Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Doğal ve tarihi güzellikleri ile ön plana çıkan Rize, en güzel koyları bünyesinde bulundurması ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Rize’nin sessiz ve sakin koylarında Rize misafirleri bütün yılın stresini üzerlerinden atabilmekte ve doyasıya yüzebilmektedirler. Rize misafirleri, Rize koylar haritası üzerinden kendilerine en yakın koyları tercih edebilmekte ve dingin bir gün geçirebilmektedirler. Rize’de denize girilecek sakin yerler arasında; Limanköy, Hamidiye Beach, Yeniay, Bahar Bayan Plajı, Sarayköy Plajı, Saklıbahçe Aile Plajı, Kemerköy Plajı, Viçe Beach, Albatros Plajı ve Sürmene Voha Plajı bulunmaktadır. 

Limanköy 

Limanköy Plajı, Rize’nin en popüler plajlarından biridir.Sabah saatlerinde oldukça temiz olan deniz, öğle saatlerinden sonra dalgadan dolayı bulanıklaşabilmektedir. Limanköy Plajı’na girişlerde ziyaretçilerden ufak bir ücret alınmaktadır. Plaj içerisinde Rize ziyaretçilerinin faydalanabilecekleri duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunmaktadır. Rize ziyaretçileri istedikleri takdirde özel tesisten şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. Limanköy Plajı içerisinde restoran da yer almaktadır. Karadeniz'in dalgalı denizine karşı dikkatli olunması gerekmektedir. Ziyaretçiler Limanköy’de akşam saatlerinde gerçekleştirilen canlı müzik etkinliklerine katılabilmekte ve son derece keyifli bir gün geçirebilmektedirler. Karadeniz’in diğer plajlarına göre daha sakin olan plajda, çeşitli aktiviteler de yapılabilmektedir. Plaj içerisinde su kayağı, muz ve jet ski gibi su sporlarının da yapılabileceği alanlar bulunmaktadır. 

Hamidiye Beach

Hamidiye Beach, huzur ve sakinlik isteyen kişilerin tercih edebileceği plajlardan biridir. Tertemiz ve berrak denizi ile ünlü olan Hamidiye Beach, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Karadeniz’in meşhur dalgaları ile yer yer aniden derinleşmesi sebebi ile çocuklu ailelerin ve yüzmeyi yeni öğrenen kişilerin dikkatli olmaları gerekmektedir. Hamidiye Beach’in plajı genellikle çakıl taşlarından oluşmaktadır. Rize misafirlerinin mutlaka bir günlerini ayırmaları gereken plaj, masmavi rengi ile görenleri kendine hayran bırakmaktadır. 

Yeniay 

Rize’nin en sakin plajlarından biri olan Yeniay Plajı, Rize ilinin Ardeşen ilçesinin Şenyurt Köyü sınırları içerisinde bulunmaktadır. Rize misafirleri, Yeniay Plajı’na özel araçları ile E70 yolu üzerinden rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Sakinlik ve sessizlikten hoşlanan kişilerin tercih ettikleri bir plaj olan Yeniay Plajı’nın denizi son derece temiz ve berraktır. Plaja girişlerde ziyaretçilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Yeniay Plajı içerisinde özel işletme bulunmadığından Rize ziyaretçilerinin yiyecek ve içecek teminini plaja girişlerinden önce sağlamaları gerekmektedir. Plaj içerisinde şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi imkanlar da bulunmamaktadır. Bu nedenle misafirler, Yeniay Plajı’na gelmeden önce yanlarına sandalyelerini ve şemsiyelerini alabilmektedirler. Sessiz ve huzurlu bir ortamda denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen tatilcilerin favori plajlarından biri olan Yeniay Plajı, günün tüm saatlerinde ziyaret edilebilmektedir.

Bahar Bayan Plajı

Bahar Bayan Plajı, Işıklı semtinde bulunmaktadır. Riza misafirleri özel araçları ile Karadeniz Sahil Yolu ile E70 yolu üzerinden Bahar Bayan Plajı’na rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Bahar Bayan Plajı, yalnızca kadınların girişine açık olan bir plaj olarak hizmet vermektedir. Tertemiz ve berrak denizi ile en sık ziyaret edilen plajlardan biri durumundadır. Bahar Bayan Plajı genel olarak çakıl taşlarından oluştuğu için Rize ziyaretçileri plaja gelmeden önce yanlarına deniz ayakkabılarını alabilmektedirler. Huzurlu ve sessiz bir ortamda keyifle denize girmek ve harika bir gün geçirmek isteyen kişilerin favori plajı olan Bahar Bayan Plajı, haftanın tüm günleri ziyaret edilebilmektedir. 

Kemerköy Plajı

Rize ilinin Çayeli ilçesinde yer alan Kemerköy Plajı, şehir merkezine yaklaşık olarak 20 kilometre mesafede bulunmaktadır. Çayeli Tüneli’nin ön kısmında faaliyet halinde olan en uzun plajlar arasında bulunan Kemerköy Plajı, sessiz ve sakin olması nedeni ile tercih sebebidir. Son yıllarda plaj içerisinde belediye tarafından çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Plaj içerisinde açılan restorandan Rize misafirleri yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Plaj genel olarak ince taşlardan oluşmaktadır. Tertemiz ve berrak denizi ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapan Kemerköy Plajı, Rize ziyaretçilerinin mutlaka görmeleri gereken yerler arasında bulunmaktadır. 

Sarayköy Plajı

Sarayköy Plajı, Rize ilinin İyidere ilçe sınırları içerisinde yer almaktadır. Şehir merkezine yaklaşık olarak 14 kilometre mesafede bulunmaktadır. Sarayköy Plajı’nın plajı genellikle taş ve çakıllar ile kaplı olduğundan ziyaretçiler yanlarında deniz ayakkabılarını getirebilirler. Sarayköy Plajı içerisinde duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler mevcuttur. Su sporlarının yapılmasına imkan veren plajda, Rize misafirlerinin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği restoran da yer almaktadır. Sarayköy Plajı’na girişlerde ziyaretçilerden bir miktar ücret alınmaktadır. 

Saklıbahçe Aile Plajı

Saklıbahçe Aile Plajı, tertemiz ve berrak denizi ile Rize’de en çok tercih edilen plajlar arasında bulunmaktadır. Plaj genel olarak kumluk ve taşlık yapıdan meydana gelmektedir. Plaj içerisinde şezlong ve şemsiye imkanı bulunmamaktadır. Bu nedenle Rize tatilcileri, Saklıbahçe Aile Plajı’na gelirken yanlarında sandalye ve şemsiyelerini getirebilmektedirler. Plaj içerisinde restoran bulunmadığından dışarıdan yiyecek ve içecek temin edilebilmektedir. Karadeniz plajı olduğundan sabah saatlerinden sonra deniz genellikle dalgalı olmaktadır. Bu nedenle iyi yüzme bilmeyen kişilerin ve çocuklu ailelerin dikkatli olmaları gerekmektedir. Plaj çakıl taşlarından oluştuğu için Riza misafirleri yanlarında deniz ayakkabılarını getirebilirler.

Viçe Beach

Rize’nin en güzel plajlarından biri olan Viçe Beach, sakin ve sessizlik arayışı olanların mutlaka ziyaret etmeleri gereken yerler arasında bulunmaktadır. Kumluk bir plaj olduğu için özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. Rize misafirleri, Viçe Beach içerisinden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Plaj içerisinde şezlong ve şemsiye kiralanabilmektedir. Ayrıca duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de mevcuttur. 

Albatros Plajı

Rize çevresinde tercih edilebilecek en güzel yerlerden biri olan Albatros Plajı, genellikle sessiz ve sakin bir ortamda doyasıya yüzmek isteyen kişilerin tercih ettiği bir plajdır. Plaj içerisinde misafirler şezlong ve şemsiye kiralayabilmektedirler. Duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler de bulunmaktadır. Masmavi ve tertemiz bir denize sahip olması nedeni ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağrlamaktadır. Albatros Plajı içerisinde ziyaretçilerin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği restoran da bulunmaktadır. Sahil genel olarak kumluk yapıda olduğundan çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. 

Sürmene Voha Plajı

Rize çevresinde en sık tercih edilen yerlerden biri olan Sürmene Voha Plajı, tertemiz denizi ile ön plana çıkmaktadır. Kumluk yapıda olması nedeni ile tercih sebebi olmaktadır. Karadeniz plajı olduğu için genellikle dalgalıdır. Bu nedenle çocuklu ailelerin ve yeni yüzme öğrenene kişilerin dikkatli olmaları gerekmektedir. Dalgakıran hizasına kadar sığ olan deniz, görenleri kendine hayran bırakacak kadar temiz olduğundan her yıl yerli ve yabancı misafirler tarafından ziyaret edilmektedir. Sürmene Voha Plajı, eşsiz gün batımı manzaraları izlemek isteyen kişiler tarafından da ziyaret edilebilmektedir. sessiz ve sakin bir yerde keyifle yüzmek ve güneşlenmek isteyen kişilerin vazgeçilmez adresleri arasında bulunana Sürmene Voha Plajı, Riza tatilcilerinin mutlaka görmeleri gereken yerler arasında bulunmaktadır. 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü