Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Tatil günlerine lezzetli ve doyurucu bir kahvaltıyla başlamak tatil keyfine keyif katar. Serik doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ile yerli yabancı birçok turistten yoğun ilgi gören bir yerdir. Bu ilgi sayesinde ise restoranları ve böylece kahvaltı seçenekleri oldukça gelişmiştir. Serik kahvaltı yerleri sayesinde Antalya’nın sevilen ilçelerinden biri olan Serik’te de tatil yaparken kahvaltı keyfini yaşamak mümkündür. Serik’in Belek mahallesinde bulunan barların birçoğunda İngiliz kahvaltısı bulmak mümkünken geleneksel serpme kahvaltıya ulaşmak da son derece kolaydır. Serik açık büfe kahvaltı seçenekleri genellikle oteller kapsamında verilir. İlçe merkezinde ise yöresel lezzetler olan gözlemeler veya bazlamalarla donatılmış sofralar bulmak mümkündür. “Serik’te kahvaltı nerede yapılır?” sorusu için farklı kahvaltı fırsat veya seçenekleri ön plana çıkar. Tatilciler kendi zevklerine ve bütçelerine uygun şekilde ideal kahvaltı adresine ulaşabilir. Serik en iyi kahvaltı yerleri arayışında olan tatilciler aşağıda yer alan adresleri denemelidir.

Somuncu Baba

Leziz mi leziz yumurtaları, ev yapımı pideleri ve serpme kahvaltısı ile dikkat çeken yerlerden biri Somuncu Baba’dır. Unlu mamulleri ile de ön plana çıkan mekân güne lezzetli bir başlangıç yapmak isteyen tatilcilerin denemesi gereken bir yerdir. Simitleri, kaliteli ürünlerden oluşan kahvaltılıkları ile doyurucu ve lezzetli bir kahvaltı yapmak isteyenler için önerilecek yerlerden biridir. Günün her saatinde hizmet veren mekan gün içerisinde pideleri ile de meşhurdur. Samimi bir aile ortamı olan Somuncu Baba Serik ile özdeşleşmiş kahvaltı tavsiye  veya önerisi için akla gelecek yerlerdendir.

Serik kahvaltı fiyatları, 

Adres: Cumalı Atatürk Caddesi No:158, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0555 076 86 00

Yemen Kahvesi

Serik kahvaltı fırsatları denildiğinde Yemen Kahvesi akıllara gelir. Hem lezzetli kahveleri hem de doyurucu kahvaltıları ile sevilen yerlerden biri olan Yemen Kahvesi, Serik’te kahvaltı için tercih edilen adreslerden bir diğeridir. Lezzetli kahvaltılıklar, ortaya gelen kızartma sepeti, sahanda yumurtası ve kahvaltı ardından içilen lezzetli kahveleri ile Yemen Kahvesi göz doyurucu bir kahvaltı yapmak isteyen tatilcilerden tam puan toplar. Ailecek veya arkadaş grupları tarafından tercih edilen bu yer fiyat performans değerlendirmesinden yüksek puan alır. İlgili personeli, şık servisleri ve zengin menüsü ile Yemen Kahvesi denenmesi gereken adreslerden bir diğeri olarak listede yer almalıdır.

Adres: Orta, 1033. Sok. 8/1, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0542 379 67 77

Sun Set Restoran

Günün her saatinde şık sunumlar ve lezzetli yemeklerle servis yapan Sun Set Restoran, Serik bölgesinin meşhur bir diğer restoranıdır. Lezzetli omletler ile ön plana çıkan restoran, serpme kahvaltı veya kahvaltı tabağı gibi seçeneklere de sahiptir. Serik kahvaltı fiyatları kıyaslamasında orta seviyede bulunan bu yer zengin menüsü, hızlı servisi ve ilgili personeliyle ön plana çıkan yerlerden biridir. Mekân hem yazın hem de kışın tercih edilebilecek bir mekandır. Açık ve kapalı oturma alanları sayesinde tatilciler dilediği mevsimde Sun Set Restoran’ı tercih edebilir. Restoran özellikle yaz dönemlerinde tatilcilerden yoğun bir ilgi görür. Günün öğle saatlerine doğru edilecek kahvaltılarda mekânda yer bulması zor olabilir. Sun Set Restoran’a erken saatlerde gidilmesi önerilir. Sun Set Restoran öğle ve akşam yemekleri için de mutlaka denenmelidir. 

Adres: Belek, 20. Sok. No:9, 07500 Serik/Antalya

Telefon: (0242) 715 35 45

Yıldız Köy Kahvaltı Evi

Yol üzerinde bulunan, sevimli bir kahvaltı evi olan Yıldız Köy Kahvaltı Evi, Serik’te lezzetli bir anne kahvaltısı yapmak isteyenler için önerilecek yerlerdendir. Serpme kahvaltı sunan mekan serpme kahvaltı kapsamında misafirlerine; sigara börekleri, lezzetli peynirler, zeytinler, taze patateslerden yapılan patates kızartmaları ve reçeller ile donatılmış bir sofra sunar. Doyurucu bir kahvaltı yapmak isteyenler için önerilecek yerlerden biridir. Mekanın rahat olması ve görür görmez içi ısıtması ise özellikle aileler tarafından tercih edilmesini sağlar. Kahvaltı evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanı mevcuttur. Bu sayede ebeveynler kahvaltılarını yaparken çocuklar da eğlenceli saatler geçirebilirler. Servis edilen kahvaltılıkların hepsi son derece taze ürünlerden oluşur. Mekanın personeli ise güler yüzlü hizmeti ile misafirlerinin üstün bir hizmet alması için çalışır. Yıldız Köy Kahvaltı Evi, bir gelenin tekrar geleceği yerlerden biridir.

Adres: Belkıs, Küme Evleri, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0536 333 68 77

Zeytin Altı Extra Cafe Bar & Bistro

Serik’in Belek mahallesinde bulunan Zeytin Altı Extra Cafe Bar & Bistro, açık ve kapalı alanları bulunan, günün her saatinde lezzetli yemekler servis eden bir mekandır. Sıcak havalarda şık bahçesinde misafirlerini ağırlayan mekân, serpme kahvaltı servis eder. Hızlı servisi, büyük porsiyonları ve taze ürünleriyle güzel bir kahvaltı yapmak için ideal bir adrestir. Zeytin Altı Extra Cafe Bar & Bistro, serpme kahvaltı içerisinde kızartma tabağı, sahanda yumurta, peynir ve zeytin çeşitleri ve reçel çeşitlerine yer verir. Dileyen tatilciler için ekstra börek tabağı ve gözleme gibi seçenekler bulunur. Zeytin Altı Extra Cafe Bar & Bistro, ailecek keyifli bir kahvaltı yapmak için ideal adreslerden bir diğeridir.

Adres: Belek, 07506 Serik/Antalya

Telefon: (0242) 715 13 50

Yaz Restaurant 

Serik’in yine Belek beldesinde bulunan bir diğer kahvaltı yeri ise Yaz Restaurant’tır. Geniş kahvaltı seçenekleriyle dikkat çeken restoran özellikle serpme kahvaltı arayışında olan tatilciler için önerilen bir yerdir. Serpme kahvaltısı içerisinde yer alan reçelleri ve peynir çeşitleri adeta damakta kalıcı izler bırakır. Güler yüzlü personeliyle gelen herkesi mutlu eden bu samimi mekân yerli yabancı birçok turist tarafından tercih edilir. Yaz Restaurant, haftanın her günü açık olup sabah saat 09.00’dan itibaren kahvaltı servisi yapar. Yaz aylarında günün belirli saatlerinde Yaz Restaurant’ta yer bulmak oldukça zor olabilir.

Adres: Belek, Koca Reis Cad. No: 12, 07500 Serik/Antalya

Telefon: (0242) 715 12 00

Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı

Yemyeşil dağlara karşı konumlanan, sıra dışı mimarisi ile dikkat çeken Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı, isminden de anlaşılacağı üzere geleneksel köy kahvaltılarına ulaşılabilecek bir yerdir. Narenciye bahçesi içerisinde bulunan bu yer Yörük çadırlarında misafirlerine hizmet verir. Doğal ürünler ile donatılmış serpme kahvaltısıyla hem gözlerin hem de midenin doyacağı lezzetli kahvaltılar servis eder. Mekân, gözleme çeşitleriyle de ön plana çıkan bir yerdir. Hamur işi seven tatilciler mutlaka Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı’nı ziyaret etmelidir. Yazın sıcak havası ile bilinen Antalya’da serin bir mola vermek isteyenler için de Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı önerilen bir yerdir. Yörük çadırlarının kendine has mimari özellikleri misafirleriniz serinlik sunar. Bu sayede doğal bir klima eşliğinde keyifli kahvaltılar yapmak mümkündür. Mekânın serpme kahvaltısı; zeytin ve reçel çeşitleri, kahvaltılık soslar bal, tereyağı, sucuk, sigara böreği ve daha birçok kahvaltılık ürün ile donatılmıştır. Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı, haftanın her günü açık olup sabah 08.00’dan itibaren kahvaltı servis etmektedir. Günün geri kalan saatlerinde de lezzetli yemekler yemek Aspendos Yörük Çadırı Köy Kahvaltısı tercih edilebilir.

Adres: Sarıabalı, 07500 Serik/Antalya 

Telefon: 0552 313 39 99


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü