Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kaş’ta yapacağınız tekne turları ile hayatın başınıza gelmiş büyük bir macera olduğunu keşfedeceksiniz… Sizi tekne turları hakkındaki yazımızı okumaya davet ediyoruz.

1. Günlük Tekne Turları

Kaş ve çevresindeki birbirinden güzel adalar arasında ve anakara üzerinde bulunan muhteşem koylarda yapılan Adalar Tekne Turu, Kekova Tekne Turu’ndan sonraki en popüler tekne turudur. 

Tekne turları ile keşfedeceğiniz yerlerin birinde kalmak isteyeceğinizden eminiz. 

Tur esnasında bol bol yüzmeye ve güneşlenmeye fırsatınız olacağı gibi deniz kenarındaki kayalara oyulmuş tarihi Likya mezarlarını da yakından görebilirsiniz. 

Ayrıca Meis adasını da en yakın mesafeden görme şansını size veren tekne turu, Akdeniz’in en temiz turkuaz rengi sularında yüzmeyi sevenlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

2. Haftalık Tekne Turları

Bayındır Limanı, Güvercin Adası, 12 Adalar, Ufak Dere, Aperlai, Yağlıca Koyu, Tersane Koyu, Akvaryum Koyu, Üçağız, Kaleköy ve en önemlisi Karalos Koyu bu turun en güzel  bölümlerini oluşturuyor. 

Likya turu, Gökkaya Limanı’ında bulunan sadece tekne yolcularının gidebildiği Korsan Bar ve Korsan Mağarası'nı gezeceğiniz turlar arasında bulunmakta.

Gezmek, karada yaşayan ancak uçmak isteyen bir deniz canlısının rengahenk bir güncesidir. Bütün renklerin bir yolculuğu var, bu yolculukta da sallanan mavi bir atlas var… Sizin rotanız hangisi?

Kaş'ta tekne turu yapmak ve evrenin sonsuz maviliğine açılmak istiyorsanız siz de Kaş'tan villa kiralayabilir ve burada harika bir tatil geçirebilirsiniz. Hemen Hellovillam'ın Kaş kiralık villalarını inceleyip rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayın

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü