Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Güzel bir Ağva tatilini daha da keyifli hale getirecek şeylerden biri güzel bir kahvaltı olmalı. Gerek günübirlik gerekse haftalık Ağva’ya gelen tatilcilerin, tatillerini tam anlamıyla tamamlamak ve keyiflerine keyif katmak için güzel bir de kahvaltı yapması gerekir. Güzel bir Ağva gezisi için ise en güzel başlangıç lezzetli bir kahvaltı ile olur. Ağva yerlileri bu gerekliliği gördükçe ve artan kahvaltı taleplerini gözlemledikçe de birbirinden güzel mekanlar açmış veya mevcut mekanlarını daha da güzelleştirmişlerdir.

Ağva birçok farklı mekan seçeneği ile misafirlerine her çeşit kahvaltı seçeneği sunar. Özellikle Ağva açık büfe kahvaltı sunan mekanlar tatilciler tarafından daha çok tercih edilir noktadadır. Bunun yanı sıra Ağva göl kenarı kahvaltı keyfi de Ağva tatilinin olmazsa olmazları arasındadır. Ağva’nın mükemmel doğası ve manzarası eşliğinde edeceğiniz güzel bir kahvaltı ile tatili taçlandırmak doğru bir aktivite olacaktır. Sadece göl kenarında konumlanan mekanlar değil Ağva Göksü nehri kahvaltı durakları arasından bir diğeridir. Ağva en iyi kahvaltı denince gerek Ağva yerlilerinin gerekse tatilcilerin aklına bu iki konumda yer alan mekanlar gelmektedir. Ayrıca Şile gezisi yapan tatilseverler de güne Ağva'da kahvaltı yaparak başlamayı tercih edebilmektedir.

Bu yazıda Ağva kahvaltı tavsiye arayan okuyucular için “Ağva'da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna çeşitli cevaplar bulabilirsiniz. Ağva kahvaltı fırsatları ve birbirinden güzel mekanları sizler için bir araya getirdik. Ağva’daki birbirinden güzel evlerden birinde konaklayıp, sabahında bu keyifli mekanlardan birine giderek güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Ağva’da her zevke ve bütçeye uygun kahvaltı yerleri bulmak mümkündür. Dilerseniz açık büfe, dilerseniz serpme kahvaltı seçenekleri sunan birçok farklı mekan bulunmaktadır. Göl kenarı, nehir kenarı veya ormanın içinde konumlanan çeşitli mekanlarda ailecek veya arkadaşlarınızla keyifli bir kahvaltı yapabilir, Ağva tatilinizi daha da güzelleştirebilirsiniz. Dilerseniz, Şile Ağva kahvaltı yerleri denince mutlaka gidilmesi gereken mekanlara geçelim.

 

Tree Tops Park Restoran

Ağva Yeşil Çay nehrinin yanında mevki alan restoran, misafirlerine köy kahvaltısı sunuyor. Tamamı ile köy ürünleri ve organik ürünlerden oluşan kahvaltılıkları ile tüm misafirlerinden tam puan alıyor. Kahvaltı menüsünün içerisinde; beyaz peynir, kaşar peyniri, dil peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, kaymak, tereyağı, çilek reçeli, vişne reçeli, domates, salatalık, sivri biber, roka (yeşillik), yumurta (sahanda veya haşlanmış), simit, poğaça, gözleme, sınırsız çay yer alıyor.

Ağva kahvaltı fırsat denince akla gelen Tree Tops Park, misafirlerine köy kahvaltısı ve yarım saat kano kullanımı imkanı sunduğu 75 TL değerinde bir fırsat fiyatı sunuyor. Bu sayede misafirlerinin göl keyfinin tadını çıkarmasını ve keyifli bir kahvaltı etmelerini sağlıyor.

Adres: Ağva Merkez Mah. Müslümcedit Mah. No:16 Göksu Deresi Mevkii

Şile / İstanbul

Telefon: (0216) 721 88 22

 

Kendine Has Cafe & Konukevi

Konumu nehir kenarında bulunan Kendine Has Cafe, adı üstünde misafirlerini kendine has bir ortamda ağırlıyor. Boheme bir iç mimariye sahip olan mekan, serpme kahvaltı servis ediyor. Kahvaltı menüsü içerisinde; kaşar peyniri, beyaz peynir, çeçil peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, domates söğüş, salatalık söğüş, yeşillik, salam, acuka, vişne reçeli, çilek reçeli, mevsimsel meyvelerden ev yapımı reçel, Trabzon tereyağı, kaymak, bal, haşlanmış yumurta veya tereyağlı sahanda yumurta, sigara böreği, patates kızartması, ekmek sepeti, termosta demleme çay yer alıyor. Doğayla iç içe olan mekanda sevdiklerinizle birlikte keyifli bir kahvaltı keyfi sürebilirsiniz.

Ağva kahvaltı fiyatları arasında uygun bir fiyat seçeneği sunan Kendine Has, kişi başı 55 TL olacak şekilde bir fiyat sunuyor.

Adres: Ağva Merkez Mah. Yakuplu Cad. No:176 Şile / İstanbul

Telefon: 0532 573 17 11

 

İpek Koza Motel

Göl kenarında bulunan İpek Koza Motel, hem otel misafirlerine hem de dışarıdan gelen misafirlerine lezzetli bir serpme kahvaltı imkanı sunuyor. Sınırsız çay eşliğinde servis edilen kahvaltı misafirlerine uzun soluklu bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Kahvaltı menüsü içerisinde; köy tereyağı, reçel çeşitleri, bal, beyaz peynir, kaşar peyniri, cevizli kahvaltılık lor, salam, tavuk jambon, zeytin - yeşil zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, maydanoz, taze soğan, mısır cornflakes, kuru kayısı, kuru üzüm, yumurta, mevsim meyveleri, kepekli ekmek, börek, kek, kurabiye, poğaça yer alıyor. Mevcutta yer alan internet fiyatlarında kişi başı kahvaltı bedeli 49 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Adres: Rami Yeni Mah. Eski Şile Yolu No:4 Şile / İstanbul

Telefon: (0216) 721 74 03

 

Şile Uçar Royal Hotel

Havuz başında kahvaltı keyfi yapmak isteyen tatilciler için ise Uçar Royal Hotel devreye giriyor. Zengin bir serpme kahvaltı servisi yapan Hotel, hem kaliteli bir hizmet hem de kaliteli içeriklerden oluşan bir kahvaltı menüsü sunuyor. Menü içerisinde; beyaz peynir, kaşar peyniri, çeçil peyniri, dil peyniri, karadutlu lor peyniri, salam, zeytin çeşitleri, tereyağı, kaymak, nutella, patates kızartması, sigara böreği, kuru incir, kuru kayısı, bal ve reçel çeşitleri, sahanda/haşlanmış yumurta, biber, domates, salatalık ve limitsiz çay bulunuyor. Lüks bir mekanda kahvaltı etmek isteyen Ağva misafirleri için Uçar Royal doğru bir adres olacaktır. Hotel çift kişi 150 TL olacak şekilde bir fiyatlandırma yapıyor.

Adres: Kumbaba Mah. Baloğlu Sok. No: 26 Işık Üniversitesi Önü Meşrutiyet köyü Şile / İstanbul

Telefon: 0534 866 21 01

 

Avcıkoru Tabiat ve Macera Parkı

Ağva tatilcilerinden orman içerisinde kahvaltı keyfi yapmak isteyenlerin uğrak noktası olan Avcıkoru Tabiat Parkı, misafirlerine tabakta veya serpme kahvaltı seçenekleri sunuyor. Zengin menüsü ile gelen misafirlerine farklı seçenekler sunan mekan, sizler keyifli bir kahvaltı ederken çocuklarınızın rahatlıkla oyun oynayabileceği bir alan imkanı sunuyor. Böylece hem siz hem de çocuklarınız keyifli bir gün geçiriyor.

Serpme kahvaltı menüsü içerisinde; beyaz peynir, kaşar peyniri, dil peyniri, çeçil peynir, örgü peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, sigara böreği, bal, kaymak, çikolata, tereyağı, haşlanmış yumurta, tahin, pekmez, çilek reçeli, vişne reçeli, salam, patates kızartması, domates, salatalık, sivri biber, roka, soğan halkası, ekmek ve sınırsız çay bulunuyor.

Tabakta kahvaltı menüsünde ise beyaz peynir, kaşar peyniri, dil peyniri, çeçil peynir, örgü peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta, çilek reçeli, vişne reçeli, salam, domates, salatalık, ekmek ve termosta çay bulunuyor.

Tabakta kahvaltı menüsü 44.90 TL şeklinde olup, serpme kahvaltı menüsü kişi başı 59.90 TL şeklinde fiyatlandırılıyor.

Adres: Avcıkoru Mah. Alemdağ Şile Yolu Şile / İstanbul

Telefon: 0532 367 74 26

 

Green Blue Hotel

Yeşillikler içerisinde konumlanan Hotel misafirlerine kuş sesleri arasında bir kahvaltı imkanı sunuyor. Huzur veren kahvaltı saatleri ve güzel kahvaltı menüsü ile keyifli bir Ağva tatili finali için Green Blue önerilen mekanlar arasında yer alıyor. Kişi başı 40 TL olarak fiyatlandırılan serpme kahvaltı seçeneği içerisinde; peynir tabağı, reçel tabağı (3 çeşit reçel ve çokokrem), bal, tereyağı, zeytin tabağı, domates ve salatalık söğüş tabağ, yumurta, patates ve sosis, gözleme ve sınırsız çay yer alıyor.

Adres: Kurfallı, Kurfallı Mahallesi Mansur Caddesi, Bayrak Cd. no 38-2, 34983 Şile/İstanbul

Telefon: 0537 319 25 83

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü