Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Her ne kadar hayatınızın en güzel anılarından bir tanesi olsa da düğünler fazlasıyla yorucu olabiliyor. Stresli, bunaltıcı bir dönemden sonra kendinizi huzurun kollarına bırakacağınız, kusursuz bir balayı tatilini istemek en doğal hakkınız.

Yorgunluğunuzu atmak ve her şeyden uzaklaşarak sevdiğiniz ile bir arada olmak istiyorsanız, birbirinden keyifli, romantik ve huzurlu balayı rotaları sizi bekliyor. Her biri tam da düşlerinizdeki gibi bir balayı yaşatacak villalarda, Türkiye’nin en çok tercih edilen balayı yerlerinde muhteşem bir deneyim için hazır olun! 

Balayınızı Nasıl Kusursuz Kılabilirsiniz?

Balayınızın tam da hayal ettiğiniz gibi geçmesini beklemek en doğal hakkınız. Yorgunluğunuz atmayı ve huzurla vakit geçirmeyi hayal ederken kaos ve karmaşanın içine girmeyi hiç kimse istemez. Hayallerinizdeki kusursuz balayı için özel olarak hazırlanmış balayı villalarımızı hemen inceleyebilirsiniz. 

Muhteşem bir balayı geçirmek istiyorsanız, bunu düşleyen çiftler için olmazsa olmazları listeledik:

  • Gideceğiniz yeri iyi belirleyin: Tatilinizi doğa içerisinde mi yoksa şehir hayatına yakın bir yerde mi geçirmek istediğinizi iyi belirleyin. Hareketli bir balayı geçirmek istiyorsanız, şehre kolay ulaşabileceğiniz bir yerde konaklamayı tercih edin.
  • Özel ihtiyaçlarınızı unutmayın: Gizlilik konusunda hassasiyetlere sahipseniz, bu ihtiyacınızı tamamen karşılayabilecek bir yerde konaklamak balayınızı çok daha keyifli hale getirecektir. Korunaklı havuzlu villalarda bunu yapabilirsiniz.
  • Farklı olanaklara sahip bir yer seçebileceğinizi unutmayın: Balayınızda jakuzi, sauna, buhar odası, sinema odası ve daha pek çok farklı olanağa sahip bir yerde konaklayabileceğinizi unutmayın. Her gününüzü ayrıcalıklı kılmak sizin elinizde.
  • Huzura odaklanın: Düğün yorgunluğunu atmak için kendinizi doğanın kollarına bırakın. Bedenen ve ruhen dinlenebileceğiniz bir yeri tercih ederek muhteşem bir balayı yaşayabilirsiniz.

Karmaşadan uzakta, başkası tarafından hazırlanmış programlara uymak zorunda kalmadan, koşuşturmadan bir tatil geçirmek mümkün. Yılın her günü, birbirinden özel coğrafyalarda deneyimleyebileceğiniz eşsiz bir balayı kiralık villalarda sizi bekliyor.

Kiralık Villada Balayı Tatilinin Avantajları

Kiralık balayı villalarında, kusursuz bir balayı için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bulmak mümkün. Tüm detayları kendi kontrolünüzde olacak, güne dilediğiniz saatte başlayacağınız bir deneyim yaşayacaksınız.

Kiralık balayı villalarında nasıl bir balayı istiyorsanız tam olarak onu alacaksınız. Tercihiniz hareketli fakat size özel bir balayından yanaysa, şehir yaşantısına yakın bir yerde konaklayabilir, eğlenceli akşamlardan sonra villanızın dinginliğine çekilebilirsiniz. Veya bunun tam tersi, doğa içerisinde bir villada konaklayarak güne kuş sesleriyle uyanabilirsiniz.

Bu villalarda mahremiyetiniz ve gizliliğiniz de her daim garanti altında. Başkaları ile ortak olarak kullanmayacağınız, özel bir yüzme havuzu ile sadece size ait bir tatil deneyimi mümkün. Korunaklı yüzme havuzuna sahip balayı villalarını tercih etmeniz halinde, tatiliniz boyunca istenmeyen bakışlardan uzak kalabilir ve huzurlu günler geçirebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak villanızda olmasını istediğiniz her şeyi de kendiniz belirleyebilirsiniz. Jakuziden saunaya kadar farklı imkanlara sahip villa seçenekleri arasından tam olarak düşlerinizdeki tatili bulmak çok kolay.

Villada balayı tatilinin avantajları saymakla bitmiyor. Tatil anlayışınızı baştan aşağı değiştirecek olan bu deneyim için, en iyi fiyat garantisi ile Hellovillam sizi bekliyor!

Artık Dört Mevsim Balayı Mümkün

Balayınızı sadece yaz aylarıyla sınırlandırmanıza gerek yok. Kiralık balayı villalarında, ısıtmalı havuz ve şömine gibi imkanlar sayesinde dört mevsim balayı tatili mümkün.

Dışarıda yağmur yağarken, odun çıtırtıları eşliğinde romantizm dolu akşamlar geçirebilirsiniz. Yağmurun altında, soğuk havada bile sıcacık yüzme havuzunuzun tadını çıkarabilir ve hayallerinizdeki balayından çok daha fazlasını bu villalarda bulabilirsiniz.

Doğanın Tüm Tonları Sizi Bekliyor: Kalkan

Balayı denildiğinde akla gelen rotaların başında şüphesiz Kalkan bulunuyor. Akdeniz’in saklı cennetlerinden biri olan Kalkan’da farklı beldelerde, tam da hayalini kurduğunuz balayını geçirmek mümkün.

İslamlar Köyü, Üzümlü gibi doğa harikalarını saklayan Kalkan’da balayı geçirmek apayrı bir deneyim. Yeşiller içinde bir doğaya uyanacağınız, dilerseniz deniz manzarası ile büyüleneceğiniz bir villada konaklayabileceğiniz Kalkan, en çok tercih edilen balayı yerlerinin başında geliyor.  Antalya bölgesinde bulunan balayı villaları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Akdeniz’in Tüm Güzelliklerini Keşfedin: Belek

Balayı çiftleri için Akdeniz’in tüm güzelliklerini sunan Belek, yine en çok tercih edilen balayı yerlerinden bir tanesi. Antalya il merkezine yakın konumu sayesinde, hem kent yaşantısını keşfedebileceğiniz hem de her yere kolayca ulaşabileceğiniz bu belde kesinlikle görülmeye değer.

Belek’te pek çok aktivite imkanı da sizi bekliyor. Dünyaca ünlü golf turnuvalarına ev sahipliği yapmasının yanı sıra iklim koşullarının elverişliliği sayesinde farklı su sporları da yapılabiliyor. Belek’te bulunan muhteşem balayı villalarında tatil yaparken, her şeyi deneyebilmek için bol bol vaktiniz olacak.

Heyecan ve Huzur Bir Arada: Fethiye

Eğer balayı tatiliniz sırasında heyecan ve huzuru bir arada yaşamak istiyorsanız, Fethiye sizin için en doğru seçenek. Yemyeşil ormanlar arasında, keyif ve huzur dolu bir villada konaklarken ekstrem sporları yapabilme, hem yerin üstünü hem de su altını keşfedebilme imkanınız var.

Fethiye’de başta yamaç paraşütü olmak üzere çok sayıda spor imkanı sizi bekliyor. Buna ek olarak, bölgenin adeta farklı bir gezegenden çıkmış gibi görünen, etkileyici sualtı faunası da keşfedilmeye değer. Fethiye balayı villalarını hemen inceleyebilir, istediğiniz özelliklere sahip villa içn rezervasyon talebi gönderebilirsiniz. 

Tüm bunlar ile güzel bir gün geçirip, villanızın size özel havuzunda yorgunluk atmak, jakuzinizde bedenen ve ruhen dinlenmek balayınızın vazgeçilmezlerinden biri olacak. Balayı çiftleri tarafından en sık tercih edilen yerlerden biri olan Fethiye, kiralık villa tatilinin sunduğu avantajları en iyi şekilde değerlendirmenize imkan veriyor.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü