Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Köyceğiz, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bölgelerden biridir. Muğla’nın son dönemlerde popülerleşen ilçelerinden biri olan Köyceğiz çeşitli mekanları ile ön plana çıkar. Lezzetli bir kahvaltı ile güne başlamak isteyenler bu mekanlarda lezzetli kahvaltı fırsat ve seçenekleriyle tatil sabahlarını taçlandırabilirler. Güzel bir kahvaltı ardından ise Köyceğiz’in plajlarına giderek denizin tadını çıkarabilirler. Köyceğiz kahvaltı yerleri, serpme kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkar. Dileyen tatilciler mekanların menüsünde bulunan diğer kahvaltı tavsiye veya önerilerini de değerlendirebilirler. Tatilciler, Köyceğiz en iyi kahvaltı denilince akla gelen restoranlar arasından dilediklerini tercih ederek tatil sabahlarına doyurucu bir kahvaltı ile başlayabilirler.  

Köyceğiz Kahvaltı Mekanları

Avangart Cafe Restaurant

Köyceğiz'in en popüler mekanlarından biri olan Avangart Cafe Restaurant, günün sabah saatlerinden itibaren hizmet vermeye başlar. Ferah atmosferiyle güne başlangıç yapmak için ideal adreslerden biri olan mekân doyurucu kahvaltıları ile deneyen herkesten tam puan toplar. Serpme kahvaltı seçeneğiyle önce göz doyurmayı hedefleyen Avangart Cafe Restaurant hem lezzetli kahvaltıları hem de servisiyle sevilen bir yerdir. Ev yapımı reçelleri ile damaklarda kalıcı bir tat kalmasını sağlayan restoran yumurta seçenekleriyle de dikkat çeker. Avangart Cafe Restaurant’ta her damak tadına uygun bir kahvaltı bulabilmek mümkündür. “Köyceğiz’de kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna cevap olarak verilebilecek ilk adreslerden biri olan mekân kahvaltı için denenmesi gereken yerlerden biridir. Deniz manzarası eşliğinde doyurucu bir kahvaltıyla güne başlamak tatilden alınacak olan keyfi arttıracaktır.

Avangart Cafe Restaurant

Adres: Ulucami, Atatürk Kordonu No 2, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0 252) 262 12 02

Ayaklı Göl Balık Restaurant

Köyceğiz doğal güzellikleri ile iç içe olan Ayaklı Göl Balık Restaurant, günün her saatinde servis ettiği lezzetli yemekleri ile sevilen adreslerden bir diğeridir. Fiyat performans oranı yüksek mekanlardan biri olması sayesinde Köyceğiz kahvaltı fırsatları arasında yer alır. Nefes kesen bir manzara eşliğinde serpme kahvaltı ile güne başlamak tatilden alınacak olan keyfi otomatik olarak arttıracaktır. Kahvaltıda yer alan peynir çeşitleri, reçelleri, pişi ve menemen sayesinde lezzet şöleni yaşamak ve keyifle doymak mümkündür. Ailecek ve arkadaş grupları tarafından gönül rahatlığı ile gelinebilecek adreslerden biri olan Ayaklı Göl Balık Restaurant özellikle yaz dönemlerinde yoğun ilgi görür. 

Ayalı Göl Balık Restaurant

Adres: Ulucami, Atatürk Kordonu No:5, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 18 22

Meşhur Tostçu Hakan

Hızlı, lezzetli ve doyurucu bir kahvaltı yapmak isteyenler soluğu Meşhur Tostçu Hakan’da alıyor. Köyceğiz kahvaltı fiyatları araştırması yaparken uygun fiyatlı bir yer arayanlar için de Meşhur Tostçu Hakan önerilebilecek adreslerden biri oluyor. Köyceğiz tarihi yerlerini gezmeye başlamadan önce hızlı bir kahvaltı ile güne başlamak isteyenler çok sayıda tost çeşidi sayesinde keyifli bir kahvaltı ardından güne başlayabilir. Dileyenler tostlarını paket olarak alarak çıkacakları yolculuk sırasında da tostlarını yiyebilir. Mekânda gözleme çeşitlerine de yer verilir. Tost yemek istemeyenler lezzetli gözlemeler ile de güzel bir kahvaltı yapabilirler. Meşhur Tostçu Hakan, samimi aile ortamı ile keyifli bir kahvaltı için tercih edilebilecek bir adrestir. 

Meşhur Tostçu Hakan

Adres: Gülpınar, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: 0543 590 25 80

Paşa Restoran Cafe

Köyceğiz açık büfe kahvaltı seçenekleri genellikle bölgede yer alan otellerde bulunur. Ancak Paşa Restoran Cafe sayesinde açık büfeyi andıran hem midenin hem de gözlerin doyacağı bir kahvaltı yapabilmek mümkündür. Zengin serpme kahvaltısı ile doyurucu bir kahvaltıyla güne başlanabilir. Taze sıkılmış portakal ve nar suları ile kahvaltı keyfi taçlandırılabilir. Dileyenler restoranda yapılan gözlemeler ile serpme kahvaltılarını daha da doyurucu bir hale getirebilirler. Genellikle ailecek yapılacak keyifli kahvaltılar için tercih edilen bir yer olan Paşa Restoran Cafe sabah saatlerinden gece 01.00 saatlerine kadar hizmet veren bir restorandır. Köyceğiz halkı tarafından da sevilen mekân özellikle yaz dönemlerinde oldukça kalabalıktır.

Paşa Reastaurant Cafe

Adres: Ulucami, 48800 Köyceğiz/Muğla

Yuvarlakçay Doğa Restaurant

Köyceğiz’in önemli doğal güzelliklerinden biri olan Yuvarlakçay yanında bulunan Yuvarlakçay Doğa Restaurant, kahvaltı için tercih edilebilecek bir diğer adrestir. Araç ile rahat ulaşılabilecek bir yerde olması, restoranın çevresinde yürüyüş yapabilme imkânı sunması ve bunlara ek olarak doyurucu bir kahvaltı ile güne başlanması restoranın en sevilen özellikleri arasında yer alır. Müşteri memnuniyetini her daim önem veren bir aile işletmesi olan mekân gelen herkesin güler yüzle buradan ayrılmasını sağlar. Sigara böreği, ev yapımı kızartması, peynirleri, reçelleri ve yumurtaları ile doyurucu bir serpme kahvaltı yapmak isteyenler Yuvarlakçay Doğa Restaurant’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Dileyenler kahvaltıları ardından buz gibi suya sahip çaya girerek güne serin bir dokunuş da katabilir.

Yuvarlakçaym Doğa Restaurant

Adres: Pınar, Uzuncabük sokak NO:1/1, 48803 Köyceğiz/Muğla

Telefon: 0536 370 20 56

Yuvarlakçay Salıncak

Yuvarlakçay bölgesinde meşhur mekanlardan bir diğeri ise Yuvarlakçay Salıncak Restoran’dır. Çay üzerinde salınan salıncakları ile meşhur olan mekân özellikle çocuklu ailelerin hayran kaldığı yerlerden biridir. Sabah saatlerinden akşam 00.00 saatlerine kadar servis yapan mekân, güne lezzetli serpme kahvaltıları ile başlangıç yapar. Kahvaltı keyfi ardından çaylar yudumlanırken doğal güzellik olan Yuvarlakçay’ın sesini dinlemek güne ekstra bir huzur katar. Doyurucu kahvaltılar ardından çay çevresinde yürüyüşler yapılabilir. Buz gibi suların üzerinde sallanırken sıcak yaz günlerine serin anlar eklenebilir. Yuvarlakçay Salıncak Restoran’da güzel ve doyurucu bir kahvaltı ardından keyifli aktiviteler yapabilmek Köyceğiz tatilini daha da keyifli hale getirecektir. 

Yuvarlakçay Salıncak

Adres: Beyobası, 3 Bulvar No:174, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: 0536 700 84 50

Gölge Restaurant

Yuvarlakçay’da bulunan bir diğer kahvaltı adresi ise Gölge Restaurant’tır. Konum olarak diğer mekanlara kıyasla daha iç kısımda kalan restoran, sakinlik arayışında olanların tercih ettiği bir yer oluyor. Çayın sesleri eşliğinde doyurucu bir kahvaltı etmek Köyceğiz tatilini daha da keyifli bir hale getirecektir. Mekânda yer alan büyük salıncakta çayın üzerine doğru sallanmak ise unutulmaz bir deneyim olacaktır. Lezzetli bir serpme kahvaltı ardından çay başında geçirilecek olan eğlenceli saatler güne güzel bir başlangıç yapılmasını sağlayacaktır. Gölge Restaurant, güler yüzlü işletmeciliği, müşteri memnuniyetine verdiği önem ile bir daha gidilmek istenecek adreslerden biridir. Mekân sabah saatlerinden akşam 21.00 saatlerine kadar hizmet vermektedir. 

Gölge Resaturant

Adres: Pınar, WRJ4+9J, 48800 Köyceğiz/Muğla

Davutun Yeri Teras Cafe Restoran

Deniz kenarında bulunan Davutun Yeri Teras Cafe Restoran, bölgenin sevilen işletmelerinden bir diğeridir. Köyceğiz restoranları denilince akla gelen bu yer gün içinde her saatte lezzetli yemeklere erişim sağlanabilen bir mekandır. Lezzetli kahvaltılar ile güne başlangıç yapmak isteyenler veya günün diğer saatlerine güzel yemekler yemek isteyenler Davutun Yeri Teras Cafe Restoran’ı tercih edebilirler. Kahvaltı ve ara sıcak seçenekleri sunan mekanda her damak tadına uygun bir kahvaltı seçeneği bulabilmek mümkündür. Davutun Yeri Teras Cafe Restoran yılın her mevsiminde hizmet veren ve bölge halkı tarafından da sevilen bir yerdir. Restoran, Köyceğiz’in sakinliğini ve samimiyetini yaşamak isteyenler için önerilecek adresler arasında yer alır.

Davut'un Yeri Restaurant

Adres: Ulucami, Delta tesisleri yanı, Atatürk Kordonu, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 30 36


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü