Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Aydın’nın en çok ziyaret edilen turistik bölgelerinden biri olan Didim eskiden Yenihisar olarak anılmaktaydı. Ege denizde Didim yaz tatili için sıkça tercih edilen bölgelerden biridir. Doğal güzellikleri, plajları, gece hayatı, gezilecek yerleri ile her yaz yerli ve yabancı birçok turiste ev sahipliği yapar. Güzel bir tatil planı için ise güne nasıl başlanılacağı önem teşkil etmektedir. Doğa gezileri, deniz tatili, tarihi geziler ya da tekne turları hiç fark etmeksizin güzel bir günün başlangıcı doyurucu bir kahvaltıdan geçer. Günü güzel kapatmak ise tatil yaptığınız bölgenin meşhur lezzetlerinin de eşlik ettiği bir akşam yemeğinden geçer. Bu yüzden Didim tatilde en çok aranan başlıklardan biri ‘’Didim’de Kahvaltı Nerede Yapılır’’ sorusu olmaktadır. Didim daha önceden bu bölgeyi ziyaret edenler tarafından kahvaltı tavsiye opsiyonlarına sahip. 

Didim gezilecek yerler, tadılacak lezzetler ya da yapılacak aktiviteler konusunda da oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Dolu dolu bir yaz tatili için ya da sessiz sakin bir yaz tatili için de bolca alternatiflere sahip olan Didim kahvaltı yerleri bolluğu noktasında da aynı performansı sergiliyor. Kahvaltı kimileri için sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezi iken kimileri için tam olarak bir keyif durağıdır. Birçok tatilcinin kendine özgü sebepleri olsa da özellikle tatil zamanı geç ya da erken zamanlarda yapılan zengin kahvaltılar günün vazgeçilmez oğünleridir. Didim açık büfe kahvaltı, doğa içerisinde kahvaltı, serpme kahvaltı, deniz manzaralı, yöresel kahvaltı gibi seçenekler hususunda da doyurucu seçenekler sunuyor. Güne güzel bir başlangıca kahvaltı fırsat verirken, Didim kahvaltı fırsatları da sezona özel fırsatlar sağlayabiliyor. Didim’in muhteşem atmosferi eşliğinde yapılacak kahvaltı fiyatları da her bütçeye uygun avantajlar ile misafirlerini karşılıyor. 

Şenol’un Yeri

Didim’in Akköy mevkiinde yer alan Şenol’un yeri özellikle serpme köy kahvaltısında konusunda adından söz ettiriyor. 25’den fazla kahvaltı çeşiti ve ürünlerinin doğallığı ile tatilciler tarafından sıkça tercih ediliyor. Kahvaltı ise sadece serpma köy kahvaltısı ile sınırlı değil, menu içerisinde yiyenlerin çok beğendiği otlu gözlemesi ve çilek suyu gibi kahvaltı yancıları da mevcut. Burada çocuk oyun alanları, otopark hizmeti, kapalı alan ve açık bahçe de var. Ayrıca müessese içerisinde satılan ve  doğal olarak üretilen salça, reçel, köy yumurtası, köy ekmeği gibi ürünler de mevcut. Serpme köy kahvaltısı ile iki kişinin rahatlıkla doyabileceği miktarda sunuluyor. Fiyatlar ve rezervasyon için iletişim numaralarından ulaşmak mümkün.

Adres: Akköy, Akköy Çeşme yanı, 09290 Didim/Aydın

Tel: 0 (535) 612 56 38

Ayşe Teyze’nin Yeri

Organik köy ürünleri ile Ege kahvaltısının tüm eşsiz güzelliklerini sunan bu mekan adından en çok serpme kahvaltı noktasında söz ettiriyor. Çünkü bütün ürünleri organik ve civar köylerden temin ediliyor. Müesseye ait otopark bulunduğu için özel araç ile gidilebilir. Kahvaltı çeşitlerinin içerisinde gözleme, pişi, sigara böreği gibi tadanlar tarafından çok sevilen hamur işleri de bulunuyor. En çok tavsiye edilen gözleme ise patlıcanlı gözleme. Ege kahvaltı kültürünü yakından tanıyabileceğiniz ve temiz, ferah, samimi bir ortama da sahip olan bu mekan fiyatlar konusunda da her bütçeye hitap ediyor. 

Adres: Didim Söke Yolu Üzeri, Akköy Mah. Akköy Köy Çeşmesi Karşısı No: 16, 09290 Didim/Aydın

Tel: 0 (555) 967 51 10

İki Bacının Yeri

Doğa içerisinde yer alan iki bacının yeri özellikle serpme kahvaltısı ile ön plana çıkıyor. Mekan arayışlarında samimi ve salaş bir ortamı öncelik haline getirenler için uygun bir atmosfere sahip olan iki bacının yeri menüsünde kahvaltıda tüketilebilecek tost, gözleme ve börek çeşilerine de yer veriyor. Düğün, nişan, doğum günü gibi etkinlikler için de tercih edilebilecek bu mekan geniş bir lokasyonda konumlanıyor. Doğal ve anne eli değmiş lezzette sunulan yemek ve kahvaltılıklar ile misafirlerini evlerindeymişler gibi ağırlıyor. Odun ateşinde demledikleri çay ile ise çay tiryakiler tarafından daha çok tercih edilebilir. 

Adres: Fevzipaşa, Cumhuriyet Cd. 415-A, 09600 Didim/Aydın

Telefon: 0553 351 97 16

Alsancak Unlu Mamulleri

Türkiye’nin birçok bölgesinde yer alan Alsancak Unlu Mamülleri Didim’de de hizmet veriyor. Hem yerli halk tarafından hem de Didim ziyaretçileri tarafından sıkça tercih edilen bu mekan kahvaltıda hamur işi yemeyi sevenler için sıkça tercih edilen mekanlardan biri. Çeşitli börek ve poğacalarının yani sıra paketli ürünleri, şerbetli tatlıları ve kurabiye çeşitleri de var. Kuymak, serpme kahvaltı, sandviç ve tost çeşitleri ile de adından söz ettiriyor.  Piknik ya da deniz kenarında kahvaltı yapmak isteyenler için yancı olacak ürünler mevcut iken dileyenler için mekan içerisinde oturarak lezzetli bir kahvaltı yapmak mümkün. 

Adres: Atatürk Bulvarı No:128 Altınkum Didim/Aydın

Telefon: 0256 813 40 40

Mavi Restaurant & Bistro

Havuz başı konseptli olan Mavi Restaurant doğanın içerisinde dinlendirici mavi bir dizayn ile hizmet veriyor. Konaklama da yapılabilecek bir konsepte sahip olan bu mekan hem akşam yemekleri için hem canlı müzikli eğlence için uygun bir mekan. Havuz başında yemek yiyebilmek, kahvaltı etmek ve havuza girmek mümkün. Serpme kahvaltı ise bu mekanda en çok tercih edilen kahvaltı seçeneklerinden biri. Aynı zamanda tost ve sandviç seçenekleri de mevcut. Gitmeden önce ister online olarak ister arayarak rezervasyon yaptırmak yer bulabilmek açısından daha sağlıklı. Mekan çocuklu ailleler için de uygun. 

Adres: Hisar Mahallesi Fener Caddesi 10/A09270 Didim/Aydın Türkiye

Telefon: +90 850 305 82 53

Saman Didim

Günün her saatinde hizmet veren Saman Didim kahvaltı çeşitleri ile de ön plana çıkıyor. Serpme kahvaltı birçok mekanda olduğu gibi burada da gözde bir seçenek. Fakat Saman Didim farklı lezzetleri ile de ön plana çıkıyor. Yanında patates ve salata ile servis ettikleri kaşarlı, sucuklu simit tost yiyenler tarafından tavsiye ediliyor. Bunun yanı sıra farklı omlet, tost ve sandviç çeşitleri de mevcut. Taze el yapımı meyve suları ile ise güne fresh bir başlangıç yapabilmek mümkün hale geliyor. Hem dışarıda hem de iç mekanda hizmet veren Saman Didim siyah ve kahve buluştuğu bir dizayna sahip. Son olarak ise kahvaltının ardında güzel bir soğuk ya da sıcak kahve ile güne başlangıcı tazelenmiş bir şekilde yapmak mümkün. 

Adres: Altınkum, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0553 726 26 62

Cevizli Bahçe

Havuz başında kahvaltı yapmayı sevenler için sıkça tercih edilen bir mekan olan Cevizli Bahçe birçok kahvaltı seçeneğine sahip. Serpme kahvaltı ile doyurucu ve uzun soluklu bir kahvaltı yapabilirken patates kızatması, omlet tabağı, gözleme çeşitleri, tost ve sandviç çeşitleri ile daha hızlı bir kahvaltı da yapabilmek mümkün. Taze sıkılmış portakal suyu ise güzel geçen bir gecenin ardından ayıltıcı bir etkiye sahip oluyor. Kahvaltı ardından keyif yapmayı sevenler için ise soğuk ve sıcak kahve seçenekleri mevcut. İsteyenler havuzu da yüzmek için kullanabiliyor. Tüm günü burada geçirmekte mümkün. 

Adres: Efeler, Kalender Cd No:38, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0551 631 97 24

Sir Winston Pub

2018 yılından beri birçok bölgede şubesini açan Sir Winston Pub İngiliz tarzını yansıtan dizayn ve kültür anlayışı ile dikkat çekiyor. Café, Tea House ve Pub seçenekleri bulunan bu mekanda lezzetli bir türk kahvaltısı yapmak da mümkün. ‘’Beklenmeyeni gerçekleştirmek için buradayız’’ mottosuyla yola çıkan Sir Winston Pub kahvaltı konusunda da beğenileri alıyor. Serpme kahvaltı, tek kişilik kahvaltı, domates salatalık söğüş tabağı, sahanda sucuk, sahanda sucuklu yumurta, omlek çeşitleri, gözleme çeşitleri ve tost çeşitleri gibi farklı kahvaltı seçenekleri ile kahvaltı için tüm beklentiyi karşılıyor. Bahçesinde ya da mekan içinde bir tatil kahvaltısı yapmak ingiliz kültürü esintisi ile keyifli hale geliyor. 

Adres:  Altınkum, Yalı Cd. No:87, 09270 Didim/Aydın

Telefon: 0533 593 12 03

Keyfinn Coffee Didim

Açık büfe kahvaltı severlerin sıkça tercih ettiği bir mekan olan Keyfinn Coffee kahve çeşitleri ile de ön plana çıkıyor. Doğal ürünlerin de yer aldı mekanın çalışan hizmeti de misafirleri tarafından olumlu yansıtılıyor. Hem açık büfe hem de tost, poğaça, gözleme gibi hamurişi seçenekleri de yer veren bu mekan tatlı ve kahve seçenekleri ile de ön plana çıkıyor. Merkeze yakın bir lokasyonda olan Keyfinn Coffee Merkez de konaklayan turistler için de avantaj sağlıyor. Yeşil mekan sevenlerin de tercihi olan Keyfinn ağaçların gölgesinde, çimenlerin üstünde, kuş sesleri eşliğinde kahvaltı yapma fırsatı sunuyor. Toplu kahvaltı organizasyonları için de tercih edilen bir mekan.

Adres: Cumhuriyet mah. 1036 sok. no:2/c DİDİM / AYDIN 09270 DİDİM/Aydın

Türkiye: 0535 707 07 90

Key-F Restaurant & Café

Marina içerisinde sahil kenarında yer alan bu mekan deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapmak isteyenler sıkça tercih etttiği ve memnun kaldığı bir yer. Hoş ve sakin müziklerin eşlik ettiği Key-F Restoran gece gündüz hizmet veriyor. Sabah serpme kahvaltı, menemen, tost, gözleme gibi kahvaltı seçenekleri ile kahvaltı yapmak ve ardından marina manzarasına karşı keyif yapabiliyorsunuz. Gitmeden önce rezervasyon yaptırılırsa manzara yanında oturma şansı yüksek oluyor. Sezon içinde bu mekan Didim severler tarafından tüm gün dolduruluyor. Çocuklu aileler için mekanda çocuk oyun alanı da bulunuyor. 

Adres: D-Marin Didim 09270 Didim/Aydın Türkiye

Telefon: (0256) 813 13 16

Sevgi Durağı

Manzara eşliğinde kahvaltı etmek isteyenler sıklıkla tercih ettiği mekanlardan biri olan Sevgi Durağı’nda Akbük limanı deniz manzarası misafirlere eşlik ediyor. Samimi bir mekan olan Sevgi Durağı toplu gruplar için de tercih edilen bir yer. Özellikle Pazar günleri çok kalabalık olan bu mekanda gitmeden önce yer ayırtmak gerekebiliyor. Sevgi durağı aynı zamanda bir aile işletmesi bu yüzden samimiyetini hiç kaybetmiyor. Burada kahvaltı için; serpme kahvaltı, gözleme, tost ve menemen gibi seçenekler mevcut. Sevgi Durağı lokasyonu sayesinde kahvaltı yaptıktan sonra hemen kum sahile geçip yüzebilme ve tatile hızlıca devam edebilme fırsatı sunuyor. 

Telefon: (0256) 856 46 00

Adres: Akbük mah 3001cad, 09270 Didim/Aydın

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü