Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Hem doğal ve tarihi güzellikleri hem plaj ve koyları hem de birbirinden güzel lezzetleri ile ön plana çıkan Burgazada, bahar ve yaz aylarında özellikle İstanbulluların uğrak yerleri arasında bulunmaktadır. Son yıllarda Burgazada’da açılan çok sayıda restoran yer almaktadır. Burgazada restoranlarında balık ve meze çeşitleri ile deniz mahsülü ürünleri Burgazada misafirlerinin tercih sebebi olmaktadır. Burgazada restoranlarında misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Eşsiz manzaraya karşı keyifli bir akşam geçirmek isteyen kişiler her yıl Burgazada’yı tercih etmektedirler. 

Adakeyf Restaurant Burgazada

Burgazada’da güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile hizmet veren Adakeyf Restaurant Burgazada, son derece zengin menüsü ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Adakeyf Restaurant Burgazada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Balık çeşitlerinin günlük ve taze olarak servis edildiği restoranda denize karşı farklı lezzetleri denemek mümkündür. Harika manzarası ve farklı lezzetleri ile tercih sebebi olan Adakeyf Restaurant Burgazada, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 27 59

Adres: Burgazada, Yalı Cd. No:16/B, 34975 Adalar/İstanbul

Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı

Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı, balık ve meze çeşitleri ile tercih sebebi olmaktadır. Rakı balık keyfi için en güzel adreslerden biri olan restoran, konumu nedeni ile sıklıkla tercih edilmektedir. Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı’nda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Balık çeşitlerinin tümü günlük olarak servis edilmektedir. Restoranda servis edilen ahtapot, karides ve enginar kalbi ise misafirlerin favorileri arasında yer almaktadır. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren Burgazada Sahil Ayvalık Cunda Mutfağı’nın çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 12 11

Adres: Burgazada Mahallesi, Yalı Cd., 34975 Adalar/İstanbul

Antigoni Restaurant

Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Antigoni Restaurant, güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile Burgazada’da hizmet vermektedir. Denize karşı rakı balık keyfi yapmak için Burgazada’daki en güzel seçeneklerden biri olan Antigoni Restaurant’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Misafirler tarafından en çok tercih edilenler arasında ise atom, kaya koruğu, levrek marin, sarımsaklı patates, Girit ezmesi  ve patlıcan ezme bulunmaktadır. Deniz mahsülleri ürünlerinin de misafirler tarafından oldukça beğenildiği Antigoni Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 28 47

Adres: Burgazadası, Yalı Cd. No: 4/A, 34975 Adalar/İstanbul

Yasemin Restaurant

Denize sıfır konumda farklı lezzetler denemek isteyen kişilerin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Yasemin Restaurant, balık çeşitleri, deniz mahsülü ürünleri ve meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Yasemin Restaurant’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri servis edilebilmektedir. Girit ezme, kalamar ızgara ve ahtapot ızgaranın misafirlerin favorileri arasında bulunduğu restoranda denize karşı rakı balık keyfi yapmak mümkün olmaktadır. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren Yasemin Restaurant’ın çalışma saatleri 11.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 17 40

Adres: Burgazadası, Gezinti Yolu Cd. 27/A, 34975 Adalar/İstanbul

Yeni İdeal Restoran

Hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunan Burgazada’nın en meşhur restoranlarından biri olan Yeni İdeal Burgazada, aile işletmesi olarak hizmet vermektedir. hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunan restoran kaliteli müzikler eşliğinde keyifli akşam yemekleri için son derece uygundur. Burgazada’da sakinlikten hoşlanan kişilerin tercih edebileceği Yeni ideal Restoran’da mevsime uygun balık çeşitleri ve meze çeşitleri bulunmaktadır. Haftanın tüm günlerinde hizmet veren Yeni İdeal Restoran’ın çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

Adres: Burgazadası, Yeni Yalı Sk. No:38, 34975 Adalar/İstanbul

Pyrgos Restaurant & Cafe

Burgazada’da otel konseptinde hizmet vermekte olan Pyrgos Restaurant & Cafe, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Izgara çeşitleri ve mezeleri ile ön plana çıkan restoran, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren restoran, harika bir deniz manzarasına sahiptir. Burgazada’da hafif müzikler eşliğinde keyifli akşam yemekleri yemek isteyen kişilerin vazgeçilmez restoranları arasında yer alan Pyrgos Restaurant & Cafe, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir.

İletişim: (0216) 381 12 10

Adres: Burgazadası, Gezinti Yolu Cd. No:45, 34975 Burgazada/İstanbul

Kalpazankaya Restaurant

Harika manzarası ile ön plana çıkan Kalpazankaya Restaurant, misafirlerine son derece geniş ürün alternatifi sunmaktadır. Hem alkollü hem de alkolsüz seçeneklerin servis edildiği restoranda güler yüzlü ve ilgili çalışanları nedeni ile tercih sebebi olmaktadır. Başlangıç., ara sıcak, ana yemek ve tatlı seçeneklerine menüsünde yer veren Kalpazankaya Restaurant, Burgazada denildiğinde akla gelen ilk restoranlardan biri olmaktadır. Eşsiz manzarası ile rakı balık keyfi yapmak için en uygun restoranlardan biri olan Kalpazankaya Restaurant, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kalpazankaya Restaurant haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 11 11

Adres: Kalpazankaya Yolu Sk., No:42, Burgazada, 34975 Adalar/İstanbul

Barba Yani Restaurant

Burgazada’nın en meşhur restoranları arasında yer alan Barba Yani Restaurant, balık ve meze çeşitliliği ile tercih sebebi olmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin bulunduğu restoranın menüsünde misafirlerin favorileri arasında yer alan lezzetler arasında kalamar, tereyağlı karides, deniz börülcesi, midye, ahtapot, levrek marin ve Girit ezmesi bulunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile olduğu kadar servisinin hızı ile de tercih edilen Barba Yani Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.20 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 644 95 84

Adres: Murat Kızılkula No:b-8/a, 34975, PTT - Burgazada Şb, 34975 Adalar/İstanbul

Fincan Cafe Restaurant

Aile işletmesi olarak Burgazada’da hizmet veren Fincan Cafe Restaurant, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Fincan Cafe Restaurant’ın son derece geniş menüsünde ön plana çıkan lezzetler arasında kalamar, karides, ahtapot, hamsi tava, levrek marin ve Girit ezmesi bulunmaktadır. Rakı balık keyfi için Burgazada’nın en çok tercih edilen restoranlarından biri olan Fincan Cafe Restaurant, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 13 50

Adres: Burgazadası, Yalı Cd. No:6/A, 34975 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü