Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Eşsiz doğa manzaraları, tarihi güzellikleri ve lezzetli yemekleri ile misafirlerin tercihi olan Rize, gece hayatı ile de ön plana çıkmaktadır. Rize merkezinde bulunan kaliteli mekanlar Rize misafirlerini doyasıya eğlendirmekte ve keyifli anlar geçirmelerine olanak tanımaktadır. Rize misafirleri, Rize’ye oldukça yakın olan Trabzon şehir merkezinde yer alan mekanları da tercih edebilmektedirler. Genellikle pub konseptinde hizmet veren mekanlarda haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri ile dans partileri de düzenlenmektedir. Rize misafirleri Rize gece hayatında ister restoran konseptinde ister pub konseptinde olan mekanlarda eğlenebilmekte ve keyifli yemekler deneyebilmektedirler. 

Own Kafe Bar

Rize’nin en popüler mekanlarından biri olan Own Kafe Bar, güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Own Kafe Bar’da misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek alternatiflerinin yanı sıra mekanın atıştırma tabakları ile yemekleri de Rize misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Own Kafe Bar’da en çok tercih edilen alkollü içecekler ise bira çeşitleri ile vodka olmaktadır. Mekanda belirli günlerde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri ile Rize misafirlerinin doyasıya eğlenmeleri sağlanmaktadır. Rize misafirlerinin kaliteli müzik için mutlaka uğramaları gereken Own Kafe Bar, rahat ortamı ile de ön plana çıkmaktadır. Mekan haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. 

Adres: Ekrem Orhon, Kültür Park No:83, 53020 Rize Merkez/Rize

Hollywood Cafe Ps 2

Rize’de eğlence anlamında en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Hollywood Cafe Ps 2, playstation oyunları oynamak isteyen kişilerin vazgeçilmez adresleri arasında yer almaktadır. Hollywood Cafe Ps 2’de 90’lı yılların atarileri bulunmakta olduğu için misafirler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Rize misafirlerinin kendilerini evlerinde hissedecekleri kadar rahat bir ortamının olduğu Hollywood Cafe Ps 2, haftanın tüm günleri açıktır. Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 09.30 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veren mekan, pazar günleri ise 10.30 ile 00.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

İletişim: (0464) 212 12 30

Adres: Çarşı, Kamburoğlu Sk. No:11/A, 53020 Merkez/Rize

Sazende Cafe Restaurant Canlı Müzik

Rize’nin en kaliteli ve nezih eğlence mekanlarından biri olan Sazende Cafe Restaurant Canlı Müzik, Rize misafirlerini doyasıya eğlendirmektedir. Mekanda belirli günlerde canlı müzik etkinlikleri düzenlenmekte ve Rize misafirlerinin keyifli vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Fiyatlarının da diğer eğlence mekanlarına göre uygun olması Sazende Cafe Restaurant Canlı Müzik’in misafirler tarafından sıklıkla tercih edilmesine neden olmaktadır. Mekan çocuklu aileler tarafından da sevilmektedir. Mekan haftanın tüm günleri açık olmakla birlikte çalışma saatleri 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 220 04 04

Adres: Ekrem Orhon, Kültür Park No:83, 53020 Rize Merkez/Rize

MR. BABA FOOD & BEVERAGE

Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Rize’de hizmet vermekte olan Mr. Baba Food & Beverage, misafirlerine son derece geniş yiyecek ve içecek seçenekleri sunmaktadır. Hayvansever bir mekan olmasından dolayı da oldukça tercih edilen mekan kaliteli müzikler dinlemek isteyen kişilerin vazgeçilmez adreslerinden biri durumundadır. Haftanın belirli günlerinde farklı konseptte etkinliklerin düzenlendiği mekanda, hafta sonları dans partileri gerçekleştirilmektedir. Rize’de canlı müziğin en güzel adreslerinden biri olan mekan iç dizayn olarak da oldukça ilgi görmektedir. Mr. Baba Food & Beverage haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 13.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0541 539 47 11

Adres: 53000 Sahil Dolgu Alanı No:75/1, 53100, Menderes Blv., 53100 Rize Merkez/Rize

Rouge Bar

Rize misafirlerinin mutlaka tercih ettikleri yerler arasında olan Rouge Bar, son derece geniş yiyecek ve içecek alternatiflerini misafirlerine sunmaktadır. Mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. İç dizaynı da misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Çalışanlarının da son derece güler yüzlü ve ilgili olduğu mekanda eşsiz manzaraya karşı kaliteli müzik performansları dinleyerek keyifli bir akşam geçirmek mümkün olmaktadır. Kaliteli ve nezih eğlence mekanı arayışı olanların mutlaka tercih etmeleri gereken mekanlar arasında bulunan Rouge Bar, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Mekanın çalışma saatleri ise 17.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0462) 335 30 30

Adres: Gülyalı Mevkii Rize Cad. Numara:23 - 61000 Yalıncak, Türkiye, 61100 Ortahisar/Trabzon

Tren Trabzon

Rize misafirlerinin en çok tercih ettikleri eğlence mekanları arasında bulunan Tren Trabzon, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. Mekanda en çok tercih edilen içecek ise bira çeşitleri olmaktadır. Müzikleri nedeniyle sıklıkla tercih edilen mekanın lezzetli atıştırma tabakları da misafirlerin favorileri arasında bulunmaktadır. Dans etmek ve doyasıya eğlenmek isteyen kişilerin vazgeçilmez mekanları arasında yer alan Tren Trabzon, pazartesi, salı ve perşembe günleri dışında haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 21.00 ile 04.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0533 437 87 36

Adres: Yalıncak, 61220 Ortahisar/Trabzon

Hayal Kahvesi Trabzon

Rize misafirlerinin en sık tercih ettikleri mekanlardan biri olan Hayal Kahvesi Trabzon, son derece nezih ve kaliteli ortamı ile ilgi görmektedir. Güler yüzlü ve ilgili bir hizmet anlayışı ile hizmet vermekte olan mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Kebap çeşitlerinin de misafirlerin favorisi olduğu mekan, hem sabah saatlerinde kahvaltı keyfi için hem de akşam saatlerinde doyasıya eğlence için tercih edilebilmektedir. Kaliteli müzikleri ile misafirlerini eğlendirmeyi amaçlayan Hayal Kahvesi Trabzon, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleir ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0462) 600 04 62

Adres: Merkez, Boztepe Mahallesi, Cephanelik Cd., 61030 Ortahisar/Trabzon

Green Pub

Rize misafirleri tarafından en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Green Pub, güler yüzlü çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Mekanda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Rize misafirlerinin favorileri arasında ise bira tabağı, balık çeşitleri, lezzetli mezeler ve ahtapot bulunmaktadır. Green Pub, sakin ve rahat ortamı nedeni ile çocuklu aileler tarafından da tercih edilmektedir. Yemeklerinin de Rize misafirleri tarafından oldukça beğenildiği mekan genellikle eşsiz gün batımı manzaralarına şahitlik etmesi sebebi ile akşam saatlerinde tercih edilmektedir. Green Pub haftanın tüm günleri misafirlerine 24 saat hizmet vermektedir.

Adres: Ortahisar, İskender Paşa Mahallesi, Sümer Sk., 61100 Ortahisar/Trabzon

Ayder Yeşil Vadi Otel

Dağ kasabasında ahşap bir binada hizmet veren, doğa ile içiçe olan otel, misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri ile son derece lezzetli yemekler sunmaktadır. Turistik ve tarihi yerlere yakın olması sebebi ile oldukça tercih edilen Ayder Yeşil Vadi Otel’de sakin ve huzurlu anlar geçirmek mümkün olmaktadır. Çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilen mekan, daha sakin bir akşam geçirmek isteyen kişilerin adresi olmaktadır.

İletişim: (0464) 657 20 50

Adres: Aşağı Ambarlık Mevkii Ayder Turizm Merkezi, 53750 Ayder Yaylası/Rize

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü