Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kelebekler Vadisi, Likya Yolu gibi doğal güzellikleri ve birbirinden güzel plajları ile ünlü Muğla Fethiye’nin Kayaköy beldesi, tatilseverlerin mutlaka görmesi gereken muazzam bir belde. Gezilecek birçok tarihi mekana, tertemiz ve berrak sulara sahip olan beldede, onlarca farklı restoran ve yüzlerce yemek çeşidi sizleri bekliyor. Tarihi ve doğal güzellikleri kadar birbirinden güzel lezzetleriyle de ünlü olan Kayaköy’de ne yenir ve nerede yenir, gelin birlikte bakalım…

1) Restaurant Bay Efetto

Glütensiz ve vejetaryen dostu yemek seçenekleri de bulunan bu yerde, yemyeşil bir ortamda organik yiyecekler eşliğinde lezzetli bir sabah kahvaltısı yapabilirsiniz. Bol oksijenli atmosferin, doğanın ılık rüzgarıyla suratınıza eseceği bu eşsiz restoran, tamamen kendi üretimleri olan soğuk sıkım zeytinyağına da sahip. Kaya levreği ve sac kavurma gibi yemekleriyle de ünlenen restoranda, personeller de müşteri ile oldukça iyi ilgileniyor. 

2) Girida Port

Kayaköy’e geldiğinizde denemeniz gereken bir diğer lezzet ise deniz mahsulleri. Muhteşem çıtır karidesler ve lezzetli balıklar yiyebileceğiniz Girida Port restoranı, mezeleri ile de epey ün salmış durumda.

Hem yemek, hem ortam, hem de lezzet bakımından misafirlerinden oldukça yüksek puanlar alan Girida Port, nezih bir ortam olması ve çalışanların nazik sunumuyla da hoş bir mekan olarak biliniyor. Ayrıca buranın ceviz tatlısını tatmanızı da tavsiye ederiz.

3) İsmail’in Yeri

Likya ve Kayaköy yolu arasında pek çok kez rastlayacağınız bir yiyecek olan gözleme, belde içerisinde birçok farklı restoranda bulunuyor. İsmail’in Yeri isimli mekanın etkileyici atmosferinde otlu gözleme yiyebilir ya da çikolatalı gözlemeleri deneyebilirsiniz. Buz gibi soğuk bir ayranla muhteşem Kayaköy doğasının keyfini çıkarabileceğiniz bu yerde, kıymalı ve patatesli gözlemeleri de tadabilmeniz mümkün.

4) İzela Restaurant

Karaköy’ün tarihi atmosferi ve güzelliklerine yakışır bir mekan olan İzela Restaurant'ta, çalışanlar oldukça samimi ve güleryüzlüler. Şık birortamda, profesyonel bir işletmede akşam yemeği keyfi yapmak isteyenler için en uygun seçeneklerden biri olan İzela’da “Fillet Steak” yemeden ayrılmamanızı öneririz. Birbirinden güzel et çeşitleriyle misafirlerini büyüleyen restoranın menüsü epey zengin. Ayrıca dilerseniz akşam yemeği dışında sabah kahvaltıya da gelebilirsiniz.

5) Muzzy's Place Restaurant and Bar

Akdeniz, Avrupa ve Türk mutfağından lezzetli yemekler sunan Muzzy’s Place’de, havuz manzarası eşliğinde değişik yemekler yiyebilir, tatilinizde sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Mutlaka denemeniz gereken etleri ve Patlıcan Oturma’sı dışında, her detayın mevcut olduğu kahvaltısını da denemenizi öneririz. Temiz hizmet ve kaliteli çalışanlarıyla bu yeri oldukça seveceksiniz.

6) Antik Restoran

Hamburger, peynir tabağı ve sandviç tarzı pek çok yiyecek bulabileceğiniz Antik Restoran’da, geniş bir menü seçeneği sizleri bekliyor. Muhteşem kıymalı gözlemeler ve sıcak çorbalar içebileceğiniz bu yerin, buz gibi serinleten ayranını da tatmayı unutmamalısınız. Ayrıca köfte, tavuk ve spagettileri de damak tadınıza adeta bir iz bırakacak.

7) İncir Restoran

Birbirinden lezzetli ciğer, köfte ve mezelere sahip olan mekanın, Çerkez mantısını mutlaka denemelisiniz. Oldukça doyurucu porsiyonlar ile servis edilen bu mantı, Kayaköy ziyaretinizde buranın keşfetmeniz gereken lezzetleri arasında yer alıyor.

Fiyat açısından oldukça uygun olan bu etkileyici mekanda, gün boyu çalan müzik eşliğinde aileniz ve sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebileceksiniz. Akdeniz, Türk ve Ortadoğu mutfaklarından pek çok yemeğin bulunduğu restoran, geniş menü içeriğine sahip bir mekan olması nedeniyle tatilseverlerin uğrak yerlerinden biri.

Siz de Kayaköy’ün birbirinden lezzetli yemeklerini bu doğal atmosferde ve güzel mekanlarda tatmak istiyorsanız, Hellovillam’ın Kayaköy Kiralık Villalar adresinden istediğiniz villayı seçebilir ve konaklamak için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Mutlu tatilleriniz olsun :)

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü