Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın ve tüm Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Fethiye, sahip olduğu tüm tatil olanakları, doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile her yıl yerli ve yabancı birçok turistin tatil planları içerisinde yer almaktadır. Fethiye'de ev konforunda tatil yapabileceğiniz tatil evleri arasından dilediğinizi seçip, hemen rezervasyon talebi gönderebilirsiniz. 

Yeşilin ve mavinin muhteşem uyumuna tanıklık edeceğiniz Fethiye’de sahip olduğu zengin olanaklarıyla tatil severlere birçok etkinlik ve aktivite imkânı sunmaktadır. Yaz tatili için Fethiye’yi tercih ederek, unutulmaz bir tatil yaşayabilmenizi sağlayacak 15 nedeni sizler için sıralıyoruz:

Jeep Safari Turları

Su tabancaları ile su savaşı yapabileceğiniz, antik yerleri gezip görebileceğiniz hatta dilerseniz rafting ve çamur banyosu da yapabileceğiniz Jeep Safari turlarıyla Fethiye’de tüm gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirebileceğiniz turlara katılabilirsiniz.

Doğa’da At Turu ve Binicilik

Fethiye’nin masmavi bir manzaraya hakim ormanlarla kaplı tepelerinde at üstünde harika bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Yamaç Paraşütü Yapabilirsiniz

Fethiye’nin en popüler ve keyif verici aktivitelerinden biri olan yamaç paraşütü ile Fethiye’nin tüm güzelliklerine heyecan verici bir deneyim ile kuş bakışı tanıklık edebilirsiniz.

Dalyan Koyu’nda Tüplü Dalış

Fethiye’nin harika denizine tüplü dalış gerçekleştirerek Dalyan’da su altının tüm güzellikleri görebilir hatta ellerinizle balık sürülerini besleyebilirsiniz.

Kral Amyntas Kaya Mezarları’nı Gezebilirsiniz

Tarihi tam M.Ö. 300 yılına kadar uzanan Kral Amyntas Kaya Mezarları, kesinlikle görmeniz gereken tarihi zenginliklerden biridir.

Saklıkent Kanyonu’nda Gezinti

Bölgenin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Saklıkent Kanyonu, sizlere harika bir doğa yürüyüşü sunan ortamlardan biri olarak gezip görmenizi tavsiye edeceğimiz yerler listesindedir.

Doğa mucizesi Kelebekler Vadisi

Doğa’nın Fethiye’ye en güzel armağanlarından biri olan Kelebekler Vadisi kesinlikle unutulmaz bir yaz tatilinin parçası olarak gezip görmeniz gereken yerlerden birisidir.

12 Adalar Tekne Turu ile Mavi Yolculuk

Fethiye’nin maviliklerine açılıp Yassıca Adası, Kleopatra Adası, Katranca Adası, Akvaryum Koyu ve Kızıl Ada gibi yerleri gezip görebileceğiniz tekne turuna katılabilirsiniz.

Ölüdeniz’de Doğanın ve Tatilin Keyfini Çıkartabilirsiniz

Ülkemizin en önemli turistik yerlerinden biri olan Ölüdeniz, 2006 yılında Dünya’nın En Güzel Kumsalı unvanını almayı başarmıştır. Ölüdeniz kesinlikle ülkemizin gezip görülmesi gereken yerlerinden biri olarak Fethiye tatili için başlı başına bir sebeptir.

Kabak Koyu

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkartabileceğiniz Kabak Koyu, Fethiye tatilinin en güzel sebeplerinden birisidir.

Terk Edilmiş Kayaköy

Yemyeşil bir doğanın ortasında bir yamaç üzerine kurulu Kaya Köy, geçmişte 10 bin kadar Rum’un yaşadığı bir terk edilmiş köy olarak gezip görmek isteyeceğiniz yerlerden biri olabilir.

Tekne Paraşütü

Fethiye’de birçok su sporu ve doğa aktivitesi yapabileceğiniz gibi parasailing yaparak heyecan verici bir deneyim de yaşayabilirsiniz.

Dalaman Çayı’nda Rafting Heyecanı

Fethiye’nin bir başka doğal güzelliği olan Dalaman Çayı’nda rafting heyecanı yaşayabilirsiniz.

Fethiye Müzesi

Tarihe ilgi duyanların birçok heykel ve seramik ile karşılaşacağı Fethiye Müzesi kesinlikle görülmesi gereken önemli müzelerden birisidir.

Fethiye’de Denizin Keyfini Çıkartın

Fethiye’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkartabileceğiniz masmavi birçok koy ve plaj harika bir yaz tatili atmosferi sunmaktadır.

Eğlenceli Aktiviteler

Fethiye’de yaz aylarında birçok eğlence dolu aktivite ve etkinlik düzenlenmektedir. Bu etkinlikler ile yaz tatilinize eğlence katabilirsiniz…

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü