Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yeni yıl yaklaşırken çiftlerin baş başa keyifli bir yılbaşı akşamı geçirebilecekleri yer arayışları da başlıyor. Yılbaşı kiralık villa veya yılbaşı bungalov seçenekleri de büyük ilgi görüyor. Bazı çiftler romantik bir gece isterken bazı çiftler ise eğlendikleri bir gece geçirmek istiyorlar. Yılbaşı ve ertesi gününü tatil olarak değerlendirip şehir dışına veya yurtdışı tatiline yönelen çiftlerde oluyor. Ancak hem hava şartları hem de yılbaşı döneminde artan fiyatlar şehirden uzaklaşma fikrini kimi çiftler için erteletebiliyor. Tüm bu başlıklar ele alındığında da “Yılbaşında nereye gidilir?” sorusu aşıkların aklını iyice kurcalayabiliyor. İşte! Yeni yılı karşılarken sevgilinizle keyifli bir akşam geçirebilmeniz için gidebileceğiniz farklı şehirlerdeki farklı mekanları sizler için yazdık. 

 

İstanbul

“Yılbaşında nereye gitmeli?” diye düşünen İstanbullular için pek çok farklı seçenek bulmak mümkün. Konserli gecelerden, şık akşam yemeklerine, fasıllı meyhanelerden sokak eğlencelerine birbirinden farklı seçenekler İstanbul’da yerini almaktadır. Hal böyle olunca da İstanbullu sevgililerin ilk önce yeni yıla girerken nasıl bir ortamda olmak istediklerine karar vermeleri gerekmektedir. Müzik eşliğinde dans ve eğlence isteyenler ya da sevgilisiyle romantik bir yeni yıl yemeği yemek isteyen çiftler için birer öneri getirdik. 

Frankie İstanbul

Şık dizaynı, eğlenceli programı ve kaliteli sunumları ile keyifli bir yeni yıl gecesi geçirmek isteyen İstanbullular için Frankie doğru bir öneri olacaktır. Hem eğlence hem de romantizmin bir arada yaşanılabileceği Frankie’de asıl eğlence akşam 23.00’dan sonra başlıyor. Yılbaşı gecesinde fiks menü zorunluluğu tutan mekan, yoğun talep nedeni ile erken rezervasyon kabulüne başlamış bulunuyor. 

Adres: The Sofa Hotel, Teşvikiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, No 41, Şişli, İstanbul 34367

Telefon: 0212 230 6666 – 0541 230 6666 

Banyan Restaurant

Farklı ve bir o kadar da güzel bir gece geçirmek isteyenler için Banyan’da önerilecek yerler arasında baş sırada yerini alıyor. Asya mutfağının mükemmel lezzetlerini misafirleri ile buluşturan mekan, hem lezzet hem de bir göz şöleni yaşatıyor. Ortaköy’de denize sıfır konumu ile İstanbul’un eşsiz güzelliğini yakından yaşama imkanı sunan Banyan, yeni yıl akşamında sevgili ile gidilecek doğru adres olacaktır. 

Adres: Yıldız Mahallesi, Ortaköy Salhanesi Sokak, No: 3, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 259 90 60, 0212 259 90 70

 

İzmir 

Yaz eğlenceleri ile meşhur olan İzmir yeni yıl coşkusunu da en güzel şekilde yaşatıyor. Birbirinden güzel mekanları ile yine sevgililerin her istediğini rahatlıkla bulabilen şehirler arasında yer alıyor. Birbirinden meşhur isimlerin sahne aldığı mekanları, manzara eşliğinde keyifle şarapların yudumlanabileceği restoranları ile İzmir, geri sayım yaparken çiftlere unutulmaz bir anı yaşamalarını sağlıyor. Sevgilisiyle beraber unutulmaz bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenler için iki güzel öneri. 


 

Svalinn Hotel

1000 kişilik gala salonunda eşsiz bir gece yaşama imkanı sunan Svalinn Hotel, İzmirliler için eğlenceyi doruğa çıkarıyor. Limitsiz yerli içki seçenekleri ile fiks menü sunan mekan, keyifli gösteriler ve konserler ile yeni yıl gecesini coşku ve eğlence ile karşılama imkanı sunuyor. Yoğun talep nedeni ile erken rezervasyon alan hotele gitme kararı verdiyseniz, yerinizi şimdiden ayırtmalısınız. 

Adres: Akçay Cad. No: 172 Gaziemir – İzmir (Havaalanı yolu üzeri) (Optimum AVM karşısı)

İletişim: 0530 762 10 07

Şirince Artemis Restoran

Romantik bir gece, mum ışığı ve lezzetli yemekler… Sevgiliyle beraber geçirilebilecek en keyifli yılbaşı seçeneklerinden biri oluyor. Bu fikre sıcak bakan İzmirli çiftlerde soluğu Şirince Artemis Restoran’da alıyor. Şirince baştan aşağıya bir masal diyarı gibiyken bir de yeni yılla birleşince daha da keyifli bir atmosfere bürünüyor. Baş başa bir akşam yemeği için önerilen adreslerden olan Şirince Artemis, sevgili misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyuyor.

Adres: Şirince Köyü Eski Okul Binası Selçuk / İzmir

İletişim: 0232 898 32 40

Ankara

Yılbaşında gidilecek mekanlar arasında nereye gideceğini karar veremeyen başkentliler de sıra. Atakule manzarasının büyüleyiciliği ile Ankara’da yeni yılı karşılamak da ayrı bir keyiftir. Sevgilinizle Ankara manzarasına karşı keyifli ve romantik bir yemek yiyerek veya eğlencenin doruklara ulaştığı müzikli mekanlarda saatlerce dans ederek yeni yıla giriş yapabilirsiniz. Geri sayım coşkusunu güzel bir mekanda sevgilinizle baş başa yaşayabilirsiniz. Ankara’da yılbaşında gidilecek yerler için iki mekan önerisi getirdik. 

Hilton Garden Inn

Lezzetli yemekler ve şık sunumlar eşliğinde hem eğlence hem de lezzet şöleni Ankaralılar ile Hilton Garden Inn’de buluşuyor. Klasik ev eğlencelerinin dışına çıkmak ve sevgilisiyle beraber eğlenceli bir gece geçirmek isteyen Başkentliler Hilton Garden Inn’e oldukça yoğun bir ilgi gösteriyor.  

Adres: ÇamIıca Mahallesi, Anadolu Bulvarı No: 26 Gimat Yenimahalle, Ankara

İletişim: 0312 471 44 44

Ankara Jolly Joker

Türkiye’nin birçok yerinde yeni yıl gecesini kasıp kavuracak olan Jolly Joker, Ankaralılar tarafından oldukça sevilen yerlerden biri. Bu yıl rap dünyasının popüler isimlerinden olan Ozbi’yi sahnesinde ağırlayacak olan mekan rap seven çiftler için oldukça doğru bir tercih olacaktır. Konserli bir gece istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın. 

Antalya

Antalyalı çiftler için ise genellikle yılbaşı öneriler yine otellerden yana oluyor. Antalya’nın neredeyse her bir semtinde bir otel eğlencesi olduğundan Antalyalı çiftler için eğlence adresi bulmak oldukça kolay bir hal oluyor. Hal böyle olunca da geri sayım yaparken eğlenceli ve müzikli bir ortamda olmamak kaçınılmaz oluyor. Sevgiliniz ile bol kahkahalı, bol dans ve müzikli bir gece için sevdiğiniz sanatçıların sahne aldığı mekanları tercih edebilir veya bu iki önerimizden birini değerlendirebilirsiniz.

 

Titanic Mardan Palace

Bu yıl İskender Paydaş’a sahne verecek olan Titanic Mardan Palace, gelen tüm misafirlerine dorukta bir eğlence imkanı sunuyor. Türkçe pop şarkıların en popüler aranjörlerinden biriyle bilinen ve sevilen birçok pop şarkı ile tüm gece dans etmemek elde olmayacaktır. Sevgilisiyle beraber renkli bir yeni yıl gecesi geçirmek isteyenler bu seçeneği değerlendirebilirler. 

Adres: Kundu Mah. Yaşar Sobutay Bul. No: 450, D:1, 07112 Aksu/Antalya

Telefon: (0242) 310 41 00

Royal Seginus Hotel

Yine Antalya ve yine Türkçe popun önemli bir ismi. Royal Seginus Hotel’de 2022'ye girerken sahnesinde Ziynet Sali’yi ağırlıyor. Renkli sahnesi ve birbirinden güzel şarkıları ile Ziynet Sali konsri, keyifli bir yılbaşı gecesi için mükemmel bir seçenek oluyor. Yoğun talep gören Royal Seginus için erken rezervasyon yapılması gerekiyor. 

Adres: Özlü, 07112 Aksu/Antalya

Telefon: 0850 850 7070

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü