Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kınalıada, Adalar ilçesinin beş mahallesinden biridir. Prens Adaları’nın en küçük adası olan Kınalıada kahvaltı fırsatları ile ön plana çıkmaktadır. Kınalıada’da son yıllarda açılan çok sayıda kahvaltı mekanı bulunmaktadır. Kınalıada kahvaltı fırsatları ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kınalıada açık büfe kahvaltı alternatiflerini sunan kahvaltı mekanları misafirler tarafından özellikle hafta sonlarında tercih edilmektedir.  Kınalıada’ya hem günübirlik hem de konaklamalı olarak tatil planı yapan kişiler, “Kınalıada’da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramaktadırlar.

Kınalıada en iyi kahvaltı seçeneklerini bünyesinde bulundurması ile tercih sebebi olmaktadır. En meşhur Kınalıada kahvaltı yerleri arasında; Jash Herman Chef Kınalıada, Teos Kınalıada Beach & Restaurant, Çınaraltı Kuyu Restaurant - Kınalıada, Mimoza Restaurant Kınalıada, Proti Restaurant Cafe, Bahar Pastanesi, Herman’ın Mutfağı ve Mimoza Aile Restoran yer almaktadır. Kınalıada kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri ile ilgili çok daha ayrıntılı bilgiye kahvaltı mekanlarının iletişim numaralarından ulaşılabilmektedir. 

Jash Herman Chef Kınalıada

Deniz kıyısında misafirlerini ağırlayan Jash Herman Chef Kınalıada, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Kahvaltı için oldukça tercih edilen mekanlardan biri olan Jash Herman Chef Kınalıada’nın menüsünde farklı kahvaltı alternatifleri bulunmaktadır. Mekanın serpme kahvaltısında yer alan lezzetler arasında; peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, reçel çeşitleri, sucuk tava, tereyağı, kahvaltılık sos ve sigara böreği bulunmaktadır. Omlet ve menemen çeşitleri ile de ön plana çıkan mekanda, eşsiz bir manzara eşliğinde keyifli kahvaltılar mümkün olmaktadır. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren Jash Herman Chef Kınalıada’nın çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 44 32

Adres: Kınalıada, Alsancak Cd., 34977 Adalar/İstanbul

Teos Kınalıada Beach & Restaurant

Kınalıada’da hem beach hem de restoran konseptinde hizmet veren Teos Kınalıada Beach & Restaurant, güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile misafirlerini ağırlamaktadır. Kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği alternatiflerine menüsünde yer veren mekanın serpme kahvaltısı ise misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde yer alan lezzetler; sucuk tava, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, peynir çeşitleri, sigara böreği, reçel çeşitleri, kahvaltılık soslar ve söğüş tabağıdır. Denizin muhteşem manzarasına karşı keyifli bir kahvaltı ile güne başlamak isteyen kişilerin favori adreslerinden biri olan Teos Kınalıada Beach & Restaurant, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 651 44 10

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd. No:63, 34977 Adalar/İstanbul

Çınaraltı Kuyu Restaurant - Kınalıada

Kınalıada’nın en meşhur mekanlarından biri olan Çınaraltı Kuyu Restaurant, serpme kahvaltı seçeneği ile ön plana çıkmaktadır. Yumurta çeşitlerinin misafirler tarafından oldukça beğenildiği mekanın serpme kahvaltısında yer alan lezzetler ise; peynir çeşitleri, sucuk tava, bal, tereyağı, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, salam, sosis, söğüş tabağı ile kahvaltılık sostur. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren Çınaraltı Kuyu Restaurant, misafirlere öğlen ve akşam yemeği seçenekleri de sunmaktadır. Çınaraltı Kuyu Restaurant, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 10.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 54 07

Adres: Kınalıada, Çınarlı Köşk Sk. No:11, 34977 Adalar/İstanbul

Mimoza Restaurant Kınalıada

Kınalıada’da balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan restoran olan Mimoza Restaurant Kınalıada, misafirlerine son derece geniş ürünler ile hazırladığı serpme kahvaltı alternatifini de sunmaktadır. Mimoza Restaurant Kınalıada’nın serpme kahvaltı seçeneğinde misafirler tarafından en çok beğenilen lezzetler peynir çeşitleri, reçel çeşitleri ile acuka olmaktadır. Deniz kenarında güne harika bir kahvaltı ile başlamak isteyen kişilerin tercihi olan Mimoza Restaurant Kınalıada, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 52 67

Adres: Kınalıada, Çarşı Cd., No:8, 34977 Adalar/İstanbul

Proti Restaurant Cafe

Kınalıada’nın en çok tercih edilen kahvaltı mekanlarından biri olan Proti Restaurant Cafe, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Deniz kıyısında olması sebebi ile harika bir manzaraya sahip olan Proti Restaurant Cafe, oldukça çeşitli kahvaltı seçeneklerini misafirlerine sunmaktadır. Omlet ve menemen çeşitlerinin misafirler tarafından çok beğenildiği restoranın serpme kahvaltısı ise en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Proti Restaurant Cafe’nin serpme kahvaltısında yer alan lezzetler; peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, kahvaltılık sos, sigara böreği, söğüş tabağı, sucuk tava, bal, tereyağı ve kahvaltılık çikolatadır. Eşsiz bir manzaraya karşı harika bir kahvaltı keyfi ile güne başlamak isteyen kişilerin vazgeçilmez mekanları arasında yer alan Proti Restaurant Cafe, haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0216) 381 70 15

Adres: Kınalıada, Kınalı Ada İskele Cd., 21/A, 34927 Adalar/İstanbul

Bahar Pastanesi

Kınalıada’nın en güzel pastanesi olan Bahar Pastanesi, geniş kahvaltı imkanları ile hizmet vermektedir. Bahar Pastanesi’nin en çok tercih edilen kahvaltı seçeneği ise serpme kahvaltı olmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde en çok beğenilen lezzetler ise peynir çeşitleri ile reçel çeşitleri olmaktadır. Misafirlerin favorileri arasında yer alan diğer lezzetler ise menemen çeşitleri ile sucuklu yumurta olmaktadır. Poğaça, börek ve açma çeşitlerinin de sıklıkla tercih edildiği Bahar Pastanesi, menüsünde tatlı çeşitlerini de bulundurmaktadır. Bahar Pastanesi, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 07.00 ile 23.30 arasındadır.

Adres: Kınalıada, Akasya Cd., No:4, 34977 Adalar/İstanbul

Herman’ın Mutfağı

Kınalıada’nın en meşhur kahvaltı mekanları arasında bulunan Herman’ın Mutfağı, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Serpme kahvaltısı ile ön plana çıkan Herman’ın Mutfağı’nda menemen çeşitleri de misafirlerin favorileri arasında bulunmaktadır. Müthiş manzarası nedeni ile de Kınalıada ziyaretçilerinin tercih ettiği mekan, hafta sonlarında kalabalık olabilmektedir. Kahvaltı seçeneklerinin dışında öğlen yemeği ve akşam yemeği alternatiflerinin de sunulduğu Herman’ın Mutfağı, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 44 32

Adres: Kınalıada, Alsancak Cd., No:27, 34970 Adalar/İstanbul

Mimoza Aile Restoran

Kınalıada İskelesinin sol tarafında bulunan Mimoza Aile Restoran, deniz kıyısında harika bir kahvaltı keyfi ile güne başlama olanağı tanımaktadır. Eşsiz manzarası ile serpme kahvaltısı nedeni ile sıklıkla tercih edilen Mimoza Aile Restoran güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Hafta sonlarında kalabalık olabilen mekan, sakinlikten hoşlanan kişiler tarafından hafta içi günlerde tercih edilebilir. Haftanın tüm günlerinde açık olan Mimoza Aile Restoran’ın çalışma saatleri 09.00 ile 23.00 saatleri arasındadır.

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:13, 34977 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü