Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Her yerde tatil yapabilirsiniz fakat Üzümlü Köyü gibi benzersiz bir atmosferde tatil yapmak tamamen başka bir ayrıcalık. Özellikle her şeyiyle size ait bir kiralık villada tatil yapıyorsanız, hem doğanın hem de huzurun tadı bir başka oluyor.

Balayı çiftlerinden muhafazakar ailelere kadar, her türlü ihtiyaca yanıt verecek bir kiralık villa bulabileceğiniz Üzümlü Köyü, tam anlamıyla kusursuz bir tatilin anahtarı.

Üzümlü Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Çevrede yer alan pek çok tatil beldesi gibi, Üzümlü Köyü’ne de kent merkezlerinden otobüs ve dolmuşlarla gitmek mümkün. Kalkan’a 10 dakika gibi kısa bir mesafede bulunması nedeniyle taksi kullanarak bile kolayca gidebilirsiniz. Özel aracınızla gitmek istiyorsanız, sadece Fethiye – Antalya yolunu takip etmeniz ve yol ayrımından Üzümlü Köyü’ne sapmanız yeterli olacaktır.

Üzümlü Köyü’nde Balayı Tatil

Yalnızca bir kez geçireceğiniz balayınızı unutulmaz kılmak istiyorsanız, Üzümlü Köyü sizin için biçilmiş kaftan. Kiralayacağınız villa ile, evinizin konforunda, özgürlüğünüzün tadını çıkararak bir tatil yapmanız mümkün. 

Balayınız sırasında sevdiğinizle huzurlu vakitler geçirmeniz için size özel hazırlanan gül yaprakları ve meyve tabaklarıyla, her saniyesi unutulmazgeçecek, çocuklarınıza anlatacağınız bir balayı Üzümlü Köyü’nde sizi bekliyor.

Üzümlü Kiralık Villaları ile Huzur Dolu Bir Tatil Ne Dersin?

Üzümlü Köyü’nde Ne Yiyebilirim?

Üzümlü Köyü, son yıllarda giderek popülerleşen bir belde. Bunun da katkısıyla, çok sayıda restoranın hizmet verdiği beldede dilediğiniz her türlü mutfağa ait bir yemek bulmak mümkün.

Beldenin geçim kaynağı olan üzümcülük ve zeytincilik yemeklerinde de kendini gösteriyor. Üzümlü Köyü’nde tatil yaparken, mutlaka Akdeniz mutfağına ait yeşillikler ile hazırlanmış, özellikle zeytinyağlı yemekleri tatmanız tavsiye ediliyor.

Muhafazakar Aile Tatili

Aileniz ile birlikte, otellerin boğucu karmaşasından uzakta, istediğiniz zaman doğanın keyfini çıkarabileceğiniz, istediğiniz zaman havuzda vakit geçirebileceğiniz bir tatil Üzümlü Köyü’nde mümkün. 

Tamamı korunaklı olarak inşa edilen kiralık villalarda, istenmeyen bakışlardan uzakta, size özel bir muhafazakar tatil yapabilirsiniz. Size özel atanan ve her ihtiyacınızda her an yardımcı olacak bir tatil danışmanın da ayrıcalığını yaşayacağınız tatilinizde konforunuz için her şey düşünüldü.

Üzümlü Köyü Çevresinde Gezilecek Yerler

Üzümlü Köyü’nde mutlaka doğa yürüyüşü yapmanız tavsiye ediliyor. Ormanlar arasında, gizli kalmış tarihi kalıntıları görmeniz ve fotoğraflamanız da mümkün. 

Eğer araçla seyahat ediyorsanız Kalkan kent merkezini dolaşabilirsiniz. Özellikle akşamları pek çok farklı aktiviteye ev sahipliği yapan Kalkan’da hiç sıkılmadan vakit geçireceksiniz. Bunun dışında, İslamlar Köyü gibi çevre beldeleri ziyaret edebilir ve tarihi Likya lahitlerini görebilirsiniz.

Üzümlü Köyü Yol Tarifi

Üzümlü Köyü’ne gitmenin en kolay yolu, D400 karayolu aracılığıyla öncelikle Kalkan’a varmak. Buradan Kalkan kent merkezine girmeden, ormana doğru giden yolu takip ederek, Antalya – Fethiye karayoluna ulaşabilirsiniz. Bol bol manzaraya şahitlik edeceğiniz bu yol boyunca devam ederek, yolun sonundaki ayrımdan sol tarafa doğru ilerlemeniz halinde Üzümlü Köyü’ne ulaşabilirsiniz. Aynı yolda sağa dönmeniz halinde İslamlar Köyü’ne gidersiniz. Üzümlü Köyü oldukça popüler bir belde olduğu için yolda pek çok levha bulunuyor. Aynı şekilde köy olarak geçmesine rağmen gayet düzgün yollara sahip. 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü