Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Birbirinden lezzetli yemekleri ve sofra kültürüyle meşhur Dalyan; Akdeniz ve Ege bölgelerinin birleştiği yerde, Muğla’nın en güzel bölgelerinden biri üzerinde yer alıyor. Hem gezebileceğiniz bir çok mekana sahip olan, hem de temiz suyunun tadını çıkarabileceğiniz bir tatil kenti olan Dalyan’da, her damak tadına hitap eden yemeği bulabilmek mümkün. Dalyan’da ne yenir ve nerede yenir, sizler için listeledik. Gelin, listeye birlikte göz atalım!

1) Begonville House Restaurant

Lezzetli ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sunumlarıyla misafirlerini mutlu eden Begonville House Restaurant’da turşulu tavuk, pastırmalı humus, hamburger gibi farklı tatları deneyebilirsiniz. Vejetaryenlere özel seçeneklerin de bulunduğu bu hoş restoranın dondurmalı havuçlu kekini de tatmadan ayrılmamanızı öneririz.

Müşteriye karşı oldukça ilgili ve güler yüzlü davranılan bu mekan, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz tatilinizde mutlaka uğramanız gereken duraklardan biri.

2) Fırat Pide & Pizza Restaurant

Küçük ve salaş bir yer olan bu restoranda lezzetli mezeleri, pideleri ve pizzaları mutlaka tatmalısınız. Mükemmel balıklarını ve kuzu etini de kesinlikle denemeniz gereken Fırat Pide & Pizza Restaurant’da , servis ve sunumlar oldukça hızlı yapılıyor. Cana yakın bir aile işletmesi olan mekan, fiyat açısından da oldukça uygun bir yer olma özelliğini taşıyor.

3) Altın Tava Gözleme Evi

Akdeniz ve Türk mutfağından değişik lezzetler sunan Altın Tava Gözleme Evi’nde birbirinden güzel gözleme çeşitlerini tadabilirsiniz. Kıymalı, kaşarlı, otlu ve peynirli seçenekleriyle sevdiklerinizle birlikte güzel bir yemek keyfi yapabilir, nar suyu ve kavun suyu ile serinleyebilirsiniz.

Ev yemekleri ve ızgaraların da bulunduğu mekanda, fiyatlar oldukça uygun ve porsiyonlar fazlasıyla doyurucu.

4) Sahil Restaurant

Kral mezarlıkları karşısında bulunan ve farklı deniz mahsulü çeşitleriyle güzel yemek seçenekleri sunan Sahil Restaurant’ta Akdeniz ve Türk mutfağından birçok güzel lezzeti bulabilirsiniz. Etkileyici teras manzarası eşliğinde aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebileceğiniz bu yerde balık, karışık kebap, sebze güveç gibi yemekleri denemenizi öneririz.

Ortalama fiyatlara sahip birbirinden lezzetli onlarca yemek arasından, pek çok lezzeti deneyimleyebilir ve manzaranın büyüsüne kapılıp güzel dakikalar yaşayabilirsiniz.

5) Yener’s Place

Adana Kebabı oldukça lezzetli olan işletmede, müşteriler samimiyet ve güler yüz ile karşılanıyor. Gittiğinizde mutlaka Kalamar’ını denemeniz gereken bu mekanda, levrek ve karides gibi balık çeşitleri de bulunuyor.

Servis ve sunumuyla da akıllara kazınmış bir yer olan Yener’s Place, Dalyan tatilinizde mutlaka uğramanız gereken yerlerin başında yer alıyor. Bilardo masası gibi detayların da yer aldığı mekanda fiyatlar beklenenin de çok altında.

6) Ramazan Han

Akdeniz, Avrupa ve Türk mutfağından değişik lezzetler sunan bu mekanda, vejetaryen dostu ve glütensiz yemek çeşitleri de bulunuyor. Geniş yemek çeşitlerinin yer aldığı menüsü ve uygun fiyatlarıyla sevilen mekanlardan biri olan Ramazan Han’da, toprak kaplarda yapılan etli yemekleri ve ızgaraları tadabilirsiniz.

Kalamarını mutlaka denemeniz gereken bu yerde, mekan oldukça temiz ve personeller sıcakkanlı.

Siz de Dalyan’ın en güzel restoranların da birbirinden farklı lezzetleri deneyimlemek ve sevdiklerinizle güzel vakitler geçirmek istiyorsanız, Hellovillam’ın Dalyan Kiralık Villalar adresine göz atabilir, istediğiniz villa için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Mutlu tatiller dileriz. :)

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü