Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Hem doğal güzellikleri hem de tarihi güzellikleri ile ön plana çıkan Kınalıada plajları ile de her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kınalıada en güzel plajları bünyesinde bulundurması ile ön plana çıkmaktadır. Tertemiz, berrak ve masmavi denizleri ile meşhur olan Kınalıada plajlarında doyasıa yüzmek ve keyifle güneşlenmek mümkündür. Plajların bünyelerinde yer alan restoranlarda ise Kınalıada’ya özgü muhteşem lezzetklerin tadına bakılabilmektedir.

Kınalıada’ya tatil planı yapan kişiler ise, “Kınalıada’da nerede denize girilir?” sorusuna yanıt aramaktadırlar. Kınalıada plajları isimleri; Kumluk Plajı, Kamo’s Beach Club, Ülker Halk Plajı, İskele Halk Plajı, Teos Beach ve Kınalıada Noya Beach’tir. Kınalıada ziyaretçileri istedikleri takdirde ücretsiz giriş yapabilecekleri Kınalıada halk plajlarını veya yürüyerek ulaşım sağlayabilecekleri Kınalıada merkez plajlarını tercih edebilmektedirler. Kınalıada’nın plajları için her yıl hem yerli hem de yabancı turistler günübirlik veya konaklamalı olarak Kınalıada’ya tatil planı yapmaktadırlar. 

Kumluk Plajı

Kınalıada’nın en meşhur plajları arasında yer alan Kumluk Plajı, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Kumluk Plajı’na girişlerde ziyaretçilerden ücret talep edilmektedir. Plaja giriş ücretleri hafta sonu veya hafta içi olmasına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Kumluk Plajı içerisinde Kınalıada misafirlerinin faydalanabilecekleri şezlong ve şemsiye imkanı mevcuttur. Plaj içerisinde cankurtaran, duş, tuvalet ve soyunma kabini hizmetler de bulunmaktadır. Ayrıca Kumluk Plajı içerisinde Kınalıada misafirlerinin faydalanabilecekleri restoran da yer almaktadır. Misafirler, Kumluk Plajı’nın tertemiz ve berrak sularında doyasıya yüzdükten sonra plaj içerisinde yer alan restoranda Kınalıada’ya ait meşhur lezzetleri deneme imkanı bulabilmektedirler.

Kumluk Plajı’nın denizi genel olarak sığ olduğu için özellikle çocuklu aileler ile yüzmeyi yeni öğrenen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Kumluk Plajı genel olarak taşlık yapıda olduğu için Kınalıada misafirleri plaja girmeden önce yanlarında deniz ayakkabılarını getirebilirler. Kumluk Plajı, aile plaj olduğu için içeriye tek erkekler alınmamaktadır. Ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden hareket eden servisler ile rahatlıkla yapılabildiği gibi kıza bir yürüyüş ile de gerçekleştirilebilmektedir. 

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Kamo’s Beach Club

Kınalıada’nın en popüler beachlerinden biri olan Kamo’s Beach, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir yer olarak ön plana çıkmaktadır. Kınalıada’da Ayazma Plajı içerisinde yer alan Kamo’s Beach, 100 metrelik kumsalı ile en gözde plajlar arasında bulunmaktadır. İnce kumdan oluşan sahili ve tertemiz, berak denizi ile ön planda olan Kamo’s Beach’e girişlerde misafirlerden ücret alınmaktadır. Giriş ücretleri her yıl güncellenmektedir. Beach içerisinde kullanılan şezlong ve şemsiyelerden ise ekstra ücret talep edilmemektedir. Duş, tuvalet, cankurtaran ve soyunma kabini gibi hizmetler mevcuttur. 

Kamo’s Beach bünyesinde yer alan restoranda ise Kınalıada misafirleri, Kınalıada’ya özgü farklı lezzetleri deneyebilmektedirler. Kamo’s Beach’e ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden yaklaşık olarak 20 dakikalık yürüyüşler ile rahatlıkla yapılabilmektedir. Yürümek istemeyen misafirler ise Kınalıada İskelesinden hareket eden ücretsiz tekneler ile Kamo’s Beach’e ulaşabilmektedirler. Adada kullanılan elektrikli toplu taşıma araçları ile de Halk Plajı durağında inilerek kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Kamo’s Beach, Kınalıada’ya gelenlerin mutlaka görmeleri gereken yerler arasında bulunmaktadır. 

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Ülker Halk Plajı 

Kınalıada’nın vazgeçilmez plajları arasında yer alan Ülker Halk Plajı, her yıl yerli ve yabancı çok sayıda misafire ev sahipliği yapmaktadır. Masmavi ve tertemiz denizi ile ön plana çıkan Ülker Halk Plajı’na girişlerde misafirlerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamak isteyen misafirler, Ülker Halk Plajı içeriisnde yer alan işletmeden faydalanabilmektedirler. Plaj içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Ayrıca Ülker Halk Plajı içerisinde yer alan restoranda Kınalıada ziyaretçileri, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. 

Kınalıada’nın en temiz denizlerinden birine sahip olan Ülker Halk Plajı, son derece sığ bir denize sahiptir. Bu nedenle çocuklu aileler ve yeni yüzme öğrenen kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilmektedir. hem doyasıya yüzmek hem de güneşlenmek için son derece uygun bir plaj olan Ülker Halk Plajı, hafta sonlarında kalabalık olabilmektedir. Sakinlikten hoşlanan kişiler, hafta içi günlerde Ülker Halk Plajı’nı tercih edebilirler. Ülker Halk Plajı’na ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden yaklaşık olarak 25 dakikalık yürüyüşler ile gerçekleştirilebilmektedir. Yürümek istemeyen ziyaretçiler ise Kınalıada İskelesinden hareket eden ücretsiz teknelerden veya adada kullanılan elektrikli toplu taşıma araçları ile Ülker Halk Plajı’na ulaşabilmektedirler. 

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

İskele Halk Plajı

Kınalıada’nın vazgeçilmez plajları arasında bulunan İskele Halk Plajı, tertemiz ve masmavi denizi ile hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İskele Halk Plajı, Kınalıada İskelesinin yan tarafında yer almaktadır. Plaja girişlerde Kınalıada misafirlerinden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ancak şezlong ve şemsiye kiralamak isteyen misafirler İskele Halk Plajı içerisinde yer alan tesisten faydalanabilmektedirler. Plaj içerisinde duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi hizmetler mevcuttur. Ayrıca Kınalıada misafirleri, plaj içerisinde yer alan tesisten yeme içme gibi ihtiyaçlarını temin edebilmektedirler. Tertemiz, berrak ve masmavi denizi ile Ege sahillerini aratmayan İskele Halk Plajı çevresinde konaklanabilecek yerler de bulunmaktadır. Plaja ulaşımlar ise Kınalıada İskelesinden inildiğinde kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. 

Adres: Kınalıada, 34977 Adalar/İstanbul

Teos Beach

Kınalıada’nın en güzel plajlarından biri olan Teos Beach, tertemiz, berrak ve masmavi denizi ile ön plana çıkmaktadır. Teos Beach’e girişlerde misafirlerden ücret alınmaktadır. Şezlong ve şemsiye için ekstra ücret talep edilmemektedir. Giriş ücretleri her yıl güncellenmektedir. Hafta sonu ile hafta içi plaja giriş ücretleri birbirinden farklıdır. Giriş ücretine şezlong ve şemsiye de dahildir. Duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Cankurtaran hizmetinin de bulunduğu plaj, özellikle aileler tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca misafirler, Teos Beach’in restoran kısmında yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Teos Beach’e ulaşımlar, Kınalıada İskelesinden yaklaşık olarak 10 dakika yürüyerek kolaylıkla yapılabilmektedir. Doyasıya yüzmek ve keyifle güneşlenmek için Teos Beach Kınalıada’daki en güzel adreslerden bir tanesidir.

İletişim: 0532 651 44 10

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:63, 34977 Adalar/İstanbul

Kınalıada Noya Beach

Kınalıada’nın en popüler plajlarından biri olan Kınalıada Noya Beach, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktadır. Kınalıada’nın Ayazma Plajı’nda yer alan Kınalıada Noya Beach’e girişlerde ziyaretçilerden ücret alınmaktadır. Giriş ücreti dışında şezlong ve şemsiye için ekstra ücret talep edilmemektedir. Noya Beach içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Tertemiz denizi ile ön plana çıkan Kınalıada Noya Beach, hem gençler hem de aileler için son derece uygundur. Kınalıada Noya Beach’in restoran kısmında ise Kınalıada’ya özgü muhteşem lezzetlerin tadına bakılabilmektedir. Kınalıada Noya Beach’te gündüz doyasıya yüzmek akşam saatlerinde ise Noya Beach’in bünyesinde barındırdığı Yuka Beach Bar’da eğlenmek ve dans etmek mümkün olmaktadır. 

İletişim: 0530 601 66 97

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:23, 34977 Adalar/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü