Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kaş, size özel kiralık havuzlu villanızdan dışarı çıktığınızda, size içine çekecek aktiviteleri ile muhteşem bir seçim olarak karşınıza çıkacak. Tatiliniz sırasında yapmak isteyebileceğiniz her türlü aktiviteyi barındıran bu belde, eşsiz anılar yaşamanızı sağlayacak.

Özellikle her türlü aktivite imkanının bulunması sayesinde hem yerli hem yabancı turistlerin gözdesi olan Kaş, size de benzersiz bir tatil yaşatmayı garanti ediyor.

Kaş ve çevresini keşfedebileceğiniz konforlu ve keyifli bir tatil için Kaş tatil villalarını hemen inceleyebilirsiniz. 

Kaş’a Nasıl Gidilir? 

Popüler bir turistik belde olması sayesinde, istediğiniz her an istediğiniz yere ulaşma imkanı sağlayan Kaş, beldeye ulaşılabilirlik açısından da fazlasıyla iyi konumda. 

Uçakla seyahat eden misafirlerin Dalaman veya Antalya havaalanlarını kullanarak, yaklaşık olarak aynı sürelerde Kaş’a ulaşması mümkün.  Eğer araçla seyahat ediyorsanız, biraz virajlı fakat muhteşem manzarasıyla sizi büyüleyecek olan D400 karayolunu tercih etmeniz gerekli.

Kaş’ın Eğlence Hayatı

Huzurun ve eğlencenin birleşimi olan Kaş’ta kiralayacağınız bir villa ile hem dinlenebilir hem de dilediğiniz an kısa süre içerisinde eğlence hayatına dahil olabilirsiniz.

Kaş, benzersiz atmosferi ve kesinlikle görülmesi gereken gece hayatı ile sizi kendine bağlayacak. Akşamları pek çok kafe ve barda canlı müzik bulabilir, karaoke yapabilir ve hatta geceleri denize açılan disko-tekneler ile eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.

Kaş’ta Gezilecek Antik Kentler

Likya, Roma ve daha ismi bilinmeyen pek çok antik medeniyetin durak noktası olan Kaş, geçmişte de günümüzde olduğu gibi hareketli bir yaşantıya sahipti. Bu özelliği sayesinde birbirinden farklı antik kentlere ev sahipliği yapan beldede gezilecek çok fazla yer var. Kaş tatiliniz sırasında, en başta Antiphellos kentini ziyaret etmeli ve mutlaka Likya lahitlerini görmelisiniz.

Gelemiş’te yer alan, Kaş’a 41 kilometre mesafede bulunan Patara antik kenti de mutlaka rotanızda yer almalı. Bunlara ek olarak, Xanthos, Phellos, Pirna, İsinda, Nisa, Simena ve daha pek çok farklı antik kent sizi bekliyor.

Kaş’ın En Güzel Koyları

Kaş denince akla muhteşem koylar ve benzersiz bir deniz geliyor. Başta Kekova olmak üzere onlarca gizli kalmış koya sahip olan Kaş, size tüm güzellikleri ile benzersiz bir tatil fırsatı sunuyor.

Beldenin en güzel koyu Kekova olarak bilinmekte. Ancak Kekova’yla yarışacak güzellikte çok sayıda koy mevcut. Gökkaya Koyu, Limanağzı, Hidayet Koyu başta olmak üzere, hiç ayrılmak istemeyeceğiniz çok sayıda koy Kaş’ta bulunuyor.

Kaş Tatilinde Yapılacak Aktiviteler

Tatiliniz sırasında, size özel kiralık villanızda güneşin tadını çıkarabilir, havuzunuzun keyfine varabilirsiniz. Ama bunlar size yeterli gelmiyorsa ve Kaş’tan daha fazla yararlanmak istiyorsanız yapabileceğiniz pek çok aktivite mevcut.

Başta dalış olmak üzere, doğa yürüyüşleri, tekne turları, parasailing, mavi tur ve daha çok daha fazlası Kaş’ta sizi bekliyor. Eğer tatilinize farklı bir renk katmak istiyorsanız, Kaş’tan kalkan feribotlar ile Meis Adası seyahati yapabilir ve komşu ülkenin güzelliklerine de şahit olabilirsiniz.

Kaş’ın En Az Bilinen Plajları

Kaş’ta çok fazla plaj var ve her biri dünyanın pek çok ülkesinden turist çekiyor. Kaş gibi göz önünde olan bir yerde, yat ile seyahat etmediğiniz sürece az bilinen plaja rastlamak bir mucize. Fakat beldede nispeten kalabalıktan uzak ve sessizlik içerisinde denizin tadını çıkarabileceğiniz plajlar bulunmakta.

Hidayet Koyu başta olmak üzere, Akçagerme, Beymelek, Limanağzı ve Aperlai Kaş’ın en az bilinen plajları arasında yer alıyor.

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü