Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bir tatili daha da güzel hale getirmek için keyifli bir başlangıç yapmak gerekir. Keyifli başlangıçların sırrı da kahvaltı olmaktadır. Hem karın hem de göz doyurucu kahvaltılar, günün mutluluk düzeyini otomatik olarak arttırır. Bu durumda Fethiye’de, güzel bir kahvaltı için oldukça çeşitli seçenek bulmak mümkündür. Fethiye, en iyi kahvaltı arayışında olanlar için gerek menü zenginlikleri gerekse mekanlarındaki ambiyans farklılıkları ile birbirinden güzel adresler bulundurmaktadır. Fethiye açık büfe kahvaltı adresleri ile de bilinmektedir. Bu konsept genellikle oteller hali hazırda açık büfe kahvaltı sunduğundan pek tercih edilmemektedir. Bunun yerine serpme kahvaltı adresleri daha çok talep görmektedir. Fethiye kahvaltı fiyatları açısından uygun seçenekler de sunmaktadır. Kahvaltı fırsat arayışında olan tatilciler bu açıdan son derece şanslıdır. “Fethiye’de kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna verilebilecek özellikle 10 adres bulunmaktadır. Listede yer alan bu isimler, yaz aylarında oldukça büyük bir yoğunluk ile karşılaşmaktadır.

Kahvaltı tavsiye veya önerileri ile ilgilenenler listede yer alan adresleri değerlendirerek aradıklarına ulaşabilirler. Fethiye meşhur lezzetlerinden bazıları gidilecek yöresel kahvaltıcılarda bulunabilirler. Lezzetlerin yanı sıra meşhur diğer özelliklerinin de keşfedilmesi, Fethiye’yi tanımak adına oldukça önemlidir. Fethiye kahvaltı yerleri arasından birinde güzel bir kahvaltı ardından, Fethiye doğal güzellikleri veya Fethiye tarihi yerlerine özel yolculuklar gerçekleştirilebilir. Deniz tatili için gelenlerse Fethiye’nin birbirinden güzel koylarından birine de yönelebilir. Bu sayede günün her saati keyif dolu bir şekilde geçirilebilir. Kültür, doğa ve lezzet dolu bir tatil arayanlar için Fethiye, istenen her şeyi sunabilecek nitelikte bir bölgedir. Ailecek veya arkadaşlarıyla gelen tatilciler için eğlence merkezi olduğu kadar çiftler için de romantik bir tatil cenneti olabilir. Tüm tatili dolu dolu geçirmekse sadece yapılacak birkaç küçük araştırma kadar uzaktadır. 

Önallar Köy Sofrası

Çeşit çeşit gözlemeleri, bahçeden direkt toplanarak sofraya konulan ürünleri ile adını hakkıyla taşıyan bir yerdeyiz. Bizzat işletmecileri tarafından yetiştirilen ürünleri ile organik lezzetlere erişim imkanı sunmaktadır. Muğla bölgesinin özel lezzetlerini de sunması Önallar’ı bir adım daha öne çıkarmaktadır. Ballı- muzlu gözlemesi ile damaklarda kalıcı izler bırakan yer, yediden yetmişe herkes tarafından sevilmektedir. Yılın her ayı hizmet veriyor olması Önallar’ı Fethiye yerlileri tarafından da sevilen bir mekan olarak kılmaktadır. 

Adres: Babataşı, Vergi Dairesi karşısı, Muammer Aksoy Blv. 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 612 23 53

Boğaziçi Restoran

Dileyenler için Osmanlı usulü dileyenler içinse İngiliz usulü kahvaltı sunan Boğaziçi, yerli yabancı herkesin ilgisini çekmektedir. Denize sıfır konumu ile görsel bir şölen sunuyor olması, mekanın tercih edilirliğini arttırmaktadır. Fiyatların son derece uygun olması ise mekana ekstra bir artı puan daha ekliyor. Boğaziçi Restoran, sadece kahvaltı değil günün her saati için lezzetli bir menü sunuyor. Akşamları deniz kenarında meyhane konseptine ev sahipliği yapması hem hizmet hem de menü zenginliği bakımından mekanı özelleştiriyor. 

Adres: Cahit Gündüz Cad. 2. Etap Sahil Bandı No: 7, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 612 99 69

Gustorante Cafe More Fethiye

Ev yapımı reçellerden acukaya, yumurtalı ekmeklerden çeşit çeşit peynirlere, zengin Ege kahvaltısı seçeneği ile sevilen bir yerde sıra. Dillere destan sofralarda geçirilecek keyifli kahvaltı saatleri özellikle ailelerin büyük ilgisini çekmektedir. Tatlı ve insanı mutlu hissettiren ambiyansı ile mekan, Fethiye’nin en samimi ortamlarından biridir. Bu durumun altında mekanın da ailecek işletilen samimi bir müessese olması yer almaktadır. Müdavimleri bulunan Gustorante, tek kişilik kahvaltı seçeneği de sunmaktadır. Bundan dolayı kaç kişi gelinirse gelinsin herkes doğru porsiyonda kahvaltıya erişebilir. 

Adres: Foça, Yerguzlar Cad. No: 40/A, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (535) 300 48 08

Şövalye Adası Restoran & Beach

Hem plaj hem de restoran hizmeti veren mekan, yaz sezonlarında çalışıyor olup uygun fiyatları ile büyük ilgi topluyor. Asırlık ağaçlar arasında yer alan masaları yaz sıcağına serin bir mola vermenizi sağlarken, deniz kenarında yer alan masaları ise mavilikler eşliğinde saatler geçirmenizi sağlıyor. Akşamüzeri 17.00’a kadar serpme kahvaltı hizmeti sunan restoran, bulunduğu konum ile de dikkat çekiyor. Bir ada üzerinde konumlanan yer, ziyaretçileri için kendi tekne ulaşımını sağlıyor. Adada yer alan tarihi dokuları da bu sayede görmek mümkün oluyor. 

Adres: Fethiye Adası – Şövalye Adası, No: 61, Şövalye Island, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (533) 138 70 50 – 0 (555) 100 02 32

Kukina Caferia

Fethiye merkezde konumlanan Kukina, Fethiye’nin en sevilen ve en meşhur kafelerinden biridir. Serpme kahvaltısı ve kahvaltı tabağı ile ön plana çıkan mekan, leziz mi leziz kahveler de servis ediyor. Fiyatları da oldukça uygun olan yer kış aylarında da gençler tarafından tercih ediliyor. Sevimli konsepti ile arkadaşlarla oturulup içilecek kahveler için de doğru bir adres oluyor. Kukina, haftanın her günü hizmet veriyor. Şık sunumları ve hoş ortamı yine yeni nesil mekanlardan biri olması mekanın öğrenciler tarafından tercih edilirliğini arttırıyor. 

Adres: Kara Çulha, Cumhuriyet Mah. Sokak 95 17-25, 48300 Fethiye/Muğla

Tel: 0 (532) 558 03 01

Address Restoran & Cafe Bar

Günün her öğünü için özel yemekler sunan Address, özellikle kahvaltıyla ön plana çıkıyor. Zengin serpme kahvaltı menüsü ile sabahın ilk saatlerinden akşam saatlerine kadar dolu olmayı başarıyor. Fethiye merkezde yer alan mekan, Fethiye yerlileri tarafından da sıklıkla ziyaret alıyor. Fiyatlarının uygun olması bir diğer önemli noktası oluyor. Özellikle, kalabalık aileler tarafından akla gelen ilk adreslerden olması, Address’i Fethiye’nin ünlü mekanlarından biri kılıyor. Yaz dönemlerinde oldukça yoğun olan mekan yılın her mevsimi hizmet veriyor. 

Adres: Cumhuriyet Mah. Kordon Boyu No: 9 Belediye Arası, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 614 44 53

Mancero Kitchen Bar

Yine ismiyle tek adreste her şeye erişim olabileceğini gösteren bir yerde sıra. Mancero, sunduğu hoş kokteylleri ile ününe ün katarken, kahvaltısı ile de sevilen bir yer oluyor. Deniz kenarında çakıllar üzerinde yer alan masaları ile masalımsı saatler geçirilmesini sağlıyor. Özel peynirleri, yumurtaları ile serpme kahvaltıya kendine ait bir dokunuş katıyor. Diğer mekanlara göre biraz daha yüksek fiyatlara sahip olması nedeniyle Mancero, farklı konumda yer alan bir konsepte sahip oluyor. Şık atmosferini kahvaltı sunumlarına kadar yansıtıyor. 

Adres: Babataşı, Cahit Gündüz Cad. No: 13, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 614 88 42

Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart

Yörük kahvaltısı farkını sofralara taşıyan mekan, yöresel lezzetleri deneyimlemek isteyenlerin tercih etmesi gereken ilk yer oluyor. Doğal ürünler ile hazırlanan kahvaltıları, başta sadece otel sakinleri için olsa da yoğun talep ve beğeni görmesi ile dışarıdan gelen misafirlere de sunulmaya başlamıştır. Her gün hizmet veren yer, yazın yerli ve yabancı turistler tarafından kışın ise Fethiye yerlileri tarafından doldurulmaktadır. Fethiye köy kahvaltısı dendiği zaman ilk akla gelen adreslerden olması mekanın mutlaka denenmesi gereken bir yer olduğunun kanıtı oluyor. 

Adres: Kargı Köyü, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 623 94 99

Kerimoğlu Yörük Çadırları

Fethiye’nin meşhur Yörük kültürünü yansıtan bir diğer mekan ise Kerimoğlu oluyor. Çadır konsepti ile kurulan bu yerler, kültürel birer etkinlik ve müze niteliği de görüyor. Tazecik hazırlanan gözlemeleri ile büyük ilgi toplayan yer özellikle hızlı ve pratik bir kahvaltı yapmak isteyen kişilerden büyük ilgi görüyor. Tadı damakta kalan gözlemeler, güzel bir güne başlangıç yapılmasını da sağlıyor. Dileyen kişiler için zengin içeriğe sahip olan serpme kahvaltı imkanı da bulunuyor. Her bir seçeneğin fiyatı oldukça uygun olup, doyurucu bir kahvaltı yapılmış oluyor. 

Adres: Foça, Barış Manço Blv. No: 4, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 622 13 36

Mozaik Bahçe

Mozaiklerle kaplı duvarlar arasında el işçiliğinin her bir öğesini gözler önüne seren yer, sanat severlerin büyük ilgisini görüyor. Her biri el yapımı olan figürler arasında konumlanan masaları ile görsel şölen yaşatan yer, bu güzelliği bir de serpme kahvaltı ile buluşturuyor. Hatay yöresine ait lezzetleri sunan Mozaik Bahçe, doyurucu bir kahvaltı imkanı sağlıyor. Her biri birbirinden lezzetli olan kahvaltılıkları ile gelen herkeste bir kez daha gelme isteği uyandırıyor. Havanın güzel olduğu günlerde daha da keyiflenen mekan Fethiye’nin gidilmesi gereken kahvaltıcılarından biridir. 

Adres: Cumhuriyet, 91. Sok. 2/A, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 (252) 614 46 53

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü