Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bir tatili daha da güzelleştiren etkenlerden biri güne başlarken edilen kahvaltılardır. Kaş doğal güzelliklerinin ve gezilecek yerlerinin yanı sırada muazzam lezeetleri ile de tatilcilerin uğrak noktasıdır. Kaş'ta ne yenir diye yapılan araştırmaların başında ise kahvaltı mekanları yer almaktadır. Güzel bir yerde yapılacak, lezzetli bir kahvaltı ile günden aldığınız keyif artmaktadır. Yolu Kaş’a düşen tatilcilerin ise kahvaltı için tercih ettiği belirli adresler bulunmaktadır. Dileyen kişiler serpme kahvaltılarla dileyenler ise restoranların kendine has lezzetleri ile lezzetli kahvaltı saatleri geçirmektedir. Kaş, pek çok farklı mekan seçeneği ile her zevke uygun kahvaltı mekanlarını barındıran bir bölgedir. Aileler için bahçeler içerisinde, uzun uzadıya kahvaltı sohbetleri için güzel manzaralara sahip veya kısıtlı vakti olanlar için şipşak lezzetler sunan mekanlara ev sahipliği yapar. Kaş’taysanız ve kahvaltı edecekseniz sadece ne istediğinize karar vermeniz sizi doğru adrese ulaştıracaktır. 

Taşbahçe Kahvaltı

Kaş’ın en meşhur kahvaltı mekanlarından biri Taşbahçe Kahvaltıdır. Çalışanların güler yüzlülüğü, mekanın atmosferi, masayı donatacak olan bir birinden lezzetli kahvaltılıkları ile unutulmaz bir kahvaltı deneyimi yaşatmaktadır. Peynir çeşitleri, ezmeleri ve pişileri ile hem mideyi hem de gözü doyuran kahvaltıları bulmak Taşbahçe’de mümkündür. Tamamı ile organik ürünleri kullanan Taşbahçe, özellikle büyük şehrin market koşturmasından arındıran niteliktedir. Bahçeden koparılmış tazecik domatesler, salatalıklar ve mevsim yeşillikleri ile kahvaltının vazgeçilmezi olan söğüş tabakları bile ayrı lezzettedir. Taşbahçe, serpme kahvaltısı ile ön plana çıkmakta olup içerisinde; şekersiz marmelat, acuka, peynir çeşitleri, eritme peynir, yumurta, sucuk, pişi, bol zeytin ve yeşillik servis edilmektedir. Bu lezzetli kahvaltılıkların yanında ise çay sınırsızdır. 

Adres: Andifli mah Hükümet Caddesi No :4, 07580 Kaş/Antalya.

Tel: 0537 574 93 90

Hideaway

Hideaway keyifli bir kahvaltı için mutlaka gidilmesi gereken yerler arasındadır. Geleneksel Türk kahvaltısı sunumu yapan mekan, lezzetli kahvaltılara ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle minderli masaları ile ön plana çıkan mekan, uzanırcasına edeceğiniz lezzetli kahvaltılar sunar. Mekanın öne çıkan lezzetleri arasından kaşarlı sarımsaklı ekmekleri yer almaktadır. Serpme kahvaltı sunumu yapan Hideaway, organik ürünleri, kahvaltı yanında gelen sınırsız çay ve kahve servisi ile gelen misafirlerinden tam puan toplamaktadır. Dik oturmak isteyen misafirler için tabi ki sandalyeli masalarda mevcuttur. Mekan öğleden sonra öğle ve akşam yemeği sunumlarına da yer verdiği için kahvaltı saatleri 10.00 ve 14.00 arasındadır. 

Adres: Kalkan, Cumhuriyet Meydanı 16 / A, 07580 Kaş / Antalya.

Tel: (0242) 836 33 69

Dudu Mutfak

Dudu Mutfak denince Kaşlıların aklına omlet geliyor. Birbirinden lezzetli ve farklı içeriklere sahip omletleri Dudu Mutfak’ı Kaş’ın ünlü mekanlarından biri haline getiriyor. Organik ürünlerle yapılan ev reçelleri, ev yapımı acukası ve yumuşacık pişileri ile gelen misafirlere adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Müşteri memnuniyetine oldukça önem veren Dudu Mutfak, lezzetli sunumları yanında güler yüzlülüğü de hiç eksik etmiyor. Keyifli bir Kaş günü için Dudu Mutfak güzel bir güne başlangıç adresi olacaktır. 

Adres: Andifli, Süleyman Sandıkçı Sk. No:1/3, 07580 Kaş/Antalya.

Tel: 0537 431 00 09

Mumi Cafe Beach

Manzara eşliğinde kahvaltı dendiğinde akla gelen mekan Mumi Cafe Beach oluyor. Denize sıfır konumu ile dileyenlere sadece yemek servisi dileyenlere ise sunacağı şezlonglar ile tüm gün servis imkanı sağlayan mekan Kaş’ın en popüler mekanlarından biridir. Zengin kahvaltı menüsü, profesyonel personeli ile olabilecek en iyi kahvaltıları sunuyor. Kahvaltı seçenekleri arasında sıcak tabaklar olarak servis yaptığı özel lezzetleri, Mumi’nin ön plana çıkan özellikleri arasındadır. 

Adres: Andifli Mahallesi Liman Cad. no:26, 07580 Kaş/Antalya.

Tel: (0242) 836 16 77

Miromara Kaş

Miromara Kaş, nezih bir işletme olmasına rağmen sunduğu ekonomik fiyatlar ile ön plana çıkan bir mekandır. Zengin kahvaltı menüsü ile güzel bir Kaş gününe başlangıç yapmanızı sağlar. Dilerseniz ailecek dilerseniz kalabalık gruplar halinde gidebileceğiniz bu mekan Kaş merkezde yer almaktadır. Miromara Kaş’ta güzel bir kahvaltı ardından, deniz ve güneş dolu bir günün keyfi daha da güzel çıkmaktadır. Özellikle hijyen kurallarına fazla özen gösteren tatilciler için Miromara doğru adres olacaktır.

Adres: Andifli, Uğur Mumcu Cd. D: No: 25, 07580 Kaş / Antalya.

Tel: 0530170 70 32

Miskin Kahvaltı

Adı gibi sunacağı keyif ile gelenleri miskinleştiren bir yerde sıra. Kaş yerlilerinin de müdavimi olduğu Miskin Kahvaltı, doyurucu porsiyonları ile başta göz doygunluğu yaşatan bir yerdir. Serpme kahvaltı sunumu gerçekleştiren mekan sunacağı yumuşacık pişiler, ev yapımı reçeller, nefis omletler, yöreye ait olan zeytinler ve mevsim yeşillikleri ile misafirlerine keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Mekanla ilgili bilinmesi gereken kahvaltı sunumlarının iki kişilik yapılıyor olmasıdır. Adının Miskin olması mekanında miskin olduğu fikrini akıllara getirmemelidir. Adının aksine mekan hızlı servisi ile de ün salmıştır. 

Adres: Andifli, No:12, Hükümet Cd., 07580 Kaş/Antalya.

Tel: 0532 351 43 36

Omlet Beach Breakfast

Kahvaltı için yapılmış bir yer olduğu adından belli olan mekanda sıra! Omlet Beach & Breakfeast, gelen misafirlerini keyifli bir kahvaltı ardından vakit kaybetmeden denize kavuşturan bir yer. Denize sıfır konumu ve birbirinden güzel omletleri ile hem göz hem de lezzet şöleni yaşatan Omlet, Kaş denince akla gelen mekanlardan biridir. Omlet’e giden tatilcilerin özellikle karamelize soğanlı omleti denemesi önerilmektedir. Sevdiklerinizle beraber lezzet ve deniz dolu bir gün istiyorsanız Omlet doğru adres olacaktır. 

Adres: Andifli, Büyükçakıl Plajı, Büyük Çakıl Cd. No.8 / B, 07580 Kaş / Antalya.

Tel: 05325510608


 

Simitçim

Hızlı ama lezzetli bir kahvaltı yapmak isteyenlerin ilk tercih ettiği adres Simitçim oluyor. Hafif ve pratik bir kahvaltı yapmak istiyorsanız çıtır çıtır simitleri, sıcacık açma ve poğaça çeşitleriyle plaja gitmeden önce uğrak nokta Simitçim güzel bir kahvaltı adresi olacaktır. Kaş merkezde yer alan Simitçim, lezzetleriyle beraber kolay ulaşım imkanı ile de sıklıkla tercih edilen bir yerdir. Popüler olmasının getirisi olarak Simitçim’e erken saatlerde gitmek gerekiyor. Günün ortalarında birçok çeşidine erişmek mümkün olmayabiliyor. Mekanın öne çıkan lezzetleri arasında tahinli açması yer alıyor. 

Adres: Andifli, Menteşe Sk. No: 2 / C, 07580 Kaş / Antalya

Tel: 0532255 76 98

Bi Lokma Restaurant

Bi Lokma Restaurant, zengin serpme kahvaltı sunumu ile ön plana çıkan bir yerdir. Serpme kahvaltısında yer alan yumurta ve peynir çeşitleri, sıcak tabaklar, sigara böreği, hellim ve pancake çeşitleri ile doyurucu bir kahvaltı servisi yapmaktadır. Tüm bunlara ek olarak, deniz manzaralı konumu ile kahvaltıyı daha da zenginleştirmektedir. Dileyenlerin ailecek, dileyenlerin ise arkadaşlarıyla gidebileceği mekan 7’den 70’e herkese hitap etmektedir. 

Adres: Andifli, Uğur Mumcu Caddesi no: 21, 07580 Kaş / Antalya.

Tel: (0242) 836 39 42

Fika Garden Kaş

Biraz farklılık isteyenlerin tercih ettiği bir yerde sıra, Fika Garden Kaş. İngiliz kahvaltısı seçeneği sunan mekan farklı lezzet deneyimi yaşamak isteyenlerden büyük ilgi görüyor. Kahvaltı tabağının içerisinde domuz ürünleri bulunduğundan, Helal Gıda kavramını önemseyen kişiler için İngiliz Kahvaltısı tercihi pek uygun olmayabiliyor. Bu durumda da mekan bir o kadar zengin ve lezzetli olan Türk kahvaltısı seçeneği ile de misafirlerinin tüm isteklerine karşılık veriyor. Serpme kahvaltı isteyen kişiler için Fika Garden serpme kahvaltı da servis ediyor. 

 

Adres: Andifli, Suleyman, Topçu Sk. No:15B, 07580 Kaş/Antalya.

Tel: 0530 693 98 08

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü