Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İstanbul’a bağlı Prens Adaları’ndan biri olan Kınalıada, İstanbul'a en yakın konumda bulunan adadır. Kınalıada gündüzleri plajları ve koylarıyla geceleri ise nezih mekanları ile ön plana çıkmaktadır. Kınalıada gece hayatında misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Pub tarzında birkaç mekan bulunduruan Kınalıada, genellikle restoran tarzı yerleri ile meşhurdur.

Kınalıada gece hayatında hem kaliteli müzikler eşliğinde keyifli lezzetler denemek hem de kokteyl çeşitlerini denemek mümkündür. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik, fasıl ve 90’lar geceleri gibi etkinlikler ile misafirlerin doyasıya eğlenmeleri amaçlanmaktadır. Büyük şehirlerin kalabalıklığından bunalan kişiler için en güzel seçeneklerden biri olan Kınalıada, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ağırlamaktadır. 

Kamo’s Harikalar Diyarı

Kınalıada’da gece hayatı denildiğinde ilk akla gelen mekan Kamo’s Harikalar Diyarı olmaktadır. Kamo’s Harikalar Diyarı’nda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Gece kulübü olarak hizmet veren mekanda, farklı konseptlerde etkinlikler düzenlenmektedir. Misafirlerini denizin eşsiz manzarası eşliğinde doyasıya eğlendiren Kamo’s Harikalar Diyarı, haftanın tüm günlerinde açıktır.

Adres: Kınalıada, Heybetli Sokak No:23, 34977 Adalar/İstanbul

Teos Kınalıada Beach & Restaurant

Kınalıada’da en popüler mekanlarından biri olarak hizmet veren Teos Kınalıada Beach & Restaurant’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Teos Kınalıada Beach & Restaurant’ta gündüzleri doyasıya yüzmek ve güneşlenmek, akşamları ise restoran kısmında kaliteli müzikler eşliğinde farklı lezzetler denemek mümkün olmaktadır. Manzarası ile misafirlerini büyüleyen mekan, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 651 44 10

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd. No:63, 34977 Adalar/İstanbul

Jarden Gazino

Kınalıada’da 1930 yılından beri hizmet vermekte olan Jarden Gazino, hem plaj hizmeti hem de restoran hizmeti vermektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Jarden Gazino’da doğum günü, düğün, eğitim semineri ve iş toplantısı gibi etkinlikler de düzenlenebilmektedir. Hafta sonlarında düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ise Kınalıada misafirlerinin beğenisini kazanmaktadır. Evcil hayvan dostu olan mekan, hayvanseverler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunan restoranda misafirlere alkollü ve alkolsüz seçenekler servis edilebilmektedir. Şık ambiyansı ve kaliteli müzikleri ile Kınalıada’nın en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Jarden Gazino, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise cuma cumartesi ve pazar günleri 09.00 ile 01.00 saatleri arasında olup pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri ise 09.00 ile 23.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 49 49

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Metinin Yeri

Burgazada gece hayatı denildiğinde akla gelen yerlerden biri olan Metinin Yeri, deniz kıyısında muhteşem bir manzaraya sahiptir. Et çeşitleri ile ön plana çıkan mekan, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile de tercih sebebi olmaktadır. Muhteşem bir deniz manzarasına karşı lezzetli yemekler yemek isteyen kişilerin favori mekanları arasında bulunan Metinin Yeri, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Mekanın çalışma saatleri ise 15.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 563 37 01

Adres: Kınalıada, Heybetli Sokak No:14, 34977 Adalar/İstanbul

Mimoza Restaurant Kınalıada

Kınalıada’da balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan mekanlardan biri olan Mimoza Restaurant Kınalıada, et çeşitleri ile de tercih sebebi olmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen Mimoza Restaurant Kınalıada’da misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri servis edilmektedir. Deniz kıyısında olan konumu nedeni ile eşsiz bir manzaraya sahip olan Mimoza Restaurant Kınalıada’da haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri düzenlenmektedir. Misafirlere başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı seçeneklerinin sunulduğu Mimoza Restaurant Kınalıada, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 52 67

Adres: Kınalıada, Çarşı Cd., No:8, 34977 Adalar/İstanbul

Jash Herman Chef Kınalıada

Kınalıada’nın en popüler mekanlarından biri olan Jash Herman Chef Kınalıada, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Jash Herman Chef Kınalıada, balık ve meze çeşitleri ile deniz mahsülleri ile tercih sebebi olmaktadır. Mekanda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ise misafirler tarafından tercih sebebi olmaktadır. Deniz kıyısında eşsiz bir manzaraya sahip olan Jash Herman Chef Kınalıada, kaliteli müzikler eşliğinde keyifli bir gece geçirmek için son derece uygun bir mekandır. Haftanın tüm günlerinde hizmet veren Jash herman Chef Kınalıada’nın çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 44 32

Adres: Kınalıada, Alsancak Cd., 34977 Adalar/İstanbul

Koala Pub, Kınalıada

Kınalıada’da pub olarak hizmet vermekte olan mekan olan Koala Pub, Kınalıada, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz seçenekler sunmaktadır. Koala’s Pub, Kınalıada’da misafirlerin en çok tercih ettiği alkol çeşitleri arasında kokteyl çeşitleri yer almaktadır. Whisky Sour, Gin Fizz ve Negroninin misafirlerin favorileri arasında bulunduğu mekanda müzik seçimleri de oldukça beğenilmektedir. Mekanda düzenlenen 90’lar Türkçe pop geceleri ise misafirleri doyasıya eğlendirmeyi amaçlamaktadır. Koala Pub, Kınalıada’da çeşitli yiyecek alternatifleri de bulunmaktadır. Mekanın atıştırmalık tabağı ile çıtır tavuk dilimleri ise misafirlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Koala Pub, Kınalıda, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 11.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 48 48

Adres: Kınalıada, İskele Caddesi No 1B, 34977 Adalar/İstanbul

Cunda’s Kınalıada

Balık ve meze çeşitliliği ile ön plana çıkan Cunda’s Kınalıada, Kınalıada’nın en popüler mekanları arasında yer almaktadır. Misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunan Cunda’s Kınalıada’da kaliteli müzikler eşliğinde keyifli bir akşam geçirmek mümkün olmaktadır. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen canlı müzik ve fasıl etkinliklerinde ise doyasıya eğlenilebilmektedir. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren Cunda’s Kınalıada’nın çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 43 41

Adres: Kınalıada, Çınarlı Köşk Sk. No:2, 34977 Adalar/İstanbul

Juju Cafe

Kınalıada’da kalite hizmet anlayışı ile hizmet veren mekanı Juju Cafe, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kahve çeşitleri ile ön plana çıkan mekan, kalabalık arkadaş gruplarının vazgeçilmez adreslerinden biri durumundadır. Şık ambiyansı ve kaliteli müzikleri ile tercih sebebi olan Juju Cafe, güler yüzlü ve sıcak çalışanları ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Kaliteli bir ortamda, güzel müzikler eşliğinde değişik lezzetler denemek isteyen kişilerin adresi olan Juju Cafe, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

Adres: Kınalıada, Kınalı Ada İskele Cd. No:3, 34977 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü