Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Karadeniz’in en güzel illerinden biri olan Rize, hem doğal ve tarihi güzellikleri hem plaj ve koyları hem de meşhur lezzetleri ile ön plana çıkmaktadır. Rize’de muhteşem manzaralar eşliğinde Karadeniz mutfağının en güzel örneklerinin denenebileceği çok sayıda restoran bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda açılan restoranlarda hem Karadeniz’e ait yöresel lezzetler tadılabilmekte hem de balık çeşitleri farklı versiyonlarda denenebilmektedir.

Rize’de meze çeşitleri, mısır ekmeği, muhlama ve yöresel tatlıların da servis edildiği çok sayıda restoran bulunmaktadır. En çok tercih edilen Rize restoranları arasında Kuzeybalık Lokantası, Rize Şahin Tepesi Restaurant & Cafe, Harvel Restaurant, Liman Lokantası, Evvel Zaman Yöresel Yemek, Öz Balık Lokantası, Yayla Evi ve Olta Balık Lokantası yer almaktadır. 

Kuzeybalık Lokantası

Rize’nin en güzel restoranlarından biri olan Kuzeybalık Lokantası, misafirlerine son derece geniş yiyecek ve içecek seçenekleri sunmaktadır. Kuzeybalık Lokantası’nın geniş menüsünde öne çıkan lezzetler arasında; salata çeşitleri, çorba çeşitleri, meze çeşitleri ve balık çeşitleri bulunmaktadır. Kuzeybalık Lokantası’nda balık çeşitleri taze ve günlük olarak sunulmaktadır. Mezeleri ise hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Rize’nin eşsiz deniz manzarasına karşı keyifli akşam yemeklerinin adresi olan Kuzeybalık Lokantası’nda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri yer almaktadır. Balık çeşitleri ise restoran sahipleri tarafından günlük olarak tutulmakta ve servis edilmektedir. Otopark imkanı bulunmaktadır. Çocuklu aileler için de uygun olan Kuzeybalık Lokantası, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 23.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 246 21 53

Adres: Dağınıksu Mah., Karadeniz Sahil Yolu., 18/2, 53800 Gündoğdu/Rize Merkez/Rize

Rize Şahin Tepesi Restaurant & Cafe

Rize’nin en nezih restoranları arasında bulunan Rize Şahin Tepesi Restaurant & Cafe, misafirlerine güler yüzlü ve ilgili yaklaşımı ile ilgi görmektedir. Tüm şehri yukarıdan kuş bakışı olarak gören, harika manzaraya sahip restoran, yöresel lezzetleri ile ön plana çıkmaktadır. Karadeniz’in meşhur lezzetli yemeklerinin adresi olan restoran, çocuklu aileler için de son derece uygundur. Rize Şahin Tepesi Restaurant & Cafe, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.30 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 212 16 53

Adres: Fatih, Paşa Cd., No:15, 53020 Dörtyol/Merkez/Rize

Harvel Restaurant

Rize’nin muhteşem deniz manzarasına karşı keyifli lezzetler denemek isteyen Rize misafirlerinin tercihi olan Harvel Restaurant, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan restoran, hijyene verdiği önem ile de tercih sebebi olmaktadır. Harvel Restaurant, misafirlerine hem kahvaltı hem öğle yemeği hem de akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Balık çeşitleri ise günlük ve taze olarak sunulmaktadır. Harvel Restaurant’ta en çok beğenilen lezzetler arasında ise çökertme, meze çeşitleri ile salata çeşitleri yer almaktadır. Rize’de denizin huzur veren kokusu eşliğinde keyifli akşam yemekleri yemek isteyenlerin favori mekanı olan Harvel Restaurant, misafirlerine haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise pazartesi ve salı günleri 07.30 ile 00.30, haftanın diğer günleri ise 07.30 ile 00.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0464) 214 00 08

Adres: Portakallık Mahallesi Menderes Bulvarı No:113/A, 53100 Merkez

Liman Lokantası

Merkezdeki en güzel restoranlardan biri olan Liman Lokantası, ilgili ve güler yüzlü çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Liman Lokantası, misafirlerine son derece çeşitli yiyecek alternatifleri sunmaktadır. Liman Lokantası’nın öne çıkan lezzetleri ise, kuru fasulye, döner, lahana sarması ve kavurmadır. Tatlı çeşitlerinin de çok beğenildiği restoranda en çok sevilen tatlı sütlaç olmaktadır. Servisinin hızı nedeni ile de sıklıkla tercih edilen restoran, pazar günü dışında haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 22.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464)217 15 68

Adres: Piriçelebi, Armutlu Sk. No:1, 53020 Rize Merkez/Rize

Evvel Zaman Yöresel Yemek

Rize’de güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkan restoranlar arasında yer alan Evvel Zaman Yöresel Yemek, nostaljik bir mekanda keyifli akşam yemekleri yemek isteyen kişilerin favori adresleri arasında bulunmaktadır. Bölgeye ait kültürün tanıtılmasına katkıda bulunan Evvel Zaman Yöresel Yemek’te yöreye ait birçok farklı lezzet denenebilmektedir. Mekanın güzel bahçesi kalabalık arkadaş gruplarının tercihi olmaktadır. Sessiz ve sakin bir yerde keyifli akşam yemeği yemek isteyen kişiler Evvel Zaman Yöresel Yemek’i tercih etmektedirler. Mekan haftanın tüm günleri açık olmakla birlikte çalışma saatleri ise 10.00 ile 22.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 212 21 88

Adres: Piriçelebi Mh,, Harem Sk., No:2, 53020 Merkez/Rize

Öz Balık Lokantası

Rize’nin en çok tercih edilen restoranlarından biri olan Öz Balık Lokantası, misafirlerine son derece geniş yiyecek ve içecek alternatifleri sunmaktadır. Mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecekler servis edilmektedir. Hijyeni ve servisinin hızı nedeni ile ön plana çıkmaktadır. Öz Balık Lokantası’nda çok sayıda balık çeşidi bulunmaktadır. Balık çeşitleri günlük ve taze olarak sunulmaktadır. Meze çeşitlerinin de ön plana çıktığı Öz Balık Lokantası, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 01.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0464) 214 92 72

Adres: Ekrem Orhon, Mh D:5, 53100 Merkez/Rize

Yayla Evi

Rize’nin en popüler restoranlarından biri olan Yayla Evi, güler yüzlü ve ilgili hizmet politikası ile hizmet vermektedir. Yayla Evi, misafirlerine hem kahvaltı hem öğle yemeği hem de akşam yemeği alternatifleri sunmaktadır. Nostaljik bir havası olması nedeni ile Rize misafirlerinin en sık tercih ettikleri restoranlardan biridir. Yayla Evi’nin eniş menüsünde ön plana çıkan lezzetler arasında pide çeşitleri, sac kavurma ve muhlama bulunmaktadır. Rize’de sakin bir ortamda huzurlu akşam yemeği yemek isteyen kişilerin tercihi olan Yayla Evi, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma ve cumartesi günleri 08.30 ile 00.30 saatleri arasında, pazar günü 08.30 ile 00.00 saatleri arasında olmaktadır.

İletişim: (0464) 217 53 59

Adres: Ekrem Orhon, 53100 Rize Merkez/Rize

Olta Balık Lokantası

Rize’nin en meşhur balık lokantalarından biri olan Olta Balık Lokantası, nezih ve kaliteli ortamı ile tercih sebebi olmaktadır. Lokantada servis edilen balık çeşitleri misafirlere günlük ve taze olarak sunulmaktadır. Meze çeşitleri ile ön plana çıkan Olta Balık Lokantası’nda servis edilen mısır ekmeği de Rize misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Lokantada ana yemek öncesi servis edilen turşu, mısır ekmeği ve salata da misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir. Baklava ve kabak tatlısı gibi tatlıların da bulunduğu Olta Balık Lokantası, haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 08.30 ile 22.00 saatleri arasındadır.

Adres: Dağınıksu, 53800 Rize Merkez/Rize

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü