Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın sevilen tatil beldelerinden biri olan Köyceğiz, doğası ve samimi ortamı ile sevilen yerlerden biridir. Gölü ile meşhur olan bölge sahip olduğu doğal güzellikler ile gelen tatilcilerin kendilerini bir kartpostalın içerisindeymiş gibi hissetmesini sağlar. Yemyeşil dağlar arasında uzanan göl ortaya mükemmel bir görsel şölen çıkarır. İlçeye adım atar atmaz bölgenin yaydığı pozitif enerji gelen herkesin ilgisini çeker. Bu pozitifliğe eklenen gece hayatı ise tatilin her anının keyifle geçmesini sağlar. Bölgede yer alan mütevazi mekanlar sayesinde Köyceğiz gece hayatı oldukça renklidir. Her zevke uygun bir eğlence bulabilmenin mümkün olduğu bölgede huzurlu ve eğlenceli bir tatil geçirmek mümkündür. 

Köyceğiz Gece Hayatı

Bekilli Şarap Evi

Köyceğiz, sakinliğiyle ön plana çıkan genellikle dinlenmek ve şehir stresinden arınmak isteyenlerin tercih ettiği bir bölgedir. Köyceğiz gece hayatı da bölgenin bu özellikleri uygun şekilde şekillenmiştir. Gölü ile meşhur olan Köyceğiz, göl kenarında bulunan çok sayıda mekâna sahiptir. Bu mekanlardan en sevileni ve dikkat çekenlerden biri Bekilli Şarap Evi’dir. Günün her saatinde hizmet veren mekân kahvaltı servisi ile güne başlayıp gece 02.00 saatlerine kadar zengin barı ile hizmet vermeye devam eder. Ana yemekleri, ara sıcak alternatifleri ve zengin şarap menüsü ile mekânda lezzetli yemekler yiyebilmek veya lezzetli şaraplar deneyimlemek mümkündür. Göl manzarası eşliğinde eğlenceli saatler geçirmek ve Köyceğiz gecelerini renklendirmek isteyenler Bekilli Şarap Evi’nde bu isteklerini gerçekleştirebilirler. Mekânda belirli akşamlarda canlı müzik geceleri organize edilmekte olup sevdikleri ile müziğe eşlik etmek isteyenler mekânın özel gecelerini tercih edebilirler. 

Belkili Şarap Evi

Adres: Ulu cami mahallesi, Cengiz Topel Cad. No:80-1, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: 0533 234 67 93

Avangart Café Restaurant

Köyceğiz’in çevresinde yer alan koyların gezildiği bir günün ardından sahil kenarında güzel vakit geçirmek isteyenler soluğu Avangart Café Restaurant’ta alır. İlçe merkezine oldukça yakın olan mekâna yürüyerek kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilir. Yerel halk tarafından da sevilen işletme, hızlı servisi ve lezzetli yemekleriyle deneyenlerden tam puan toplar. Gündüz saatlerinde kafe olarak hizmet veren Avangart Café Restaurant akşam saatlerinde ise özel etkinlikleriyle Köyceğiz gece hayatına farklı bir soluk getirir. Sabah lezzetli bir kahvaltı ile güne başlamanın ardından günün ilerleyen saatlerinde canlı müzik eşliğinde lezzetli akşam yemekleri yiyebilmek mümkündür. Restoranda alkollü ve alkolsüz içecek çeşitlerine yer verilmekte olup her zevke uygun bir eğlence bulunabilir. Bu eğlenceli saatlere eşlik eden Köyceğiz deniz manzarası ise ortaya unutulmaz anlar çıkarır. Mekân 22.00 saatlerine kadar hizmet vermektedir.

Avangart Cafe & Restaurant

Adres: Ulucami, Atatürk Kordonu No 2, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 12 02

Tuana Restaurant Bistro

Köyceğiz’in bir diğer popüler mekânı olan Tuana Restaurant Bistro hem bar hem de restoran olarak hizmet verir ve geniş bir menüye sahiptir. İlçe merkezinde son derece yakın olması sayesinde tatilciler yürüyerek mekâna ulaşım sağlayabilir. Hoş bir doğa manzarası eşliğinde yemek yenirken Köyceğiz’in popüler restoranlarından biri keşfedilmiş olur. Uygun fiyatları ile dikkat çeken mekân sunduğu profesyonel hizmetin karşısında fiyat performansı oldukça yüksek bir mekandır. Sabah kahvaltısından gecenin ilerleyen saatlerine kadar hizmet veren mekânda her zevke uygun yiyecek ve içecek bulabilmek mümkündür. Tuana Restaurant Bistro’nun menüsünde yerli ve yabancı alkol çeşitlerine de yer verilmektedir. Ailece veya arkadaşlarla eğlenceli bir akşam yemeği yemek isteyenler ve Köyceğiz gece hayatını deneyimlemek isteyenler için Tuana Restaurant Bistro ideal bir restorandır. Yaz aylarında yoğun ilgi görse bile mekâna rezervasyonsuz bir şekilde gidebilmek mümkündür.

Tuana istro

Adres: Gülpınar, Atatürk Kordonu, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 20 05

Ekşi Cafe Bar

Sahil hattında bulunan bölgenin sevilen işletmelerinden bir diğeri Eki Cafe Bar’dır. Samimi ve dostane bir ortamı bulunan mekan genellikle bölgenin gençleri tarafından tercih edilir. Alkollü içecekleri ile zengin bir menüye sahip olan mekanda aperatif yiyecekler bulunur. Mekanda fonda çalan müzikler geceye eğlenceli anlar kazandırır. Köyceğiz gece hayatını restoran yerine daha salaş bir ortamda deneyimlemek isteyenler Ekşi Cafe Bar’dan memnun kalacaktır. Yaz aylarında yoğun ilgi gören bir mekan olan Ekşi gece 01.00 saatlerine kadar hizmet vermektedir.

Ekşi Cafe & Bar

Adres: Ulucami, Atatürk kordonu 16 Köyceğiz Gölü, Atatürk Kordonu No:16, 48800 Köyceğiz/Muğla

Republic Cafe Bar

Gün içerisinde bir kafe akşamları ise bar olarak hizmet veren Republic Cafe Bar, Köyceğiz’in popüler mekanlarından bir diğeridir. Fast food yiyeceklerden oluşan bir menüsü bulunan mekân sabah saatlerinden itibaren geceye kadar açıktır. Yine bölgenin gençleri tarafından tercih edilen bu yer geniş bir alkol menüsüne de bünyesinde yer verir. Sahil hattında yer alan mekâna yürüyerek ulaşım sağlamak son derece kolaydır. Tatilciler dilerlerse akşam yemeklerini burada yiyip fonda çalan müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirebilirler. Dileyenler ise bölgede bulunan diğer restoranlarda yemek yemeleri ardından Republic Cafe Bar’a gecelerini renklendirmek üzere gelebilirler.

Rebuplic Cafe & Bar

Adres: Ulucami, 48800 Köyceğiz/Muğla

Okyanus Türkü Bar

Anadolu ezgileri eşliğinde eğlenmek isteyenler ise sahil hattında yer alan Okyanus Türkü Bar’ı tercih edebilir. Bölge halkı tarafından sevilen bar, yaz aylarında yoğun ilgi gören adreslerden biridir. Türkülere eşlik ederek eğlenmek isteyen kişiler için Okyanus bölgedeki tek adrestir. Alkol seçenekleri ve sınırlı yemek menüsü ile dileyenler içkilerinin yanında ufak atıştırmalıklar da tüketebilir. Yaz tatiline farklı bir soluk getirmek isteyenler Okyanus Türkü Bar ile bu isteklerini gerçekleştirebilirler.

Okyanus Türkü Bar

Adres: Ulucami, Cengiz Topel Cad. No=46 D:1, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: 0536 701 18 38

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü