Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İstanbul’a yakın konumda bulunması nedeniyle bahar ve yaz aylarında en çok tercih edilen sayfiye yerlerinden biri olan Kınalıada, restoranları ile ön plana çıkmaktadır. Kınalıada’da son yıllarda açılan çok sayıda restoran bulunmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan Kınalıada restoranlarında misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Kınalıada restoranlarında haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri düzenlenmekte ve misafirlerin doyasıya eğlenmeleri amaçlanmaktadır. Kınalıada’nın meşhur lezzetlerini denemek için her yıl çok sayıda turist tatil için Kınalıada’yı tercih etmektedir. 

Mimoza Restaurant Kınalıada

Her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist tarafından tercih edilen Mimoza Restaurant Kınalıada, balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Mimoza Restaurant Kınalıada’nın en çok tercih edilen balık çeşitleri arasında istavrit, tekir, palamut, iskorpit ve levrek bulunmaktadır. Mimoza Restaurant Kınalıada’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Kalamar, ahtapot ve karidesinin de misafirler tarafından çok beğenildiği restoranın manzarası da tercih sebebi olmaktadır. Kaliteli bir ortamda birbirinden güzel lezzetleri deneme isteyen kişilerin tercih edebilecekleri mimoza Restaurant Kınalıada, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 52 67

Adres: Kınalıada, Çarşı Cd., No:8, 34977 Adalar/İstanbul

Jash Herman Chef Kınalıada

Kınalıada’nın en meşhur restoranları arasında yer alan Jash Herman Chef Kınalıada, her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan restoran, eşsiz deniz manzarası ve şık ambiyansı nedeni ile de tercih sebebi olmaktadır. Misafirlerine ara sıcak, meze çeşitleri, salata çeşitleri, ana yemek ve tatlı çeşitleri sunan restoranda misafirlerin favorileri arasında bulunan lezzetler ise humus, patlıcanlı ezme, tereyağlı karides, kalamar ızgara, levrek marin ve hamsi tava olmaktadır. Deniz mahsullerinin de misafirler tarafından oldukça beğenildiği restoranda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Manzaraya karşı keyifli akşam yemeklerinin adresi olan Jash Herman Chef Kınalıada, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 44 32

Adres: Kınalıada, Alsancak Cd., 34977 Adalar/İstanbul

Cunda’s Kınalıada

Kınalıada’nın en güzel balık restoranlarından biri olan Cunda’s Kınalıada, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Meze ve balık çeşitlerinin misafirler tarafından oldukça beğenildiği restoran, ambiyansı nedeni ile de tercih sebebi olmaktadır. Cunda’s Kınalıada’da misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Misafirler tarafından en çok beğenilen lezzetler arasında tereyağlı karides ile levrek marin bulunmaktadır. Cunda’s Kınalıada, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 43 41

Adres: Kınalıada, Çınarlı Köşk Sk., No:2, 34977 Adalar/İstanbul

Nefi Restaurant

Kınalıada’nın en çok tercih edilen restoranları arasında bulunan Nefi Restaurant, misafirlerine son derece zengin menüsü ile hizmet vermektedir. Balık ve et çeşitleri ile ön plana çıkan Nefi Restaurant, son derece şık bir ortamda keyifli akşam yemekleri yemek isteyen kişilerin tercihidir. Nefi Restaurant’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Nefi Restaurant, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 44 32

Adres: Kınalıada, alsancak Cd., No:23, 34977 Adalar/İstanbul

Pelda Kebap

Kınalıada’nın en meşhur kebap restoranlarından biri olan Pelda Kebap, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Pelda Kebap’ta misafirlerin favorileri arasında yer alan lezzetler ise Adana kebap, Urfa kebap, lahmacun ve iskender olmaktadır. Pelda Kebap, misafirlerine haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 21.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 45 05

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:26, 34977 Adalar/İstanbul

Herman’ın Mutfağı

Kınalıada’da güler yüzlü ve ilgili çalışma anlayışı ile hizmet vermekte olan Herman’ın Mutfağı, misafirlerine son derece çeşitli lezzetler sunmaktadır. Kınalıada’nın balık ve meze denildiğinde akla gelen ilk restoranlarından biri olan Herman’ın Mutfağı’nda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği için tercih edilebilen Herman’ın Mutfağı’nda en çok tercih edilen lezzetler arasında; atom, ızgara kalamar, tereyağlı karides, levrek marin ve Girit ezmesi bulunmaktadır. Rahat ve samimi ortamı ile tercih sebebi olan Herman’ın mutfağı, Kınalıada’da rakı balık denildiğinde ilk akla gelen restoranlar arasında bulunmaktadır. Haftanın tüm günlerinde misafirlerine hizmet veren Herman’ın Mutfağı’nın çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 44 32

Adres: Kınalıada, Alsancak Cd., No:27, 34970 Adalar/İstanbul

Çınaraltı Kuyu Restaurant - Kınalıada

Kınalıada’nın en meşhur et ve balık restoranları arasında yer alan Çınaraltı Kuyu Restaurant - Kınalıada, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. Balık ve meze çeşitleri ile ön plana çıkan restoran, güler yüzlü ve ilgili çalışanları sebebi ile de tercih sebebi olmaktadır. Restoranın en çok sevilen lezzetleri ise paçanga böreği, atom, Girit ezmesi, soslu patlıcan ciğeri ve hamsi tava olmaktadır. Rakı balık denildiğinde akla gelen restoranlardan biri olan Çınaraltı Kuyu Restaurant - Kınalıada, çocuklu aileler için de son derece uygundur. Çınaraltı Kuyu Restaurant - Kınalıada, haftanın tüm günlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 54 07

Adres: Kınalıada, Çınarlı Köşk Sk., No:11, 34977 Adalar/İstanbul

Teos Kınalıada Beach & Restaurant

Kınalıada’da hem beach hem de restoran konseptinde hizmet veren yerlerinden biri olan Teos Kınalıada Beach & Restaurant, misafirlerine hem kahvaltı hem öğlen yemeği hem de akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Teos Kınalıada Beach & Restaurant’ta hem doyasıya yüzmek ve güneşlenmek hem de Kınalıada’ya özgü farklı lezzetleri denemek mümkün olmaktadır. em alkollü hem de alkolsüz içeceklerin misafirlere sunulduğu Teos Kınalıada Beach & Restaurant'ta belirli günlerde canlı müzik etkinlikleri de düzenlenmektedir. Haftanın tüm günlerinde hizmet veren restoranın çalışma saatleri ise 09.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 651 44 10

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd., No:63, 34977 Adalar/İstanbul

Adres Köşe Meyhane

Adres Köşe Meyhane, Kınalıada’nın en meşhur restoranlarından biri olarak hizmet vermektedir. Balık ve mezeleri ile ünlü olan restoranda alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri servis edilmektedir. Balık çeşitleri olarak misafirlerin en çok tercih ettikleri arasında; levrek, hamsi, palamut, lüfer ve istavrit bulunmaktadır. Tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak sunulmaktadır. Haftanın tüm günlerinde hizmet vermekte olan adres Köşe Meyhane’nin çalışma saatleri 09.30 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0216) 381 48 59

Adres: Kınalıada, Çarşı Cd., No:12, 34977 Kınalıada/İstanbul

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü