Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Aydın’ın turistik ilçesi olan Didim, her yıl yerli yabancı birçok turistin akınına uğramaktadır. Aydın bölgesinin kuşkusuz en kalabalık ilçesi olan Didim turizm sektörü açısından Türkiye’nin değerli yerlerindendir. Her geçen yıl yabancı turistler tarafından tercih edilirliğinin artması bölgenin esnafının Türkçe’den çok İngilizce veya Rusça konuşması ile sonuçlanmaktadır. Hal  böyle olunca hizmet sektörü de yabancı turistlerin isteklerine yönelik olmaya başlamıştır. Bu durum mağaza ve restoranlarda çeşitliliği arttırması nedeni ile mutlu edici bir sonuca dönüşmüştür. Öyle ki, gelen herkes zevkine uygun aradığı yeri, eğlenceyi veya aktiviteyi bulabilmeye başlamıştır.

Didim restoranları çeşitliliği ve zengin menüsü ile göz boyarken, Didim gece hayatı ise çığır açan bir başlığa dönüşmüştür. Şık barlardan gece kulüplerine veya rahatlık ve salaşlık arayanlar için ise konfor sunan publara birçok farklı eğlence seçeneği Didim’de bulunmaktadır. Tatilcilerin yapması gereken tek şey o gece ne tür bir eğlence istediklerine karar vermektir. Dileyenler sabaha kadar müzik eşliğinde dans ederek eğlenebilir dileyenler ise lezzetli kokteyller içebilecekleri mekanlarda arkadaşları ile keyifli sohbetler edebilir. Didim’in sunduğu tek çeşitlilik tabi ki eğlence hayatına yönelik değildir. Didim koyları ve plajları ile de birçok farklı adrese sahip olan zengin bir beldedir. Bunun yanı sıra tarihi özel yerleri ile zengin topraklara sahiptir. Kişiler, günlerini deniz kenarında güneşlenirken geçirmek istiyorsa bu nefes kesici koylara yönelirken tarihi dokuyu keşfetmek isteyenler ise tarihi yerlere yönelmektedir. Tüm bu başlıkların yanı sıra Didim doğal güzellikleri ile de tercih edilmektedir. Doğa severler Didim’de doğal güzellikler içerisinde konumlanan kamp alanlarına büyük ilgi göstermektedir. Bu alanlarda Didim’in kalabalığından uzak ama yine de Didim’in güzellikleri ile iç içe bir tatil yapabilirler.

Didim Medusa Club

Didim’in en eski gece kulübü olan Medusa, Didim gece hayatı dendiğinde ilk akla gelen adres olmaktadır. Bölgeye gelen herkesin ilk duyduğu isim olması Medusa’nın ününü daha da arttırmaktadır. Müdavimleri eski güzelliğinin kalmadığını söylemektedir ancak gelen birçok kişiden hala tam puan toplamaktadır. Fiyatları diğer mekanlara göre biraz daha yüksektir. Yaz aylarında özellikle yabancı turistler tarafından dolup taşmaktadır. DJ performansı sergilenen mekanda sabaha kadar müzik eşliğinde dans etmek mümkündür. 

Adres: Altınkum, Yalı Cad. No:30, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0532 256 12 91

Tren Beach Club

Alaçatı, Bodrum ve Kuşadası’nı etkisi altına aldığı gibi Didim’i de etki altına alan Tren, eğlencenin kalbi denilebilir. Her konumunda kaliteli hizmet veren Tren bu özelliğini Kuşadası’na da taşımıştır. Gündüzleri beach olarak hizmet verip geceleri ise kulübe dönüşen mekan, kaliteli eğlence arayanlar için önerilen bir adrestir. Bazı dönemlerde sevilen isimlerin konser etkinliklerine de ev sahipliği yapmaktadır. Bu dönemlerde bilet veya rezervasyon ile giriş yapılmaktadır. Diğer mekanlara göre daha yüksek fiyatlı bir mekan olduğu bilinmelidir. 

Adres: Altınkum, Yalı Cad. 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0535 913 70 27

Galaxy Bar

Altınkum Plajı’nda yer alan Didim’in en popüler mekanlarından bir diğeri de Galaxy Bar’dır. Kumlar üzerinde sunduğu eğlence ile Didim gece hayatının merkezlerinden biridir. Medusa Club ile aralarında olan rekabet her iki mekanında yenilikçi olmasını sağlamaktadır. Dans ve müzikle geçecek saatler için Galaxy güzel bir öneri olmaktadır. Yetişkin her yaş grubuna hitap eden bir adrestir. Ancak özellikle genç kesim tarafından mesken tutulmaktadır. Yabancı turistlerin de sevdiği adreslerden biri olan Galaxy, uygun fiyatlara sahiptir. 

Adres: Altınkum, Yalı Cd. No:5, 09270 Didim/Aydın

Back House Rock Bar

Rock severlerin Didim’de buluşma noktasında sıra. Back House Rock Bar uygun fiyatları ve keyifli ortamı ile özellikle arkadaş grupları tarafından tercih edilen bir yerdir. Genellikle bira içilmek için tercih ediliyor olsa da başarılı bir bar menüsüne sahiptir. Yaz aylarında boş masa bulmak zor olabilmektedir. Çalan müzikler ile Rock tutkunlarını mest eden mekan, müşteri memnuniyetine son derece önem vermektedir. Mekandaki tüm çalışanların son derece ilgili olması gelen herkesin bir daha gelmesini sağlamaktadır.

Adres: Altınkum, Yalı Cad. 87/A, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0542 844 86 82

Sensation Beach Club

Yine gündüzleri beach akşamları ise kulüp olarak hizmet veren bir adreste sıra. Sensation, Medusa ile komşu olan Didim’in en meşhur diğer mekanlarındandır. Genellikle İngiliz turistler tarafından tercih edilmektedir. Yaz aylarında son derece kalabalık olmaktadır. Medusa’ya göre daha uygun fiyatlara sahip olması tercih edilirliğini arttırmaktadır. Sabaha kadar dans ve müzik isteyenler için rahatlıkla öğrenilebilecek bir adrestir. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir yer olması Sensaiton’ı Didim için özel kılmaktadır. 

Adres: Altınkum, Yalı Cad. 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0535 913 70 27

Temmuz Bar

Arkadaşlarla birkaç bira içip arka fondan çalan güzel müziği dinlemek isteyenler için Temmuz Bar aradıkları adres olacaktır. Salaş bir mekan olması nedeni ile yaz eğlenceleri için ideal adreslerden biridir. Salaş olması kalite kuşkusu yaratmamalıdır. Öyle ki, gelen kişiler Didim’in yerlileri olmakla beraber kaliteli saatler geçirmek isteyen kişilerdir. Temmuz Bar, geçerken uğrayabileceğiniz geceye soluklanma molası katmak istediğinizde tercih edeceğiniz bir adres de olabilmektedir. Didim gece hayatı için sakin bir bar önerisi olacaktır.

Adres: Çamlık, Yunus Cad. No:75, 09270 Didim/Aydın

Telefon: (0256) 813 33 11

Toy Bar

Canlı müzik arayışında olan kişiler için ise önerilecek adres Toy Bar olmaktadır. Keyifli müzik dinletileri sunması hem ailelerin hem de arkadaş ortamlarının ilgisini çekmektedir. Merkeze son derece yakın olması tercih edilirliğini daha da arttırmaktadır. Bu her iki sebep Toy Bar’ın yaz aylarında dolu olmasını sağlamaktadır. Ücretleri de son derece uygun bir mekandır. Tek adreste aranan her şeyin bulunacağı adres aynı zamanda güzel de bir bar menüsüne sahiptir. Toy Bar, Didim’in sevilen gece mekanlarından olmayı hak etmektedir. 

Adres: Çamlık, Yunus Cd. No:9, 09270 Didim/Aydın

Swan Bar

İngilizler tarafından mesken tutulmuş olan Swan Bar, İngiliz konsepti üzerine yoğunlaşmış bir yerdir. Keyifli müzikleri ve güler yüzlü çalışanları ile gelen herkesin mutlu olmasını sağlamaktadır. Mekanda konuşulan dil genellikle İngilizce olsa da gelen herkes rahatlıkla eğlenebilmektedir. Gelenlerin müdavimi olduğu mekanlardandır. Swan Bar, arkadaşlarınız ile birkaç bira içip keyifli bir sohbet etmek istiyorsanız aradığınız eğlence için doğru adres olacaktır. İngiliz Bar dendiğinde Didim’in en çok bilinen yeri olduğundan bu konsepti merak edenlerin gidip görmesi gereken bir adres.  

Adres: Çamlık, Yunus Cad. No:9, 09270 Yalıköy Köyü/Didim/Aydın

Telefon: (0256) 813 21 84

Rehab Bar

Her katında ayrı bir konsept bulunan özel bir mekanda sıra. Tam adı Rehabilitasyon olan yer görür görmez ilgi çeken bir yer. Öyle ki, giriş kapısı üzerine konuşmuş Vosvos mekanın eğlencesini dışarı yansıtır niteliktedir. Üç katlı bir binadan oluşan Rehab, ilk katında canlı müzik, ikinci katında sohbet etmek isteyenler için sessiz bir ortam en üst katında ise meyhane konseptine sahiptir. Kim hangi eğlenceye kendini daha yakın hissediyorsa o katta yerini almaktadır. Tatlı bir mekan olan Rehab Bar, gelen herkesin sevdiği ve bir diğer konsepti için tekrar geldiği bir yerdir. Yazın yoğun dönemlerde mekan için rezervasyon yapılması önerilmektedir. 

Adres: Altınkum Mah. Yalı Cad. No:16 Didim/Aydın

Telefon: 0541 886 27 57

İki Tek Yeni Nesil Meyhane Ocakbaşı

Yeni nesil meyhane kültürünün Didim ile buluştuğu yer İki Tek Yeni Nesil Meyhane oluyor. Et restoranı konseptine de sahip olan meyhane, lezzetli et yemek isteyenlerin de tercihi oluyor. Ocakbaşında pişen leziz etlerin kokusu iştah kabartıyor. Denize sıfır konumu ile görsel de bir şölen sunuyor. Tüm bu etkenler bir de güzel bir DJ performansı ile birleştiğinde unutulmaz bir eğlencenin kapıları açılıyor. Yaz aylarında son derece yoğun talep gördüğünden mekana gelinmeden öncesinde mutlaka ki rezervasyon yapılması öneriliyor. 

Adres: Çamlık, Yalı Cad. No:31, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0507 834 03 70

Akbük Çamlı Restaurant

Akbük’te yer alan Çamlı Restaurant, daha sakin bir eğlence arayanlar için önerilecek adreslerden biridir. Meyhane konseptine sahip olan restoran, zengin menüsü ile lezzet şöleni yaşatmaktadır. Ara sıcakları, mezeleri ile sofrayı donatmak isteyenlere tam aradıkları imkanı sunmaktadır. Deniz kenarında yer alan mükemmel konumu, gün batımı izlemek için tercih edilmektedir. Güzel bir manzara eşliğinde ailecek veya dost meclisi ile keyifli bir yemek yemek isteyenler için en doğru adreslerdendir. 

Adres: Cumhuriyet Mah, Akbük Bld, 2012. Sok. Pk:09295, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0256 856 40 38

Battı Balık Sahil Meyhanesi

Ayaklarınızı denize sokarak akşam serinliğinin tadını çıkardığınız Battı Balık Sahil Meyhanesi, Didim’in özel mekanlarındandır. Didim’in en meşhur meyhanelerinden biridir. Lezzetli mezeleri ve tazecik balıkları ile sevilen yemeklere ev sahipliği yapmaktadır. Didim yerlilerinin müdavimi olduğu mekanlardan biridir. Özellikle, yaz aylarında yoğun talep görmesi nedeni ile rezervasyon yapılması gerekmektedir. Gün batımı izlemek isteyenler akşam yemeği için biraz daha erken saatlerde gelmektedir.

Adres: Altınkum Mah, 233. Sok No:31, 09270, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0553 501 83 80

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü