Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Hem doğal ve tarihi güzellikleri hem de meşhur lezzetleri ile ön plana çıkan Karadeniz’in en güzel illerinden biri olan Rize en iyi kahvaltı seçeneklerini sunması ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Rize kahvaltı fırsatları sunması bakımından özellikle bahar ve yaz aylarında yoğun ilgi görmektedir. Rize’de son yıllarda çok sayıda kahvaltı mekanının açılmış olması, Rize’ye tatil planı yapan kişilerin, “Rize’de kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramalarına neden olmaktadır.

Rize açık büfe kahvaltı alternatifleri ile de sıklıkla tercih edilmektedir. En sık tercih edilen Rize kahvaltı yerleri arasında; Manzara Cafe & Restaurant / Rize, Çayla Rize, İskele Cafe Restaurant, Yakamoz, Evvel Zaman Yöresel Yemek, Yeni Bahar Restoran, Safir Cafe & Restaurant ve Yayla Evi bulunmaktadır. Rize kahvaltı fiyatları ve kahvaltı tavsiyeleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi, mekanların iletişim numaralarından alınabilmektedir. 

Manzara Cafe & Restaurant / Rize

Rize'de hizmet vermekte olan Manzara Cafe & Restaurant / Rize, misafirlerine son derece geniş kahvaltı alternatifleri sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekan, temizliği nedeni ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde bulunan lezzetler arasında; peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, tereyağı, bal, sigara böreği, reçel çeşitleri, omlet, salatalık ve kahvaltılık soslar bulunmaktadır. Omlet ve menemen çeşitlerinin de misafirler tarafından oldukça beğenildiği mekan, çocuklu aileler tarafından da oldukça tercih edilmektedir. Harika bir manzaraya sahip olduğu için hafta sonu günlerde kalabalık olmaktadır. Manzara Cafe & Restaurant / Rize, misafirlerine haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 212 23 13

Adres: Fatih, Paşa Cd. No:13, 53950 Dörtyol/Rize Merkez/Rize

Çayla Rize

Rize’nin en çok tercih edilen kahvaltı mekanları arasında olan Çayla Rize, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Muhteşem bir manzaraya sahip olan mekan, hem yerli hem de yabancı misafirleri bünyesinde ağırlamaktadır. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde ön plana çıkan lezzetler arasında omlet çeşitleri, menemen çeşitleri, peynir çeşitleri ile reçel çeşitleri bulunmaktadır. Muhteşem bir manzaraya karşı keyifli kahvaltı ile güne başlamak isteyenlerin uğrak mekanlarından biri olan Çayla Rize, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 253 53 88

Adres: Atmeydanı, Narenciye Sk., 53020 Rize Merkez/Rize

İskele Cafe Restaurant

Rize sahilinde bulunan ve eşsiz bir manzaraya sahip olan İskele Cafe Restaurant her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktadır. Rize’de muhteşem bir manzara ile güne başlamak isteyen kişilerin favori mekanlarından biridir. İskele Cafe Restaurant’ın geniş kahvaltı menüsünde bal, peynir çeşitleri, tereyağı, reçel çeşitleri, zeytin çeşitleri, salatalık, domates, yumurta ve kahvaltılık soslar yer almaktadır. İskele Cafe Restaurant haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 260 66 66

Adres: Ekrem Orhon, Kültür Park No:83, 53020 Rize Merkez/Rize

Yakamoz

Rize’nin en nezih kahvaltı mekanlarından biri olan Yakamoz, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile tercih sebebi olmaktadır. Mekan, ziyaretçilerine son derece geniş kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Yakamoz’un serpme kahvaltı menüsünde ön plana çıkan lezzetler arasında ise zeytin çeşitleri, yumurta çeşitleri ve reçel çeşitleri olmaktadır. Rize’de kahvaltının en güzel adreslerinden biri olan mekan, rahat ve konforlu ortamı nedeni ile de tercih sebebidir. Yakamoz haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 00.00 saatleri arasındadır.

Adres: Ekrem Orhon, Kültür Park, 53020 Rize Merkez/Rize

Evvel Zaman Yöresel Yemek

Nostalji seven kişilerin vazgeçilmez mekanı olan Evvel Zaman Yöresel Yemek, nezih ve kaliteli ortamı ile tercih sebebi olmaktadır. Yöresel yemeklerin tadılabileceği ve bölgenin tanıtımının yapıldığı bu güzel kahvaltı mekanı rahat ortamı nedeni ile çocuklu aileler tarafından da tercih edilmektedir. Otantik bir ortamda keyifli bir kahvaltı ile güne başlamak isteyen kişilerin mekanı olan Evvel Zaman Yöresel Yemek’in geniş kahvaltı menüsünde omlet çeşitleri, sahanda tereyağlı yumurta ve kuymak gibi lezzetler ön plana çıkmaktadır. Mekanda servis edilen reçel çeşitleri, tereyağı ve bal organik oldukları için oldukça sevilmektedir. Her yıl hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler tarafından tercih edilen Evvel Zaman Yöresel Yemek, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 22.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 212 21 88

Adres: Piriçelebi Mh., Harem Sk., No:2, 53020 Merkez/Rize

Yeni Bahar Restoran

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Yeni Bahar Restoran’da hem deniz hem de yemyeşil dağların eşsiz manzarası eşliğinde keyifli bir kahvaltı ile güne başlanabilmektedir. Mekanın serpme kahvaltısı, Rize misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Yeni Bahar Restoran’ın geniş menüsünde çeşitli kahvaltı alternatifleri bulunmaktadır. Kahvaltı mekanının geniş menüsünde omlet çeşitleri, menemen çeşitleri, ve sahanda yumurta çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Organik ürünler ile oluşturulan serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler ise; yumurta, bal, zeytin çeşitleri, tereyağı, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, salatalık, kahvaltılık soslar ile sigara böreği olmaktadır. Doğanın içinde, açık havada, bol oksijen eşliğinde keyifli kahvaltıların adresi olan Yeni Bahar Restoran, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 250 03 03

Adres: Çamlıbel, Çamlık Sokak No:78, 53020 Merkez/Rize Merkez/Rize

Safir Cafe & Restaurant

Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan Safir Cafe & Restaurant, misafirlerine doğanın içinde keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşatmaktadır. Safir Cafe & Restaurant’ın son derece geniş menüsünde yer alan serpme kahvaltı, misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde sigara böreği, sucuk, patates kızartması, bal, reçel çeşitleri, tereyağı, kahvaltılık soslar, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, domates, salatalık, meyve çeşitleri ve yumurta bulunmaktadır. Safir Cafe & Restaurant haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 214 33 53

Adres: Eminettin, Menderes Blv. No:10, 53020 Rize/Merkez Rize

Yayla Evi

Nostaljik yapıda bir kahvaltı mekanı olan Yayla Evi, Rize’nin en çok tercih edilen kahvaltı mekanları arasında bulunmaktadır. Mekanın geniş menüsünde bulunan serpme kahvaltı menüsü, misafirlerin en çok tercih ettiği seçenek olmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde ön plana çıkan lezzetler; yumurta, yeşil zeytin, peynir çeşitleri, bal ve tereyağı olmaktadır. Rize misafirlerinin favorisi olan lezzet ise muhlama olmaktadır. Tava ekmeği ve patates kızartmalarının da oldukça beğenildiği mekan, Rize’de huzurlu bir ortam arayışı olanların vazgeçilmez adreslerindendir. Yayla Evi haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 00.30 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 217 53 59

Adres: Ekrem Orhon, 53100 Rize Merkez/Rize

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü