Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bir tatilin güzel hatırlanmasını sağlayan öğelerden biri kuşkusuz ki o tatilde yenilen lezzetli yemeklerdir. Ailecek veya arkadaşlarla oturulan sofralarda hoş saatler geçirmek ve lezzetli yemekler yemek tatilden alınan keyfi arttırır. Bu noktada Yalıkavak; plajları, gece hayatı, gezilecek yerleriyle dolu dolu bir tatil geçirilmesini sağlarken restoranları ile de tatili tamamlar. Yalıkavak restoranları lezzetli yemeklerin, şık bir servisin ve beraberinde samimi ortamların bulunabileceği restoranlara sahiptir. Belirli mutfaklar üzerine yoğunlaşmış restoranları bulabilmek mümkün olduğu kadar dünya mutfaklarının bir arada bulunduğu restoranlara da ev sahipliği yapar. Yılın her döneminde yoğun ilgi gören bu restoranlar özellikle bahar ve yaz aylarında her gün yüzlerce hatta binlerce tatilciyi ağırlar. 

Yalıkavak Restoranları

Yalıkavak restoranları sayesinde günün her öğününde lezzetli yemekler bulabilmek mümkündür. Tatilciler bütçelerine uygun restoranlara yönelebilir ve tatillerini güzel sofralar ile taçlandırabilirler.

Boho Restaurant

Manzarası, şık sunumları ve farklı lezzetleriyle dikkat çeken Yalıkavak restoranlarından ilki Boho Restaurant’tır. Kapıdan girer girmez güler yüzüyle misafirlerini karşılayan personeli ile Boho yılın her döneminde ilgi gören bir yerdir. Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi görmesi sebebiyle özellikle akşam yemekleri için rezervasyon yapılması önerilir. Mekânın zengin yemek menüsü kadar imza kokteylleri de dikkat çeker. Yalıkavak Boho Butik Otel bünyesinde hizmet veren restoran dışarıdan gelen misafirlere de kapılarını açar. Özellikle gün batımı zamanlarında restoran dolmaya başlarken akşam saatlerinde mekânda boş masa bulabilmek zor olabilir.

Boho Restaurant

Adres: Yalıkavak, Plaj Cad. No:7, 48990 Bodrum/Muğla 

Telefon: 0537 052 83 29

Fenix

Şık ambiyansı ile kapıdan girer girmez göz kamaştıran mekanlardan biri Fenix’tir Güney Amerika mutfağına ait yemeklerden oluşan menüsü misafirlerinin farklı lezzetler ile buluşmasını sağlar. Şık sunumlar eşliğinde servis edilen yemekleriyle Fenix misafirlerine lezzet şöleni yaşatır. Keyifli yemeklere eşlik eden hoş müzikler restoranın eğlence için de tercih edilen bir yer olmasını sağlar. Yalıkavak Marina’da yer alan Fenix, yerli yabancı birçok turist tarafından tercih edilir. Yaz akşamlarında mekâna gelmeden önce rezervasyon yapılması önerilir. Geç saatlerde gelinmesi halinde ise restoranda yer bulabilmek zor olabilir.

Fenix

Adres: Yalıkavak, Plaj Cad. No:7, 48990 Bodrum/Muğla 

Telefon:0537 052 83 29

WU Yalıkavak

İstanbul Bomonti bölgesinin popüler restoranlarından biri olan Wu, bu ününü Yalıkavak’a da taşıyor. Misafirlerini Uzakdoğu mutfağının farklı lezzetleriyle buluşturan mekân özellikle suşi çeşitleriyle ön plana çıkıyor. Suşi seven herkesin denemesi gereken bu restoranda, restorana ait özer suşiler bulabilmek mümkündür. Tamamıyla farklı yemeklerden oluşan menüsü mekânın popülerliğini arttırırken güler yüzlü personeli ve kusursuz hizmeti ile Wu Yalıkavak, Yalıkavak restoranları arasında önemli bir konuma sahip oluyor. Wu Yalıkavak yüksek fiyatlı bir mekân olduğundan genellikle lüks restoranları tercih eden tatilciler tarafından tercih ediliyor. Yılın her döneminde popüler olmasının yanı sıra yaz aylarında gelecek olan misafirlerin mutlaka rezervasyon yapması öneriliyor.

WU Yalıkavak

Adres. Dirmil Mah, Şendoğan Cad. No:7, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: 0533 931 44 98

Park Şamdan Restaurant

Park Şamdan Restaurant, deniz manzarasına karşı konumlanan sadece Yalıkavak bölgesinin değil Bodrum’un da özel mekanlarından biridir. Restoran, ünlü şeflerin ellerinden çıkan yemekler ile misafirlerine unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi yaşatır. Şık sunumları ve lezzetli yemeklere eşlik eden seçkin müzikler mekâna eğlenceli bir atmosfer kazandırır. Baştan aşağıya lüks bir hizmet sunan Park Şamdan Restaurant özenle tasarlanmış masalar ile dekore edilmiştir. Mum ışığı eşliğinde romantik bir yemek yemek isteyen çiftler için de önerilecek bir yerdir. Dünya mutfağına ait lezzetleriyle ön plana çıkan restoran gün batımı manzarası ile göz kamaştırır. Park Şamdan, Yalıkavak tatiline yakışır adreslerden biri olacaktır.

Park Şamdan Restaurant

Adres: Yalıkavak, 51. Sokak No:17, 48990 Bodrum/Muğla 

Telefon: 05427728888

Kavaklı Köftecisi

Şık sunumlardan ziyade hızlı bir şekilde lezzetli yemek yemek isteyenler içinse Kavaklı Köftecisi doğru adres olacaktır. Yalıkavak çarşısı içerisinde yer alan Kavaklı Köftecisi ahşap masaları ve sade sunumları ile ön plana çıkar. Yoğun ilgi gören mekân Bodrum yerlileri tarafından da sıklıkla tercih edilen bir yerdir. Yıllardır değişmeyen lezzetleri ile hizmet veren Kavaklı Köftecisi damaklarda kalan bir lezzet şöleni yaşatacaktır. Mekân köftenin yanında getirdikleri yağlı ekmekler ve lezzetli piyaz salatası ile ortaya bir lezzet şöleni çıkarır. Güne doyurucu bir yemek molası vermek isteyenler için Kavaklı Köftecisi önerilecek bir adrestir. Samimi ortamı ile bir aile mekânı olan köftecide Yalıkavak’ın yoğun dönemlerinde yer bulabilmek oldukça zor olabilir.

Kavaklı Köftecisi

Adres: Yalıkavak, Çarşı İçi No:110 D: No:110, 48990 Bodrum/Muğla 

Telefon: 0252 385 47 48

Zuma

Yalıkavak restoranları arasında sıra bölgenin en meşhur Japon restoranında. Yine restorana adım atar atmaz ambiyansı ile dikkat çeken bir yer olan Zuma, gün batımı manzarası eşliğinde yenilenecek keyifli akşam yemekleri için doğru adrestir. Japon mutfağının özel lezzetleri ile buluşma imkânı bulunan bu yer imza kokteylleri ile de dikkat çekiyor. Taze ürünlerden oluşan lezzetli suşileri özellikle suşi severlerden tam puan topluyor. Suşi sevmeyen kişiler için ise sundukları ızgara seçenekleriyle Zuma her damak tadına hitap edecek lezzetleri menüsünde bulunduruyor. Zuma, akşam yemeği saatleri ardından bünyesinde DJ performanslarına yer vererek misafirlerinin eğlenceli saatler geçirmesini de sağlıyor. Yaz dönemlerinde son derece popüler olan bu mekâna gelmeden öncesinde mutlaka rezervasyon yapılması öneriliyor.

Zuma

Adres: Yalıkavak Marina, Çökertme Cad. No:36, Bodrum/Muğla 

Telefon: 0252 385 48 07

Cliff Bodrum, Allium Villas Resort

Cliff Bodrum, kuşkusuz ki Yalıkavak’ın en yeni ve en popüler reklam mekanlarından biridir. A'dan z'ye lüks detaylar ile hizmet sunan restoran nefes kesen gün batımı manzarası ile ön plana çıkar. Gün batımına karşı yudumlanacak olan lezzetli şaraplar ve İtalyan mutfağının özel lezzetleriyle Cliff Bodrum’da unutulmaz bir akşam yemeği yenilebilir. Mekân İtalyan mutfağını seven kişilerin yanı sıra geniş şarap menüsü sayesinde şarap severlerin de ilgisini çeken bir yerdir. Allium villaları bünyesinde hizmet veren restoran her yaştan şarap seven tatilcinin seveceği bir restorandır.

Cliff Bodrum, Allium Villas Resort

Adres: Yalıkavak, Çökertme Cad. No:68 D:L/1, 48990 Bodrum/Muğla

Telefon: 0252 385 40 40

Kavanoz Yalıkavak

Yine İstanbul’da elde ettiği ünün ardından bu ününü Yalıkavak’a da taşıyan restoranlardan birinde sıra. Yalıkavak bölgesinin tepesinde bulunan Kavanoz Yalıkavak, Bodrum’a yukarıdan bakan manzarası ve bu manzaraya eşlik eden günbatımı ile özel bir yerdir. Meksika kültürüne ait öğeler ile tasarlanmış mekânın menüsünde de farklı Meksika lezzetlerine yer veriliyor. Restoranda, kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar günün her saatinde şık sunumlarla servis edilen özel yemekler bulabilmek mümkündür. Mekân yemeklerinin yanı sıra imza kokteylleri ile de dikkat çeker. Özellikle Yeşil Ördek ve Eda’lı Gelin mekânın önde gelen kokteylleri arasında yer alır. Yemeklerde ise sezona göre değişen meze çeşitleri dikkat çekerken deniz mahsullü makarnaları mekânın en çok tercih edilen yemekleri arasında yer alıyor. Kavanoz Yalıkavak yoğun ilgi gören bir mekân olduğundan özellikle yaz dönemlerinde burayı tercih edecek olan tatilcilerin rezervasyon yaptırması öneriliyor.

Kavanoz Yalıkavak

Adres: Yalıkavak, Barış Cad. No:3, 48400 Bodrum/Muğla 

Telefon: 05531759222

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü