Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Prens Adaları’nın en küçük adası olan Kınalıada, hem dünyaca ünlü yemekleri ile hem doğal ve tarihi güzellikleri ile hem de tertemiz plajları ve koyları ile ilgi görmektedir. Kınalıada en güzel koylara sahip olması ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kınalıada, yapısı gereği bünyesinde çok fazla koy bulundurmamaktadır. Ancak çok sayıda plaj ve denize girilecek sakin yerler bulunmaktadır. Kınalıada’da denize girilebilecek en güzel koylar ise; Kumluk Koyu, Boncuk Koyu, İskele Koyu, Teos Koyu, Ayazma Koyu ve Ülker Koyu’dur. Kınalıada’ya günübirlik veya konaklamalı olarak tatil planı yapan ziyaretçiler, Kınalıada koylar haritası üzerinden kendilerine en yakın koyu tercih edebilmekte ve keyifle yüzüp güneşlenebilmektedirler. 

Kumluk Koyu

Kınalıada’nın en meşhur koyları arasında yer alan Kumluk Koyu, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmektedir. Tertemiz, berrak ve masmavi denizi ile ön plana çıkan Kumluk Koyu, genel olarak taşlık yapıdadır. Bu nedenle Kınalıada ziyaretçileri, Kumluk Koyu’na gelmeden önce yanlarına deniz ayakkabılarını alabilirler. Kumluk Koyu’nun denizi oldukça sığ olduğu için yüzmeyi yeni öğrenen kişiler ve çocuklu aileler tarafından da gönül rahatlığı ile tercih edilebilmektedir. Kumluk Koyu’na girişlerde ziyaretçilerden ücret alınmaktadır. Koya giriş ücretleri her yıl güncellenmektedir. Kumluk Plajı içerisinde Kınalıada ziyaretçilerinin faydalanabilecekleri şezlong ve şemsiye de bulunmaktadır. 

Cankurtaran, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetlerin de yer aldığı Kumluk Koyu’da restoran bulunmaktadır. Kınalıada ziyaretçileri, plaj içerisinde yer alan bu restoranda Kınalıada’ya özgü farklı lezzetlerin tadına bakabilmektedirler. Kınalıada’nın diğer plajlarına göre daha sakin olan Kumluk Koyu, hem doyasıya yüzmek hem de keyifle güneşlenmek için son derece uygun bir koydur. Kumluk Koyu bir aile plajı olması nedeni ile içeriye tek erkekler alınmamaktadır. Kumluk Koyu’na ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden hareket eden elektrikli toplu taşıma araçları ile rahatlıkla yapılabilmektedir. Kınalıada İskelesinden yürüyerek de ulaşılabilen Kumluk Koyu, Kınalıada’ya gelenlerin mutlaka görmeleri gereken koylar arasında yer almaktadır. 

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Ayazma Koyu

Kınalıada’da denize girilecek en sakin yerlerden biri olan Ayazma Koyu, tertemiz denizi ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Tertemiz, berrak ve masmavi denizi ile ön plana çıkan Ayazma Koyu’na girişlerde ziyaretçilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ancak şemsiye ve şezlong kiralamak isteyen Kınalıada misafirleri, koy içerisinde yer alan işletmeden yararlanabilmektedirler. Ayazma Koyu bünyesinde yer alan beachler de Kınalıada ziyaretçileri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetlerin mevcut olduğu Ayazma Koyu’nda Kınalıada ziyaretçilerinin yeme içme ihtiyaçlarının karşılanabileceği işletme de yer almaktadır. Kınalıada ziyaretçileri bu restoranda balık ve meze çeşitlerinden et çeşitlerine kadar çok sayıda lezzeti deneyebilmektedirler. Kınalıada ziyaretçileri istedikleri takdirde Ayazma Koyu bünyesinde yer alan beachlerde düzenlenen etkinliklere katılıp keyiflerince eğlenebilmektedirler. Ayazma Koyu, Kınalıada’ya gelen kişilerin mutlaka görmeleri gereken koylar arasında yer almaktadır.

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Boncuk Koyu

Kınalıada’nın en sakin denizlerinden birine sahip olan Boncuk Koyu, tertemiz ve berrak denizi ile sakinlikten hoşlanan kişilerin tercih sebebi olmaktadır. Boncuk Koyu bünyesinde hizmet veren beachler yer almaktadır. Kınalıada ziyaretçileri, istedikleri takdirde Boncuk Koyu bünyesinde yer alan beach konseptinde hizmet veren yerlerden şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. Duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de bulunmaktadır. Beachlere giriş ücretli olmakla birlikte duş, tuvalet, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi hizmetler için ekstra ücret talep edilmemektedir. 

Boncuk Koyu’nda beach olarak hizmet veren işletmelerin restoran kısımlarında ise ziyaretçiler, Kınalıada’ya özgü değişik lezzetlri tadabilmektedirler. Akşam düzenlenen canlı müzik ve eğlencelerde ise Kınalıada misafirleri doyasıya eğlenmektedir. Masmavi, tertemiz ve son derece berrak denize sahip olan Boncuk Koyu’nun yapısı genel olarak çakıl taşlarından oluşmaktadır. Bu nedenle Kınalıada ziyaretçileri, Boncuk Koyu’na gelirlerken yanlarında deniz ayakkabılarını getirebilirler. Boncuk Koyu’da Kınalıada ziyaretçileri keyifle yüzüp güneşlenirken, akşamları ise düzenlenen eğlenceler ile doyasıya eğlenebilmektedirler.

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:63, 34977 Adalar/İstanbul

Ülker Koyu

Kınalıada’nın en güzel denizlerinden birine sahip olan Ülker Koyu, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekmektedir. Ülker Koyu’na girişlerde ziyaretçilerden herhangi bir giriş ücreti alınmamaktadır. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamak isteyen ziyaretçiler, Ülker Koyu içerisinde yer alan tesisten faydalanabilmektedirler. Masmavi, tertemiz ve berrak denizi ile Kınalıada ziyaretçileri tarafından oldukça beğenilen Ülker Koyu içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Ülker Koyu bünyesinde yer alan restoranda ise Kınalıada’ya özgü farklı lezzetler denenebilmektedir.

Kınalıada’nın en favori koylarından olan Ülker Koyu, sığ olduğu için çocuklu aileler ile yüzmeyi yeni öğrenen kişiler için uygundur. Hafta sonları kalabalık olabilen Ülker Koyu, sakinlikten ve sessizlikten hoşlanan kişiler tarafından hafta içi günlerde tercih edilebilmektedir. Ülker Koyu’na ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden yaklaşık olarak 20 dakikalık yürüyüşler ile gerçekleştirilebilmektedir. Yürümek istemeyen ziyaretçiler ise adada kullanılan elektrikli toplu taşıma araçları veya ücretsiz tekneler ile kolaylıkla Ülker Koyu’na ulaşabilmektedirler.

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Teos Koyu

Kınalıada’nın en nezih koyları arasında yer alan Teos Koyu, masmavi denizi ile oldukça ilgi görmektedir. Teos Koyu’na girişlerde ziyaretçilerden ücret alınmaktadır. Koya hafta içi girişlerde ve hafta sonu girişlerde fiyat farklılığı olmaktadır. Teos Koyu giriş ücretleri her yıl güncellenmektedir. Giriş ücretine şezlongun ve şemsiyenin de dahil olduğu Teos Koyu’nda bulunan Teos Beach, doyasıya denize girmek ve güneşlenmek için tercih edilebilmektedir. Koy içerisinde Kınalıada ziyaretçilerinin faydalanabilecekleri duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Teos Koyu bünyesinde yer alan beachlerin restoran bölümünde ise Kınalıada ziyaretçileri, Kınalıada’ya özgü çok farklı lezzetleri deneyebilmektedirler. Kınalıada İskelesinden yaklaşık olarak 10 dakikalık yürüyüşler ile koya ulaşılabildiği gibi aynı zamanda ada içerisinde kullanılan elektrikli toplu taşıma araçları ile de ulaşım gerçekleştirilebilmektedir. 

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:63, 34977 Adalar/İstanbul

İskele Koyu

Kınalıada’nın en güzel denizlerinden birine sahip olan İskele Koyu, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Tertemiz, berrak ve masmavi denizi ile ön plana çıkan İskele Koyu’na girişlerde ziyaretçilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ancak Kınalıada ziyaretçileri istedikleri takdirde koy içerisinde yer alan işletmeden şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. İskele Koyu içerisinde Kınalıada ziyaretçilerinin kullanabilecekleri duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler mevcuttur. Kınalıada ziyaretçileri, İskele Koyu bünyesine bulunan restorandan yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. İskele Koyu, hafta sonlarında kalabalık olabildiği için sakinlik ve sessizlik arayışı olan kişiler, İskele Koyu’nu hafta içi günlerde tercih edebilirler. Masmavi denizi ile Ege sahillerini anımsatan İskele Koyu’na ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden inildiğinde kolaylıkla yapılabilmektedir. 

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü