Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Aralık ayının gelmesi ile akıllarda ortak soru belirmeye başlıyor. “Bu yılbaşında ne yapılacak veya yılbaşında nereye gidilir?”. Kış soğuğunun en üst seviyelere ulaşmaya başladığı yılın son gününde bazı kişiler yeni yılı kiralık villada, bungalov evlerde ya da tiny houselarda karşılamayı düşünürken bazı kişiler ise ya güzel bir mekana gidip eğlenmeyi ya da birkaç günlük veya günübirlik tatillere kaçmayı düşünüyor. Şehirliler küçük sakin yerlere kaçma ve karlar arasında yeni yıla girme hayali kurarken, İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara gibi büyük şehirler, yurtdışı biletleri veya popüler mekanlar için rezervasyon yapma peşinde koşuyor. Bu yazımızda “yılbaşında nereye gitmeli?” sorusunu her açıdan ele aldık. Bazı şehirlerdeki popüler mekanları, yılbaşı tatili için yurtdışı seyahat seçeneklerini veya şehirden biraz uzaklaşmanızı sağlayacak yerleri sizler için yazdık.

İstanbul

İstanbullular ve yeni yıl dendiğinde pek çok seçenek akıllara gelebiliyor. Birbirinden güzel mekanlar ve eğlence seçenekleri ile her bütçeye uygun farklı mekan seçenekleri bulmak mümkün oluyor. Yılbaşı akşamında sevdikleriyle eğlenip, dans etmek, güzel bir yemek yemek ve geri sayımı coşkuyla gerçekleştirmek isteyen kişiler yılbaşı gecesinde güzel mekanları tercih ediyorlar. Bu noktada da popüler mekanlardan bir olan Sunset Grill & Bar devreye giriyor.

Sunset Grill & Bar

Şık ve güzel bir mekanda yeni yılı karşılamak isteyenler için İstanbul Ulus’ta konumlanan Sunset Grill& Bar mükemmel bir öneri olacaktır. Nefes kesici manzarası, birbirinden şık sunumları ve Dünya mutfağına ait yemekleri ile Sunset, unutulmaz bir yılbaşı gecesine ev sahipliği yapacak niteliktedir. Dileyen misafirleri için akşam 23.00’dan sonra bar kısmını da açan mekan, lezzetli kokteylleri ile alkol severlere bir lezzet şöleni yaşatmaktadır. Yoğun talep nedeniyle yılbaşı programı için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Yol Sokak, Ulus Parkı No 2, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 287 03 57, 0212 287 03 58

Ankara

Eğlenceli bir yeni yıl akşamı geçirmek isteyen Başkentliler için de pek çok seçenek bulmak mümkün. Ancak yeni yılı karşılama gibi özel bir gecede nokta atışı yaparak eğlenceyi dorukta yaşamak isteyenler için belirli mekan önerileri akıllara geliyor. Bunlardan biri de Meşrep Alaturka olarak karşımıza çıkıyor. Yeni yıla nasıl başlanırsa öyle gider inancı ile güzel bir gece ardından başlanacak olan yeni yıla Başkentte de büyük ilgi gösteriliyor.

Meşrep Alaturka

Yeni yılı dışarıda kutlamak isteyen başkentliler için bir öneride sıra. Meşrep Alaturka, lezzetli mezeleri, alaturka şarkılardan oluşan keyifli playlisti ile Ankara’da bir yılbaşı gecesi yaşayacaklar için keyifli bir gecenin adresi oluyor. Yeni yılın simgesi olan kestaneli iç pilavlı hindi tandıra kendi imzasını atan mekan hem bir lezzet şölenine hem de kahkahaların havada uçuşacağı geceye ev sahipliği yapıyor.

Adres: Alacaatlı Cad. Terra Site No: 12/2, Çayyolu, Ankara

Telefon: 0 312 241 00 41

İzmir

Ege’nin göz bebeği İzmir! İzmirliler yeni yıla özel süsledikleri sokakları, gençlerin yeni yıl coşkusu ve birbirinden güzel mağazalarının yılbaşı süsleri ile dolup taşması ile güzel bir yeni yıl konsepti yaratıyor. Hal böyle olunca da İzmirliler için yeni yıl kutlamaları önemli bir noktaya ulaşıyor. Müzik eşliğinde sohbetler, gecenin ilerleyen saatlerde edilen danslar ile eğlenceli ve unutulmaz bir gece eşliğinde yeni yılı karşılamak isteyen İzmirliler için de akıllara tek mekan geliyor.

Soldout Performance Hall Karşıyaka

İzmir’de güzel bir konser eşliğinde yeni yılı karşılamak isteyenler için ise Karşıyaka’da yer alan ve birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapan Soldout öneri yer alıyor. Her yeni yılı birbirinden özel bir isim ile karşılayan mekan misafirlerine yeni yıl coşkusunu canlı müzik eşliğinde kutlamalarını sağlıyor.

Adres: Mavibahçe Avm A Blok Kat:3 No:40/304 Karşıyaka İzmir

Telefon: 0544 120 35 35

Antalya

Otel cenneti olan Antalya’da yeni yıl kutlaması deyince direkt olarak otel kutlamaları akıllara geliyor. Her bir otelde birbirinden ünlü isimler sahne alarak yeni yıla coşkuyla bir giriş yapılıyor. Güzel yemekler, içkiler, canlı konserler ile Antalya yeni yıl için eğlencenin baş şehri oluyor. Sevdiklerinizle beraber eğlenceli bir yeni yıl kutlaması için sevdiğiniz ünlülerin hangi otellerde olduğunu inceleyebilirsiniz. Öneri olarak sizlere bu yıl Selami Şahin’in sahne alacağı Nirvana Cosmopolitan Hotel’i sunmak istedik.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel

Antalya’da birbirinden farklı ünlülerin sahne alacağı pek çok farklı seçenek oluyor. Bunlar arasında öne çıkan Nirvana Cosmopolitan, yılbaşı geceleri için sunduğu eğlence imkanları ile ön sıraya çıkıyor. Her yıl farklı ünlü bir ismi sahnesinde ağırlayan Hotel, bu yıl Selami Şahin ve Linet’i konuk ediyor. Yeni yılı güzel ve güçlü isimlerin birbirinden güzel şarkıları ile karşılamak isterseniz rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmalısınız.

Adres: Güzeloba Mah. Yaşar Sabutay Bulv, Lara Cd. No:32, 07230 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 444 0 458

Avrupa

Birbirinden güzel Noel pazarlarının içinde gezmek, sokaklarda dolaşan Noel Babaları görmek, yeni yıl ve Noel ruhunu bizzat yaşamak isteyenler için Noel tatili ve yeni yıl kutlamalarını bir araya bağlayan tatiller yapmak oldukça güzel bir plan oluyor. Bu noktada gitmek istenen yerler hem bütçe hem de hayallere göre değişiklik gösterebiliyor. Ancak bazı ülkeler ve şehirleri yeni yıl dendiğinde diğer ülkelerden bir adım ön plana çıkıyor. Bu ülkelerden bazılarını sizler için yazdık.

Roma

İtalya’nın başkenti Roma, hayranlık uyandıran Noel pazarları, yılbaşına özel süslediği sokakları ile gelenleri adeta büyülüyor. Yeni yıl gecesinde şehir merkezinde toplanan halkın hep bir ağızdan şarkı söylemesi, İspanyol Merdiveni bölgesinde toplanıp içilen kırmızı şaraplar yeni yıla unutulmaz bir giriş yapılmasını sağlıyor. Gece yarısı ile beraber gerçekleştirilen havayı fişek gösterileri ile tüm Roma yeni yıla “hoş geldin” diyor. Yurtdışı tatili düşünenler için Roma değerlendirilmesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Paris

Aşıklar şehri olan Paris, yeni yılda da bu sefer konuklarını kendine aşık ediyor. Yine kurulan göz kamaştırıcı Noel pazarları, Eiffel Kulesi’nin nefes kesici güzelliği ve yeni yıla uygun süslenmiş hali Paris’e normal halinden bambaşka bir görüntü katıyor. Adeta bir Noel filmindeymiş hissi veren Paris tatilinde yeni yıla adeta aşk dolu bir adım atılıyor. Gece yarısında tüm halkın geri sayımı ile atılan havai fişekler ve Eiffel Kulesi üzerinde gerçekleşen ışık gösterisi tüm Paris’i şenlendiriyor.

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü