Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Serik, Antalya’nın popüler ilçelerinden biridir. Çevresindeki doğal güzelliklere, önemli plajlara ve Akdeniz’in popüler beldelerine yakın konumu sayesinde yerli yabancı birçok turistin ilgisini çeken bir yerdir. Bu durum Serik’in gelişmesini ve özellikle restoranları ile sevilen bir yer olmasını sağlar. Serik restoranları, Akdeniz lezzetleri ile ön plana çıktığı gibi dünya mutfağı ile de adından söz ettirmektedir. Özellikle, İngiliz kahvaltısı gibi spesifik kültürlere hitap eden yemekler servis eden restoranlar bulmak mümkündür. 

Serik restoranları sayesinde tatil akşamları lezzetli sofralar ile daha keyifli hale gelir. Her tatilci kendi damak zevkine uygun bir restoran bulabilir. Çevredeki lüks otellerin restoranlarını tercih ederek lüks bir akşam yemeği yiyebilirler. Yapılan küçük bir araştırma ardından tatilciler kendiler için ideal olan Serik restoranlarını bulacaktır. 

Z'asya

Asya mutfağına ev sahipliği yapan Z’asya, Belek’te bulunan şık bir restorandır. Rixos Premium’a ait olan restoran her geçen gün ünlenmeye devam etmektedir. Lüks segmentte yer alan bu yer suşileri ile ön plana çıkar. Suşi kadar menüsünde bulunan tüm yemekleri ile sevilen bir yerdir. Farklı lezzetler denemeyi seven kişiler için önerilecek bir adrestir. Z’asya özellikle yaz dönemlerinde yoğun ilgi görür. Bundan dolayı gidilmeden önce rezervasyon yaptırılması önerilir. Romantik bir akşam yemeği yemek isteyen çiftler için önerilecek özel bir mekandır. Mekanın fiyatlarının ortalamanın üzerinde olduğu bilinmelidir. Z’asya 18.30’dan itibaren kapılarını misafirlerine açar. 00.00’da mekan kapanmaktadır.

Adres: Belek, Rixos Premium, Kongre Cad No:18/A, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0530 644 80 00

Mykorini

Görür görmez hayranlık uyandıran bir diğer restoran ise yine Belek mahallesinde bulunmaktadır. Mykorini isminden de anlaşılacağı üzeri Akdeniz ve Yunan mutfağı üzerine kurulmuştur. Lezzetli mezeleri ve deniz ürünleri ile ön plana çıkan restoran samimi bir ambiyansa sahiptir. Beyaz ve mavinin hâkim olduğu restoran hem şık sunumları hem de güler yüzlü personeli ile üstün bir hizmet sağlar. Mykorini’de Belek’in lüks mekanlarından biridir. Deniz üzerine kurulmuş iskeleler üzerinde yer alan masaları restoranın ambiyansını zenginleştirir. Mykorini’nin bar menüsü de zengindir ve başarılı imza kokteylleri vardır. Mykorini’yi tercih edecek kişilerin yüksek fiyatlar ile karşılaşacağını unutmaması gerekir. Mekân 17.00’dan itibaren hizmet vermeye başlamaktadır ve 00.00 saatlerinde ise kapanmaktadır. Yaz aylarında yoğun ilgi gördüğünden gelmeden birkaç gün öncesinde rezervasyon yaptırılması önerilir. 

Adres: Kadriye Mah, Atatürk 3 Cad No:1/11, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0507 634 08 34

Piazzetta Italiana

Piazzetta Italiana ile sırada İtalyan mutfağı yer alıyor. Piazzetta Italiana, Belek’te bulunan Serik tatilcileri tarafından sıkça tercih edilen hoş bir restorandır. Restoran The Land Of Legend Otel’in içerisinde bulunmaktadır. Rezervasyon yapılması halinde dışarıdan da misafir kabul etmektedir. İtalyan mutfağı ile meşhur yerde vegan ve vejetaryen yemek seçenekleri bulmak mümkündür. Pizza, makarna ve leziz şarap tabakları üzerine kurulu olan restoranda glutensiz yemek seçeneklerine de rastlanmaktadır. Piazzetta Italiana, listede bulunan diğer restoranlara kıyasla uygun fiyatlı bir yerdir. Arkadaşlarla keyifli bir akşam yemeği veya baş başa romantik bir yemek organizasyonu için de tercih edilebilirdir. 

Adres: Kadriye, The Land Of Legend, Atatürk Cad., 07525 Serik/Antalya

Telefon: 0505 178 13 46

Masala Zone Indian Restaurant

Masala Zone Indian Restaurant ile sıra Hint mutfağına geliyor. Masala Zone Indian Restaurant, Belek’te hizmet veren farklı lezzetleri ile meşhur bir yerdir. Yaz akşamlarında yerli yabancı birçok turist tarafından tercih ediliyor olması sayesinde restoranda yer bulmak zor olabilir.  Gelen herkeste büyük beğeni yaratan restoran, genel restoran kıyaslamalarında ortalama ücretlendirmelere sahiptir. Masala Zone Indian Restaurant özellikle baharatlı yemekleri seven kişiler tarafından gidilmesi gereken bir yerdir. Yoğun baharatlı yemekleri ortaya bir lezzet şöleni çıkaracaktır. Restoran akşam 17.00’dan itibaren servis yapmaya başlamaktadır. 23.00’da ise servis yapmayı durdurarak kapanışa geçmektedir.

Adres: Belek, Atıf Zengin Cad. 5/a, 07506 Serik/Antalya

Telefon: 0538 323 09 81

Ava Restaurant 

Hem doğal hem de yapay bitkiler ile dekore edilmiş mekân adeta gören herkesin içini ısıtan bir yerdir. Şıklığı ve zengin menüsü ile Serik tatilcilerinin ise mesken tuttuğu bir restorandır. Amerikan, İspanyol ve Latin mutfağına ait yemekler servis eden yer, doyurucu porsiyonları ile dikkat çeker. Menüsünde uzak doğu lezzetlerine de yer vermektedir. Öğlen saat 15.00’dan itibaren hizmet vermeye başlayan restoran akşam 00.00 saatlerine kadar servis yapar. Keyifli bir akşam yemeği için Ava Restaurant önerilecek adreslerden biridir. 

Adres: Merkez, Atatürk Cad. No:104, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0507 634 08 34

The 19th Hole Bar

Serik’e gelmişken meşhur İngiliz kahvaltısını deneyimlemek isteyenler soluğu The 19th Hole Bar’da alıyor. Aslında bar olarak hizmet veren mekan, lezzetli yemekleriyle de meşhurdur. Samimi ortamı ile yerli yabancı birçok turist tarafından tercih edilen yer özellikle yaz akşamlarında kalabalıktır. Geç saatlerde yemek yemek için gelen kişiler yer bulmakta zorlanabilir. Sabah 10.00’dan itibaren kahvaltı servisi ile güne başlayan yer akşam 02.00 saatlerine kadar hizmet vermeye devam eder.

Adres: Kadriye Mah., Kocabıyıklar Cad. No:6/A , 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0545 454 81 50

NEMO Restaurant & Lounge

NEMO Restaurant & Lounge, şıklığıyla adeta büyüleyici özel bir restorandır. Mekanın içerisinde yer alan büyük akvaryumlar misafirlerinin kendilerini denizin ortasında yemek yiyormuş gibi hissetmesini sağlar. The Land of Legends Kingdom Otel içerisinde bulunan restoran, otelde konaklamayan misafirlere de hizmet vermektedir. Ancak kişilerin gelmeden önce mutlaka rezervasyon yapması gerekir. Tamamıyla akvaryum ve cam duvarlardan oluşan bu yer hem kendine has ambiyansı hem de şık sunumları ile büyüleyici bir mekandır. Akdeniz mutfağı üzerine kurulmuş olan restoran, deniz mahsulleri ve suşiler ile zengin bir menüye sahiptir. Mekanda vejetaryen dostu veya vegan yemek seçenekleri de bulmak mümkündür. NEMO Restaurant & Lounge, sabah 11.00 saatlerinden gece 02.00’a kadar hizmet verir. Aromatik lezzetler seven kişilerin mutlaka denemesi gereken bu yer, sıra dışı lezzetleriyle akıllarda kalacaktır. Mekânın kendine has hoş kokteylleri bulunmakta olup mekan misafirleri genellikle yemeklerinden sonra kokteyl ile gecelerini taçlanır.

Adres: Belek, Atatürk Cad. 515-1, 07500 Serik/Antalya

Telefon: 0505 178 13 46

Cafe Istanbul Restaurant

Listede yer alan dünya mutfaklarının yanı sıra Türk lezzetlerini denemek isteyen veya bu tür yemeklere özlem duyan kişilerin tercih ettiği yer ise Cafe Istanbul Restaurant’tır. Et üzerine kurulu olan bu yer dünya mutfağından yemekler de servis eder. Samimi bir ortam olan Cafe Istanbul Restaurant her damak tadına uygun yemek bulunabilecek bir yerdir. Restoran, Serik halkı tarafından da tercih edilir ve yılın her döneminde ilgi gören bir restorandır. Özellikle yaz dönemlerinde mekânda boş yer bulabilmek oldukça zordur. Samimi bir aile ortamı olan Cafe Istanbul Restaurant, ailecek yenilecek keyifli bir yemek için ideal bir adrestir. Cafe Istanbul Restaurant, sabah 11.00’dan akşam 23.30 saatlerine kadar hizmet veren bir yerdir.

Adres: Belek Mahallesi 20. Sokak No:101 D:2/A, 07506 Serik/Antalya

Telefon: 0544 257 38 18

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü