır. Kalamar, midye, karides ve balık çeşitlerinin son derece beğenildiği Kalpazankaya Restaurant, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 11 11

Adres: Kalpazankaya Yolu Sok., No:42, Burgazada, 34975 Adalar/İstanbul

İskele Çardak Restoran

Burgazada’nın en popüler mekanlarından biri olan İskele Çardak Restoran, rakı balık denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri durumundadır. İskele Çardak Restoran’ın son derece geniş menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Balık ve meze çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir menüye sahip olan İskele Çardak Restoran’da en çok tercih edilen lezzetler arasında ise kalamar, ızgara enginar, karides ve balık çeşitleri yer almaktadır. Alkollü çeşitler arasında sıklıkla tercih edilenler ise rakı ve bira olmaktadır. Denize sıfır konumda bulunan İskele Çardak Restoran, Burgazada’nın en huzurlu mekanlarından biridir. Kaliteli canlı müzik etkinlikleri ile misafirleri doyasıya eğlendirmeyi amaçlayan İskele Çardak Restoran, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 463 42 45

Adres: Burgazada, Yalı Cd., No:22/A, 34975 Adalar/İstanbul

Burgaz Cafe

Burgazada’nın en meşhur mekanlarından biri olan Burgaz Cafe, son derece rahat ortamı nedeni ile özellikle kalabalık arkadaş gruplarının tercihi olmaktadır. Kaliteli müzikler eşliğinde Burgazada’ya özgü farklı lezzetlerin denenebileceği Burgaz Cafe’de misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. En çok tercih edilen alkol çeşidi ise bira olmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Burgaz Cafe, hafta sonlarında kalabalık olabilmektedir. Sakinlik arayışı olan kişiler, hafta içi günlerde Burgaz Cafe’yi tercih edebilirler. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunan Burgaz Cafe, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 26 43

Adres: Burgazadası, Yalı Cd., No:2, 34975 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü