Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Antalya, gündüzüyle ayrı gecesiyle ayrı güzelliklere sahip olan bir yerdir. Sabaha kadar dans etmek isteyenler için bir seçenek sunabilirken, şık bir restoranda sakin bir gece geçirmek isteyenlere de alternatif sunar. Birçok gece kulübünden, meyhanelere, canlı müzikli barlardan konserlere Antalya her türden eğlenceye ev sahipliği yapmaktadır. Mekân çeşitliliği olduğu gibi Antalya belde olarak da çok seçeneğe sahiptir. Merkezinde apayrı bir yaşam şekli sunarken, Kaş, Kalkan, Kemer ve daha pek çok bölgesinde bambaşka eğlencelere ev sahipliği yapmaktadır. Tüm bölgeler kendine özel eğlenceler üzerine odaklanmıştır. Örneğin Kemer bölgesi, pek çok büyük ve yıldızlı oteller zincirine ev sahipliği yaptığından gece hayatı kabalık ekipleri ağırlamak üzere kurulmuştur. Kulüp eğlenceleri Kemer’de oldukça popülerdir. Bir diğer örnek olarak Kaş gösterildiğindeyse Kaş küçük ve şirin bir yer olduğu gibi gece hayatı da öyledir. Küçük ve şık barlar, gece kulübü olarak ise yine DJ performanslı barlar düşünülmelidir. Antalya hem yerli yabancı birçok tatilciyi ağırladığından eğlence yelpazesi de son derece geniştir. Tatilcilerin yapması gereken bir geceden ne beklediklerine karar vermektir. İstenilene ulaşılabilmesi için çoğu zaman bir vesait gerekli olabilmektedir. Çok geniş bir şehir olan Antalya’da bir yerden bir yere gitmek biraz fazla zaman alabildiğinden konaklanan bölge çevresinde yer alan eğlenceler daha çok tercih edilmektedir. Bundan dolayı gece hayatı için gelen tatilcilerin kalacakları bölgelere karar vermeden önce mutlaka gece hayatını da araştırması gerekmektedir. Ancak birçok farklı yerde mutlaka ki bir mekân ön plana çıkmakta ve bambaşka bir keyif sunmaktadır. Bundan dolayı gece hayatına göre konaklama yerine karar vermek düşünülen kadar kolay olmayabilmektedir. Bu yazı ile Antalya gece hayatı denildiğinde bilinmesi gereken mekânlar öğrenilebilir. 

 

Aura Club KemerAura Club Kemer

Mekan önerilerinde ilk sırayı Kemer’in en büyük kulüplerinden biri olan Aura alıyor. 2002 yılından beri hizmet veren mekan, hem Antalya yerlisi hem de turisti tarafından büyük ilgi görüyor. Aura, DJ performansları, konserler ve sahne şovları ile zengin bir konsept sunumu yapıyor. Antalya ile özleşen köpük partileri Aura’da son derece popüler organizasyonlardan biri oluyor. Mekana giriş ücretli olup, giriş biletleri kapıda alınabiliyor. Yaz sezonunda son derece kalabalık olan mekanda sabaha kadar eğlence tatilcileri bekliyor. Başarılı barmenleri ile lezzetli kokteyller sunması da Aura’nın bir diğer önemli özelliği oluyor. 

Adres: Merkez, Deniz Cad. No:3, 07980 Kemer/Antalya

Telefon: 0530 011 85 31

 

Club Summer Garden

Bir diğer ünlü gece kulübü ise Alanya’da bulunuyor. Antalya’nın bilinen kulüplerinden olan Club Summer Garden, 1991’den beri hizmet vermektedir. Bunca yıldır tecrübesi ile Antalya’nın en eski gece kulüpleri arasında yer almaktadır. Kulüp içerisinde havuz ve VIP katı bulunması kulübe bambaşka bir hava katmaktadır. Tropikal konsepti ile de bir yaz eğlencesinde olunduğunu her an hissettirmektedir. Türkçe Pop ve R&B partileri düzenleyen mekan tüm Alanya sakinleri tarafından büyük ilgi görmektedir. Özellikle üst düzey ses sistemi ile sabaha kadar kesintisiz eğlence arayanlar için ön plana çıkan adreslerden biridir. Kulüp haftanın her günü hizmet vermektedir. 

Adres: Konaklı, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:24, 07560 Alanya/Antalya

Telefon: (0242) 565 00 59

 

Mojito Lounge&Club

Kaş’ın gece kulüplerinden birinde sıra. Her yer bembeyaz konseptiyle farklı bir konsepte sahip olan Mojito, keyifli eğlencenin adresidir. Kulüpte yemek servisi de bulunmakta olup şık bir gece geçirmek isteyenler için de önerilen bir mekan olmaktadır. Kaş’ın elit mekanlarından biridir.  Özellikle, yaz aylarında 90’lar ve 80’ler partileri düzenleyen mekan büyük bir ilgi görmektedir. Hem yemek yenilebilmesi hem de sabaha kadar dans imkanı sunması tek bir mekanda aranan her şeyin bulunmasını sağlamaktadır. Yaz aylarında yoğun ilgi gördüğünden rezervasyon yapılması gerekebilir.

Adres: Kalkan, Mustafa Kocakaya Cad. No:10, 07960 Kaş/Antalya

Telefon: (0242) 844 39 85

 

Massimo

Şık bir gece geçirmek isteyenler için bir diğer öneri de Massimo olmaktadır. Antalya’nın nefes kesici manzarasına tepeden bakan bu bar, zengin bar menüsü ile yeni kokteyl severlere güzel seçenekler sunmaktadır. Klas bir mekanda hoş bir gece geçirmek isteyen Antalyalılar için ilk adres Massimo olmaktadır. Akşam saatlerine kadar şık bir restoran ardından ise gece kulübü olan mekan her iki ayrı konsepti için ayrı rezervasyon almaktadır. DJ performansı sunan mekan dans etmek isteyenlerin de bu isteğini son derece kaliteli müzikler ile karşılamaktadır. 

Adres: Şirinyalı, 1537. Sok. No:16/5, 07160 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 0531 082 60 05

 

Fly Dance Club

Sahne şovları, ünlü kişilerin konserleri ve dans şovları ile Fly Danca kuşkusuz ki eğlencenin doğru adresidir. Kemer beldesinde yer alan kulüp özellikle yabancı tatilciler tarafından çok seçilmektedir. 2012’ den beri hizmet veriyor olması ve mükemmel konumu da ününü arttıran özellikler arasındadır. Denize sıfır konumuyla gelenleri büyülemektedir. Sabaha kadar kumların üzerinde dans etmek isteyen tatilciler aradıkları eğlenceyi Fly Dance Club’ ta bulacaklardır. Mekan yaz aylarında haftanın her günü hizmet vermektedir. Sezonun aktif dönemlerinde ise oldukça büyük bir talep görmektedir.

Adres: Merkez, Atatürk Cad. Selçukhan Hotel No:42, 07990 Kemer/Antalya

Telefon: (0242) 824 80 38

 

Jolly Joker

Birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapan Jolly Joker, Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Antalya’da da adından sıklıkla söz ettirmektedir. Birçok ünlü ismin sahne aldığı mekan Antalyalıların vazgeçilmez mekanlarından biridir. Konser tarihlerine göre açık olan mekan için biletler çeşitli sitelerden alınabilmektedir. Aylık takvim ise mekanın kendi sitesinde yayınlanmaktadır. Konser eğlencesi isteyen tatilcilerin konser takvimini önceden takip edip biletlerini alması gerekmektedir. Jolly Joker yılın her mevsimi etkinlik düzenlemektedir.

Adres: Fener Caddesi Erdoğan iş merkezi No 12/5-6-7, 07230 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 0530 770 49 49

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü