Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bodrum’un önemli yerlerinden biri olan Yalıkavak, yılın her mevsiminde yoğun ilgi gören yerlerden biridir. Yoğun ilgi görmesinin temelinde hem güzel koylara hem de eğlenceli bir gece hayatına sahip olması yer alır. Yalıkavak, lüks mekanlara ve şık bir marinaya ev sahipliği yapar. Yerli yabancı birçok turist özellikle Yalıkavak’ta vakit geçirmek için Bodrum’a gelir. Yalıkavak’a gelmişken de hem Yalıkavak merkezde hem de çevrede bulunan Bodrum mekanları ile keyifli bir tatil geçirir. Yalıkavak gece hayatı farklı seçeneklerle doludur. Lüks restoranlarda farklı tatlar tatmak isteyenler için seçenekler bulunurken salaş bir mekânda klasik lezzetler yemek isteyenler için de seçenekler mevcuttur. Yalıkavak gerek kendi bünyesi gerekse çevresindeki mekanlar sayesinde dolu dolu bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir yerdir. 

Sess Türkbükü Yalıkavak

Kavanoz

İstanbulluların aşina olduğu yerlerden biri olan Kavanoz ikinci şubesini Bodrum Yalıkavak’ta açmıştır. Bodrumda da İstanbul’da olduğu gibi nefes kesen bir manzaraya ev sahipliği yapar. Bodrum'un simgeleşmiş evlerini, denizini ve ağaçlarla kaplı dağlarını tepeden izlemesine olanak tanıyan bu yer mandalina ağaçlarının arasında kalır. Özellikle gün batımı saatlerinde ortaya çıkan nefes kesen manzara, mekânın en dolu saatlerinin gün batımı saatleri olmasını sağlar. Gün batımı ile geceye eşlik eden şık yemekler ve imza kokteyller unutulmaz bir Bodrum gecesi geçirilmesini sağlar. Mekânın “sarışın” adlı kokteyli imza niteliği taşımakta olup mekanın müdavimleri sadece bu kokteyli içmek için bile Kavanoz’a gelmektedir. Yaz aylarında mekânda yer bulmak zor olacağından Kavanoz’a gelmeden öncesinde mutlaka rezervasyon yapılması önerilir.

Kavanoz Yalıkavak

Adres: Yalıkavak, Barış Cad. No:3, 4 

Telefon: 0553 175 92 22

Xuma Village

Bodrum’un meşhur beachlerinden biri olan Xuma Village, özellikle son yılların en popüler mekanlarından biridir. Gün içerisinde beach olarak hizmet veren yer, geceleri ise gece kulübüne dönüşür. Şıklığı ve profesyonel hizmeti ile mekân özellikle lüksü seven tatilciler için önerilecek bir yerdir. Yaz sezonunun açılması ile Xuma Village hem gündüzleri hem de geceleri yoğun bir ilgi ile karşı karşıyadır. Bazı akşamlarda gün içerisinde de yer alan DJ performansları devam ederken bazı akşamlarda ise canlı müzik ve dans geceleri düzenleniyor. Xuma Village’a gelmeden öncesinde mutlaka rezervasyon yapılması gerekmektedir. Mekanın restoran bölümü bulunmakta olup dileyen tatilciler sabahtan akşama kadar burada vakit geçirebilir. 

Xuma Village Yalıkavak

Adres: Merkez Mahallesi, Küdür Cad. No:81, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: 0541 531 11 11

Angie Pop-Up ve Fenix

İstanbul’un bir dönem meşhur mekanlarından biri olan Angie, varlığını Bodrum Yalıkavak’ta sürdürmeye devam ediyor. Şıklığı ve lükslüğü ile göz kamaştıran yer romantik bir akşam yemeği için tercih edilebileceği gibi eğlence için de tercih ediliyor. Güney Amerika mutfağı lezzetlerinden oluşan menüsü farklı lezzetler denemek isteyenlere önerilecek bir yer olmasını sağlıyor. Yemek saati sonrasında ise açık havada DJ performansları başlıyor ve eğlencenin dozu yükseliyor. Şık sunumları, özel kokteylleri ile Angie, klasik bir meyhane eğlencesinden sıkılanların seveceği adreslerden biri olacaktır. 

Angie Pop-Up ve Fenix Yalıkavak

Adres: Yalıkavak Beldesi, AE Blok -1, 48990 Bodrum/Muğla 

Telefon: 0549 790 18 06

Marina Yacht Club

Bodrum merkezde bulunan Marina Yacht Club, Bodrum müdavimleri tarafından tercih edilen bir yerdir. Lüks ve şık bir mekan olan kulüp özellikle orta yaştaki Bodrum tatilcileri tarafından tercih ediliyor. Mekânda bazı akşamlarda canlı müzik performansları sahnelenirken bazı akşamlarda ise DJ performanslarına yer veriliyor. Uzun soluklu bir eğlence isteyenlerin de tercih edeceği Marina Yacht Club, gecenin geç saatlerine kadar müziğin sesini kısmıyor. Mekân, yaz dönemlerinde yoğun olması sebebiyle mekâna gelmeden önce rezervasyon yapılması öneriliyor. Mekânda localara yer verildiği gibi bistro konsepti seçenekleri de bulunuyor. Keyifli bir akşam geçirmek ve Bodrum Marina’nın manzarasını izlemek isteyenler için Marina Yacht Club önerilecek adreslerden biri oluyor.

Marina Yacht Club Yalıkavak

Adres: Eskiçeşme, Milta Bodrum Marina Neyzen Tevfik Caddesi No:5, 48400 

Telefon: (0252) 316 12 28

Malva Restaurant & Cocktail Bar

Kuşkusuz ki Bodrum’un ev sevilen mekanlarından biri Torba’da bulunan Malva Restaurant & Cocktail Bar’dır. Susona Hotel içerisinde hizmet veren yer şıklığı, manzarası ve olağanüstü hizmetiyle tam puan toplayan bir yerdir. Nükhet Duru, Burçin Buke gibi isimlerim sahne aldığı gecelerde jazz geceleri düzenlenir. Mekan, kaliteli bir jazz gecesi geçirmek isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken bir yerdir. Malva, lüks restoranlar arasında yer alır. Bu nedenle fiyatlarının yüksek olduğu unutulmamalıdır. Dünya lezzetlerine yer verilen menüsü ise her damak tadına uygun yemekler bulunabilecek şekilde organize edilmiştir. Yaz dönemlerinde Malva Restaurant & Cocktail Bar’a gelmeden önce mutlaka rezervasyon yapılması önerilir. 

Malva Restaurant Yalıkavak

Adres: Torba, Kaynar Cad. No:15, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: (0252) 211 27 85

Mandalin

Bodrum Kalesi manzarasına karşı konumlanan Mandalin, Bodrum merkezde bulunuyor. Yalıkavak gecelerinde lüks mekanlardan ziyade alışılmış bar konseptinde eğlenmek isteyenler için önerilecek yerlerden biri oluyor. Dünya müziklerinin çalındığı mekânda genellikle DJ performanslarına yer veriliyor. Gece boyu dans etmek isteyen ve arkadaşlarıyla eğlenceli saatler geçirmek isteyenlerin seveceği bir yer olan Mandalin, özellikle yaz akşamlarında son derece kalabalıklaşıyor. Bodrum sakinleri tarafından da tercih edilen yer samimi atmosferi ile seviliyor. Mekanda bistro konseptine yer verilmiş olup mekan içerisinde nizam sağlanıyor.

Mandalin Yalıkavak

Adres: Çarşı Mahallesi Dr. Alimbey Caddesi, 1025. Sok., 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: 0549 226 48 48

Miam Restaurant & Bar

Türkbükü’nde bulunan Miam şık ve samimi ortamı ile sevilen yerlerden bir diğeridir. Restoran menüsünde lezzetli yemeklere yer verildiği gibi bar menüsünde ise çok sayıda kokteyl seçeneği bulunur. Tüm geceyi burada geçirmek mümkün olduğu gibi gece partilerine geçmeden önce lezzetli yemekler yemek isteyenler için de tercih edilebilecek bir yerdir. Tüm yıl hizmet veren Miam, Bodrum’un simgeleşmeye başlayan mekanlarından biridir. Genellikle orta yaş tarafından tercih edildiği unutulmamalıdır. Yılın her döneminde ilgi gören Miam’da özellikle yaz aylarında boş masa bulması zor olabilir. Miam, sabah kahvaltı servisi ile güne başlayıp gece yarısına kadar hizmet vermektedir. Hem ailecek hem de arkadaşlar ile gelinebilecek yerlerden biridir.

Miam Restaurant & Bar Yalıkavak

Adres: Menemene, A, Atatürk Cad. No:51, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: (0252) 377 56 12

Sess Türkbükü

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunan Sess’in en meşhurlarından biri Sess Türkbükü oluyor. Deniz kenarında bulunan mekan sabah saatlerinden itibaren günün her saatinde adeta dolup taşıyor. Yaz sezonunda hem “happy hour” konsepti eşliğinde hem de akşam saatlerinde birçok ünlü ismin konserine ev sahipliği yapıyor. Türkçe pop müzik eşliğinde eğlenmek ve gecenin geç saatlerine kadar dans etmek için ideal bir yer olan Sess, Yalıkavak gece hayatının da ön plana çıkan adreslerinden biridir. Sess Türkbükü girişinde giriş ücreti ödenmektedir. Mekân yoğun ilgi gördüğünden genellikle ön rezervasyon yapılması önerilir. Dileyen Yalıkavak tatilcileri sabah küçük bir araba yolculuğu yapmaları ardından tüm günlerini burada geçirebilir. Sess Türkbükü gündüzleri beach geceleri ise kulüp olarak hizmet verir.

Sess Türkbükü Yalıkavak

Adres: Göltürkbükü, 48483 Bodrum/Muğla

Telefon: 0534 960 39 09

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü