Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Köyceğiz son dönemlerde Muğla’nın popülerleşen ilçeleri arasında yer alıyor. Sakinliği ve doğası ile dikkat çeken Köyceğiz, mütevazı bir tatil yapmak isteyenlerden büyük beğeni topluyor. Yerel işletmelere hâkim olan bölgede samimi atmosferi ile dikkat çeken çeşitli restoranlar bulunuyor. Bu restoranlar Köyceğiz restoranları arasında popüler adresler olup hem bölgenin yerlilerini hem de turistleri misafir ediyor. Ege mutfağından esintiler taşıyan restoranlar sabah kahvaltı servisi ile güne başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar servislerine devam ediyor. Lezzetli ve doyurucu yemekler bulmanın mümkün olduğu bu restoranlar sayesinde Köyceğiz tatili daha da güzel bir hale dönüşüyor. 

Köyceğiz Restoranları

Avangart Cafe & Restaurant

Göl kenarında bulunan Avangart Cafe & Restaurant manzarası ile dikkat çeken Köyceğiz’in meşhur restoranlarından biridir. Deniz mahsulleri ile zengin menüsü sayesinde özellikle balık severlerin sevdiği bir yerdir. Köyceğiz’de kahvaltı mekânı arayışında olanlar da soluğu Avangart Cafe & Restaurant’ta alırken günün ilerleyen saatlerinde lezzetli yemekler yemek isteyenler de Avangart Restaurant’ı tercih edebilir. Alkollü ve alkolsüz içeceklere de menüsünde yer veren işletmede her zevke uygun yiyecek ve içecek bulabilmek mümkündür. Vejetaryenler için de menüde özel lezzetlere yer verilmiştir. Avangart Cafe & Restaurant özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören bir yerdir. Nefes kesici bir manzara eşliğinde ailecek veya arkadaşlarla keyifli yemekler yenilebilir.

Avangart Cafe REstaurant

Adres: Ulucami, Atatürk Kordonu No: 2, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 12 02

Yuvarlakçay Çınar Butik Hotel & Restaurant

Köyceğiz’in meşhur doğal güzelliklerinden biri olan Yuvarlak Çay, çevresinde çok sayıda restorana ev sahipliği yapar. Bu restoranlardan ön plana çıkanlardan biri ise Yuvarlakçay Çınar Butik Hotel & Restaurant’tır. Çayın buz gibi akan sularının hemen yanı başında konumlandırılmış olan restoranda doğal güzelliklerin içerisinde lezzetli yemekler yiyebilmek mümkündür. Serpme kahvaltı servisi ile güne başlayan restoran akşamın ilerleyen saatlerine kadar hizmet vermeye devam eder. Et ve balık seçenekleri gibi her damak tadına uygun ızgara çeşitlerine de menüsünde yer veren restoranda doyurucu ve damakta kalan lezzetler deneyimleyebilmek mümkündür. Restorana gelen kişiler sadece yemek yemekle kalmayıp dilerlerse Yuvarlak Çay’ın çevresinde yürüyüşlere çıkabilir ve mekanlarda yer alan salıncaklarda sallanarak güne eğlenceli dakikalar ekleyebilirler. Yuvarlakçay Çınar Butik Hotel & Restaurant hem arkadaş ortamı ile hem de ailecek gelinebilecek sevilen mekanlardan biridir.

Yuvarlakçay Çınar Butik Hotel Restaurant

Adres: Topgözü Köyü, Çınar Butik Otel, Muğla, Köyceğiz

Telefon: 0252 267 00 53

Ayaklı Göl Restaurant

Taze balıkları, çeşit çeşit mezeleri ve doyurucu porsiyonları ile dikkat çeken Köyceğiz restoranlarından biri Ayaklı Göl Restaurant oluyor. Akşam saatlerinde canlı müzik etkinlikleri düzenlenen mekânda hem eğlenmek hem de lezzetli yemekler yiyebilmek mümkündür. Köyceğiz bölgesinde canlı müziğe ev sahipliği yapan nadir mekanlardan biri olması restoranın yoğun ilgi görmesine neden oluyor. Özellikle yaz aylarında restorana gelmek isteyen misafirler rezervasyon yaptırmaması halinde kapıda biraz sıra bekleyebiliyor. Nefes kesen bir manzaraya karşı konumlanmış olan mekân hem hizmetleri hem de manzarası ile gelen herkesten tam puan topluyor. Samimi, güzel ve keyifli ortamı sayesinde Ayaklı Göl Restaurant Köyceğiz'de denemesi gereken restoranları arasında yer alıyor.

Ayaklıgöl Balık

Adres: Ulucami, Atatürk Kordonu no:5, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 18 22

Tuana Restaurant Bistro

Şıklığı ile dikkat çeken restoranlardan biri olan Tuana Restaurant Bistro, Köyceğiz Gölü kıyısında bulunan mükemmel bir manzaraya ev sahipliği yapan mekanlardan bir diğeridir. Lezzetli kahvaltılar ile güne başlama imkânı sunan mekan günün ilerleyen saatlerinde ana yemek çeşitleri ve deniz mahsulleri ile de misafirlerine bir lezzet şöleni yaşatır. Güler yüzlü hizmeti, lezzetli yemekleri ve zengin menüsüyle Tuana Restaurant Bistro gelen herkesin sevdiği yerlerden biridir. Köyceğiz merkeze çok yakın olması sayesinde tatilciler kısa bir yürüyüş ardından bile Tuana Restaurant Bistro’ya ulaşabilir. Restoran elit bir mekân olduğundan bölgedeki en ilgi gören adreslerden biridir. Bu durum özellikle yaz dönemlerinde mekânda yer bulabilmesini biraz zorlaştırabilir.

Tuana Bistro

Adres: Gülpınar, Atatürk Kordonu, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 20 05

Yuvarlakçay Topgözü Pınar Restaurant

Yuvarlak Çay’ın etrafında bulunan meşhur mekanlardan bir diğeri ise Yuvarlakçay Topgözü Pınar Restaurant’tır. Mekanın ortasından akan çayın suları sıcak yaz günlerinde bile serin dokunuşlar katar. Sabah saatlerinden akşam 23.30 saatlerine kadar hizmet veren mekânda her öğünde lezzetli bir yemeğe erişim sağlamak mümkündür. Başta göz doyurucu kahvaltıları ile güne başlayan restoran günün ilerleyen saatlerinde deniz mahsulleri ile dikkat çeker. Dileyenler tandır ve köfte gibi kırmızı et seçeneklerini de değerlendirebilirler. Yuvarlakçay Topgözü Pınar Restaurant doğa içerisinde vakit geçirmek isteyenlerin de hayran kalacağı bir yerdir. Restoranın çevresinin yemyeşil ağaçlarla kaplı olması ve ortadan akan çay ortaya unutulmaz bir görsel şölen çıkarır.

Yuvarlakçay Topgözü Restaurant

Adres: Köyceğiz, Topgözü Mevkii Pınarköy, 48800 Muğla

Telefon: (0252) 267 05 86

Yuvarlakçay Su Sesi Restaurant

İsminden de anlaşılacağı üzere restoranda vakit geçirirken fonda eşlik eden su sesi ortaya unutulmaz bir atmosfer çıkarıyor. Her biri birbirinden lezzetli olan yemekler yenilirken ortamın huzuru Yuvarlakçay Su Sesi Restaurant’ın en sevilen özelliklerinden biri oluyor. Oğlak tandır gibi özel lezzetlerin bulunduğu restoran menüsünde yöresel lezzetlerden bir diğeri olan yoğurtlamaya da yer veriliyor. Yuvarlakçay Su Sesi Restaurant sabah keyifli bir kahvaltı ile güne başlamak isteyenlerin de sevdiği adreslerden biri oluyor. 

Yuvarlakçay Su Sesi Restaurant

Adres: Su sesi,Topgözü mevki, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: 0545 722 78 36

Meşhur Tostçu Hakan

Kahvaltı ve öğle yemeklerinde pratik yemek yemek isteyenler soluğu Meşhur Tostçu Hakan'ın dükkanında alıyor. Farklı çeşitlerdeki tostları ve gözlemeleriyle hamur işi sevenler buraya hayran kalıyor. Bölgenin en iyi tostlarını yapan ve kahvaltı için de en sık tercih edilen yerlerinden biri olan Meşhur Tostçu Hakan Köyceğiz halkının da sevdiği adreslerden biridir. Yılın her mevsiminde hizmet veren bu yer samimi bir aile ortamına sahiptir. Köyceğiz’in koylarını keşfetmeye çıkmadan önce hızlı bir kahvaltı etmek ve günü kaçırmak istemeyenler Meşhur Tostçu Hakan sayesinde hem hızlı hem de oldukça lezzetli bir kahvaltı edebilirler.

Meşhur Tostçu Hakan

Adres: Gülpınar Mahallesi, Köyceğiz, Türkiye

Telefon: 0543 590 25 80

Davutun Yeri Teras Cafe Restoran

Göl kenarında bulunan restoranlardan biri olan Davutun Yeri Teras Cafe Restoran, manzara eşliğinde yemek yemek isteyenler için önerilen adreslerden bir diğeridir. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar hizmet veren mekânda doyurucu kahvaltı seçenekleri, ara sıcak ve ızgara seçenekleri bulunuyor. Her damak tadına uygun yemeklerin bulunabileceği bu yer güler yüzlü hizmeti ile gelenlerden tam puan topluyor. Gerek konumu gerekse yemekleri sayesinde özellikle yaz dönemlerinde yoğun mekanlardan biri oluyor. Köyceğiz tatilinde keyifli akşam yemekleri yiyerek tatilini taçlandırmak isteyenler Davutun Yeri Teras Cafe Restoran sayesinde bu isteklerini gerçekleştirebiliyor. Samimi aile ortamı ve geniş masaları sayesinde mekân genellikle ailelerin tercih ettiği restoranlardan biri oluyor. 

Davut'un yeri teras cafe restoran

Adres: Ulucami, Delta tesisleri yanı, Atatürk Kordonu, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 262 30 36

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü