Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Gün içinde sunduğu keyifli dakikalar ve gezilecek yerler konusunda çeşitliliğinin yanı sıra gece hayatında da eğlenceli saatler sunan Kaş, Antalya Bölgesinin eğlence duraklarından biridir. Gece hayatı dendiğinde gerek barlar sokağında konumlanan birbirinden güzel barları gerekse tepelerde kalan muhteşem manzaralı restoran, meyhane ve barları ile Kaş her zevke yönelik gece hayatı imkânı sağlamaktadır. Gündüz çeşitli koylarında muazzam bir deniz keyfi, gece ise birbirinden güzel mekanlarda eğlenceli saatler için Kaş doğru bir adres olmaktadır. Kaş gece hayatı dendiğinde gidilmesi ve görülmesi gereken yerleri sizler için yazdık. Birbirinden güzel barlar ve meyhanelerin yer aldığı bu listede zevkinize uygun bir yer bulacağınıza eminiz.

Mavi Bar

Kaş denince akla gelen ilk bar kuşkusuz Mavi Bar’dır. Kaş merkezde yer alan Mavi Bar adeta Kaş’ın bir sembolüdür. Birbirinden güzel kokteyller, çeşit çeşit biralar bulunan Mavi Bar’da keyifli bir akşam ve gece geçirmemek imkansız hale geliyor. Mükemmel playlisti ile misafirlerine adeta bir müzik şöleni yaşatan mekan, hem çalan müzikleri ile kulaklara hem de marina manzarası ile gözlere hitap ediyor. Haftanın yedi günü 17.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Mavi Bar, Kaş tatilinde mutlaka yer alması gereken mekanların en başında geliyor.

Adres: Andifli, Cumhuriyet Meydanı, No:2, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0533 391 31 71

Red Point

Dans, müzik ve eğlence söz konusuysa akla gelen adres Red Point’tir. Kaş barlar sokağında yer alan kulüp, genellikle genç nüfus tarafından tercih edilen bir mekan oluyor. Küçük bir mekan olmasına rağmen, sunduğu eğlence ile her daim dolu olan mekan, Kaşlıların vazgeçilmez noktalarından biri oluyor. Haftanın yedi günü 19.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Red Point kendi adını taşıyan kokteylleri ile de ön plana çıkıyor. Özellikle Red Angel ve Red Light adlı özel kokteylleri deneyenlerden tam puan topluyor.

Adres: Topçu Sokak, İbrahim Serin Cd. No:3, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0532 646 86 20

Echo Bar

Tarihi bir deve ahırı olan mekan kendine has atmosferi ile ziyaretçilerine bambaşka bir ortam deneyimi soruyor. Hem keyifli sohbetlere hem de farklı olunması istenen fotoğraflara ev sahipliği yapan Echo Bar, kaliteli jazz dinlemek isteyenlerin vazgeçilmez noktası oluyor. Echo Bar birbirinden özel isimlerin konserlerine ev sahipliği yapması ile de ön plana çıkıyor. Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Jehan Babur, Joy Voeth  gibi jazz müziğin önemli isimlerini ağırlayan mekan misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşatıyor. Organize edilen konser takvimine Echo Bar’ın kendi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0541 583 17 67

Gagarin

Rock müzik severlerin mutlaka gitmesi gereken mekanlardan birinde sıra. Gagarin, rock müziğin ünlü ismi Aylin Aslım tarafından 2015 yılında açılmıştır. Adını meşhur Rus pilot Yuri Gagarin’den alan mekan, kendine has dekoru ve salaş tarzı ile rahat bir gece geçirmek isteyen tatilcilerin ilgisini çekiyor. Alkol açısından zengin bir kokteyl menüsü bulunan Gagarin, alkolde olduğu kadar lezzetli mezeleri ile de ön plana çıkıyor. Haftanın yedi günü 20.00-04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0531 838 78 64

Hideaway Bar&Cafe

Hideaway, mekanın önüne gelir gelmez ziyaretçilerini etkilemeye başlayan mekanlardan biridir.  Begonvillerle süslü kapısı, mumlarla aydınlatılmış ufak patikasından geçip ulaştığınız muazzam bahçesi ve dekoruyla Kaş’ın en şık mekanlarından biridir. Barı özel kılan özelliği ”kova” kokteylleri oluyor. Kalabalık gruplara ev sahipliği yapan mekan lezzetli kokteyllerini büyük servis miktarları ile sunuyor. Eski Rock ve Blues klasiklerinin ağırlıklı olarak çalındığı mekan, bir iç, bir dış bir de full bardan oluşmaktadır. Hideaway, haftanın yedi günü 10.00 ile gece 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kalkan Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı 16/A, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: (0242) 836 33 69

Deja Vu Bar

Deja Vu Bar, Kaş’ın en popüler bir diğer noktasıdır. Meis Adası ve liman manzarası ile gelenleri kendine hayran bırakan mekan, bira içerken arka fonda çalan müzik eşliğinde keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Özellikle akşam saatlerinde gün batımı manzarasını izlemek için de Deja Vu Bar tercih ediliyor. Kaş’ın diğer barları gibi sıcak, küçük ve samimi bir ortama sahip olan mekan gelen kişiler ile mekan dolup taşıyor. Haftanın  yedi günü boyunca hizmet veren bar, tatilciler tarafından mutlaka uğranması gereken yerler arasında yer alıyor.

Adres: Uzun Çarşı Caddesi, İlkokul Sokak, No:31, Kaş/Antalya

İletişim: 0242 8362370

Üzüm Kızı Meyhane

Rakı içmek isteyen tatilcilerde sıra! Antalya Kaş’ın eşsiz liman manzarasına sahip olan Üzüm Kızı Meyhanesi, Akdeniz mutfağına dair lezzetleri, deniz ürünleri ve birbirinden farklı meze çeşitleriyle keyifli akşam yemeklerine ev sahipliği yapıyor. Hem ailecek hem de arkadaşlarla gidilecek olan mekan, keyifli saatler ve sohbetler için doğru bir adres oluyor. Birbirinden lezzetli yemek çeşitleri bulunan mekanda her zevke uygun yemek bulmak mümkün oluyor. Üzüm Kızı Meyhane, haftanın yedi günü 14.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Andifli Mah. İskele Geçidi Mah. No:2/1, 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0530 916 05 88

Nereid Meyhanesi

Bir başka meyhane önerisinde sıra, Nereid Meyhanesi. Cunda mutfağı dendiğinde Kaş’taki tek adres olan mekan, mavi beyaz dekoruyla adeta bir Rum meyhanesi havası taşıyor. Böylece misafirlerine hem Ege hem de Akdeniz havasını bir arada yaşatıyor. Meis Adası ve Kaş manzarası eşliğinde akşam yemeklerine ev sahipliği yapan Nereid, meze ve deniz mahsulleri konusunda oldukça iddialı bir menüye sahiptir. Dostlarınızla ve ailenizle keyifli sohbetlere ve akşam yemeklerine ev sahipliği yapan mekanda Kaş tatilinizi taçlandırabilirsiniz. Nereid Meyhanesi, haftanın her günü 19.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor olup, yaz aylarında yoğun talep gören mekanlardan biridir.

Adres: Andifli, Süleyman Sandıkçı Sk., 07580 Kaş/Antalya

İletişim: 0542 836 34 74

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü