Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla Bölgesi’nin en kalabalık yerlerinden olan Fethiye, gündüzü ile ayrı gecesi ile ayrı güzeldir. Günümüzde, her mevsim yoğun ilgi gören Fethiye özellikle yaz dönemlerinde dolup taşmaktadır. Yabancı turistler tarafından da büyük ilgi görmektedir. Bu durum Fethiye’deki hizmet sektörü gelişmişliğini son derece arttırmaktadır. Bu durumun ilk yansıması restoranlarda görülmektedir. Birbirinden güzel ve kaliteli hizmet sunan Fethiye Restoranları, her zevke uygun yemek bulunabilme imkanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra güler yüzlü hizmeti ile gelen herkesin mutlu bir şekilde restoranlardan ayrılması sağlanıyor. Bir diğer başlık ise Fethiye kahvaltıcılar oluyor. Özellikle, bölge halkı tarafından işletilen kahvaltıcılar sundukları doğal kahvaltılıklar ile gelenlere bir lezzet şöleni yaşatıyor. Güne başlangıçta güzel bir kahvaltı, ardından diğer öğünlerdeki güzel yemek seçenekleri ile sıralama oluşuyor. Elbette ki, bu tatil cennetinde bu sıralamayı gece hayatı takip ediyor.

Fethiye gece hayatı, kulüpler, şık restoranlar, konser alanları veya barlar gibi birçok seçenekten oluşuyor. Tatilciler, geceden beklentilerine yönelik olacak en uygun mekana yönelim gerçekleştiriyor. Sabaha kadar dans etmek isteyenler kulüplere giderken, romantik bir akşam geçirmek isteyenler ise daha lüks mekanlara yöneliyorlar. Tüm günün Fethiye’nin birbirinden güzel plajlarında geçmesi ardından, akşamları eğlence dolu saatler ile tatilin güzelliği daha da artıyor. Fethiye gece kulüpleri, özellikle yabancı turistler tarafından tercih edilirken, barları ise yerli turistler tarafından tercih ediliyor. Özellikle, bazı barları o kadar meşhur hale gelmiş oluyor ki Fethiye yerlileri mekanların müdavimleri oluyor. Fethiye gece hayatı, son derece renkli bir gece hayatı olduğundan dileyen herkesin zevkine uygun bir seçenek bulunuyor. Bazı mekanlara direkt olarak kapıda bilet alarak giriş yapmak mümkünken bazıları için rezervasyon yapılması gerekiyor. Yazın yoğun dönemlerde yer bulabilmek zor olabiliyor. 

Boğa Club & Terrace

Fethiye barları ile meşhurdur. Boğa Club, alışılmış barların dışında olarak düzenli DJ performansı seçeneği sunmaktadır. Zengin bir bar menüsüne sahip olan Boğa, yeni kokteyl lezzetleri denemek isteyenlerin de ilgisini çekmektedir. Yaz dönemlerinde yerli yabancı tatilciler tarafından dolup taşan kulüp, şık ambiyansı ile de tam puan toplamaktadır. Taş duvarları, duvarlar üzerinde yer alan şık figürleri ile Boğa Club& Terrace keyifli saatler geçirmek isteyenler için doğru bir öneri olmaktadır. Fiyatları da uygun olan bir yer olduğundan rahatlıkla tercih edilebilirdir.

Adres: Cumhuriyet, 45. Sok. Numara:10, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0538 428 73 96

Revolution

Fethiye’nin en meşhur yerlerinden olan Ölüdeniz’de konumlanan Revolution bir gece kulübüdür. Sabaha kadar dans ve müzik keyfi sürmek isteyen tatilciler soluğu Revolution’da alıyor. Kapıda giriş bileti alınarak girilen kulüp, soluksuz eğlencenin adresi oluyor. Yerli yabancı herkes tarafından sevilerek gidilen kulüpte, DJ performansı yer alıyor. Hisarönü Barlar Sokağı’nın en büyük ve en meşhur mekanlarından da biri olması, ününü tüm Fethiye’ye yayıyor. Renkli saatler ve kaliteli bir gece için Revolution önemli bir adres olacaktır. 

Adres: Ölüdeniz, Cumhuriyet Cad. 27a, 48340 Fethiye/Muğla

Deep Blue Bar

Paspatur Barlar Sokağı, Hisarönün’den sonra Fethiye’nin en meşhur ikinci sokağıdır. Deep Blue Bar ise Paspatur’un en sevilen ve en çok bilinen barlarından biridir. Bu durumun altında ise kuşkusuz ki Deep Blue’nun en eski mekanlardan biri olması yer almaktadır. Bunun yanı sıra barda hem birçok çeşit kokteyl hem de nargile çeşitleri yer almaktadır. Bu sayede herkes istediği gibi bir keyif sürebilmektedir. Kendine has atmosferi ile de bar, diğer Fethiye barlarından daha farklı bir konuma gelmektedir. 

Adres: 27 Hamam Sokak, Paspatur, 48300

Telefon: (0252) 612 10 08

Car Cemetery

Yine Paspatur’da yer alan meşhur mekanlardan birinde sıra. Bir sokak ve sokakta yer alan sıra sıra masalar, adeta bir festival havası katıyor. Bunun yanı sıra bazı akşamlar canlı performanslar bulunması bazı akşamlar ise Rock geceleri düzenlenmesi ile müzik keyfi de yaşatıyor. Mekan içerisinde yer alan dans pisti ile dileyen kişilere rahatlıkla dans edebilme alanı da sunuyor. Yaz kış açık olan mekan, Fethiye yerlileri tarafından da olukça seviliyor. Salaş ve keyifli bir akşam için Car Cemetery en doğru önerilerden biri olacaktır. 

Adres: Cumhuriyet, 45. Sok., 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0532 331 71 27

Mejnun Club

Sevimli bahçesi ile keyifli saatler geçirme imkanı sunan Mejnun Club, Fethiye merkezde yer alıyor. Yemek servisi de bulunan mekan özellikle kokteylleri ile ön plana çıkıyor. Salaş bir tarzı olması nedeni ile şık bir arayış içerisinde olan kişiler için çok doğru bir öneri olmayabiliyor. Özellikle, arkadaş ortamı ile eğlenceli saatler geçirmek isteyenler için ise tam olarak gidilecek ilk adres oluyor. Çalan müzikleri ile de geceye eğlence katan mekan, yaz aylarında dolup taşıyor. Bundan dolayı gece geç saatlerde gidilince yer bulamama problemi ile karşılaşılabiliyor. 

Adres: Cumhuriyet, 48303 Fethiye/Muğla

Elma Music & Dance

Gecenin renklenmeye başladığı saatlerde kapılarını açan Elma, sabaha kadar eğlence sunuyor. DJ performansları ile özellikle genç kesimin ilgisini çeken mekan, duyasıya bir eğlence sağlıyor. Bar hizmeti sunan yerde bir oturma düzeni bulunmuyor. Dileyen kişiler stantlarda ayakta durabilirken dileyenler ise pistte kendilerini müziğin akışına bırakıyor. Kışın da açık olan mekan her mevsim yoğun bir ilgi görüyor. Ancak yaz aylarında mekanın gerçekten de kabalık olduğunu belirtmek gerekiyor. Öyle ki bazı akşamlarda mekanın eğlencesi sokağa da yansıyor. 

Adres: Cumhuriyet, 45. Sok. No:35, 48303 Fethiye/Muğla

Agora Shot Bar

İsmi her ne kadar Shot bar olarak geçse de Agora aslında imsine yakışır şekilde bir meyhanedir. Balık üzerine kurulu menüsü ile lezzetli akşam yemekleri için tercih edilebilir bir adrestir. Bunun yanı sıra sunduğu shot menüleri ile meyhane özelliğinin yanı sıra shot bar olma özelliği daha ön plana çıkmıştır. Uygun fiyatlar ile sunduğu bu menüler, kabalık gruplar tarafından tercih edilirliğini arttırmıştır. Yazları yoğun talep gören mekan hoş bir yemek ardından da alkol eşliğinde eğlenmek istenler için her ikisinin de aynı adreste bulunmasını sağlamaktadır.

Adres: Cumhuriyet, No:4, 45. Sok, 48303 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 613 62 16

Cafe Park Teras

Nefes kesen Fethiye manzarasına karşı konumlanan mekan, keyifli akşamlara ev sahipliği yapıyor. Hafif bir müzik ile hoş sohbet edebilme imkanı sunması daha sakin bir gece eğlencesi arayanlar için tercih edilirliğini arttırıyor. Cafe Park Teras, şık kokteyl sunumları, şarapları ile de romantik bir gece geçirmek isteyen çiftler için de öneriliyor. Yaz aylarında son derece yoğun olduğundan gidilmeden önce rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Sesa İş Merkezi’nin üst katında konumlanıyor olması mekanın rahat bir şekilde bulunabilmesini sağlıyor. 

Adres: Cumhuriyet, Se-Sa İş Merkezi Ali, Gaffar Okkan Cad. No: 8, 48300 Fethiye/Muğla

Denizatı Restoran & Bar

Denize sıfır konumu ile güzel bir manzaranın eşlik edeceği akşam yemekleri için Denizatı devreye giriyor. Şık akşam yemekleri için önerilen adreslerden biri olan mekan, ailecek yenilecek akşam yemekleri için de güzel bir adres oluyor. Belirli saatler sonrasında bar konseptine geçen mekan, yine her türlü eğlencenin bulunabileceği adreslerden biri oluyor. Dışarıda yer alan şık beyaz masaları yazlara ayrı bir keyif katarken, kışın iç mekanında yer alan masaları da şık akşam yemeklerine ev sahipliği yapıyor.  

Adres: Babataşı, Cahit Gündüz Cad., 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 614 86 36

Minimal Pub

Salaş adreslerden hoşlanan tatilciler için ise son öneri Minimal Pub oluyor. Belirli akşamlarda canlı müzik keyfi sunan mekan, genellikle birkaç bira içmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Küçük bir mekan olması mekanın her daim dolu olmasını sağlıyor. Özellikle, yaz akşamlarında düzenlediği tatlı etkinlikleri ile eğlenceli saatler geçirebilme imkanı sunuyor. Küçük ama şık bahçesi ile gençler tarafından daha çok tercih ediliyor. Salaş ama eğlenceli saatler geçirmek isteyenler için Minimal Pub en doğru adres oluyor. 

Adres: Karagözler, Fevzi Çakmak Cad. No:11, 48300 Fethiye/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü