Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Antalya’nın cennet köşelerinden biri olan Kaş bölgesi denizi, doğası, eğlencesi ile Antalya gezilecek yerler listesinde ön plana çıkan bir bölgedir. Kaş gece hayatı ile, tarihi yerleri ile lezzetleri ve plajları ile birçok kişinin kalbini fethetmiş bir beldedir. Tüm bunların yanı sıra Akdeniz mutfağı başta olmak üzere, Ege ve Yunan mutfağının da birbirinden güzel lezzetlerini barındırmaktadır. Birbirinden şık, güzel veya salaş mekanlarında lezzet şöleni yaşama imkanı sunar. Yeri geldiğinde restoranların kendi dokunuşlarını yansıttığı yeri geldiğindeyse sadece yöresel lezzetlerin gücünden yararlanılarak oluşturulan birbirinden güzel menüler ile her türlü öğün tatilcileri beklemektedir. Kaş’a gelince nerede ne yenir listesi sayesinde güzel yemek adreslerine nokta atışı gerçekleştirebilirsiniz.

Kaş Merkez

Her günün olmazsa olmazı kahvaltı öğünü… “Kaş’ta ne yenir veya nerede yenir?” sorusu ilk kahvaltı öğünü için başlamaktadır. Bu noktada da Kaş merkezde yer alan kahvaltı mekanları ilk akla gelen seçenekler arasındadır. Kaş ve kahvaltı denince başta biraz sonra bahsedilecek olan iki mekan gelmektedir; Omlet Kahvaltı ve Bi Lokma Kaş. Tatil günlerinize güzel ve doyurucu bir başlangıç yapmak istiyorsanız bu her iki mekanda keyifli kahvaltılar yapabilir, bir lezzet şöleni ile keyifli bir doygunluğa ulaşabilirsiniz. Yörenin doğal ürünlerinin tatilcilerle buluştuğu bu her iki mekanda birbirinden güzel kahvaltılıklar sizleri bekliyor.

Omlet Kahvaltı

Kaş denince akla Akdeniz gelse de Omlet Kahvaltı misafirlerini leziz mi leziz Antakya mutfağının lezzetleri ile buluşturan bir mekan. Menüsünde yer alan ürünlerin her birinin doğal olması tüm ziyaretçilerinden tam puan toplarken, doğal ürün severlerin de bir numaralı mekanı olması hakkını kazanıyor. Omlet Kahvaltı‘da köy yumurtası, doğal süt ve peynir ürünleri, ev yapımı reçeller, özel yapım tahin pekmez, günlük taze sebzeler ve kendi fırınlarında pişirdikleri ekmek ile simit servis ediliyor. Hem güzel ortamı hem de sunduğu lezzetli ürünler ile akıllarda kalıcı bir yer bırakacak olan Omlet, sizleri bekliyor.

Adres: Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi No: 12 Kaş / Antalya

Telefon: 0532 5510608

Bi Lokma Kaş

Aslında sadece bir kahvaltı yeri değil hem öğle hem de akşam yemeklerinde muazzam servisler yapan Bi Lokma Kaş, her öğünde olduğu gibi kahvaltıda da farkını konuşturuyor. Yine sunduğu doğal ürünler ile lezzet şöleni yaşatan yer, hem kaliteli ambiyansı hem de şık sunumları ile misafirlerinde bir daha gelme isteği uyandırıyor.

Adres: Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi No: 2 Kaş / Antalya

Telefon: 0242 8363942

Elit Restaurant & Beach Kaş

Bir Kaş ve dolayısıyla da Akdeniz tatili, balık yemeden ve leziz mezeler tatmadan düşünülmemelidir. Yörenin halkının tuttuğu tazecik balıkların servis edildiği, Akdeniz’in enfes meze tariflerinin sofralarla buluştuğu bu adreste keyifli akşam yemekleri tatilcileri bekliyor. Kaş ve fine dining denince aklan gelen adres Elit oluyor. Adı üstünde baştan aşağıya profesyonellikten oluşan restoranda hem mükemmel bir manzara hem de mükemmel bir hizmet tatilcileri bekliyor. Elit, müşteri memnuniyetini her daim 1. Sırada tutmasının yanı sıra, denize sıfır konumu ile de manzara eşliğinde keyifli akşam yemeklerine ev sahipliği yapıyor. Elit Restaurant & Beach özellikle üç lezzeti ile ön plana çıkıyor. Balıkta farklı dokunuşları sevenler için fırında patates ve çıtır sebzeler eşliğinde beğendili levrek fileto mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor. Diğer önemli lezzetler arasında da ızgara ve fırında patates eşliğinde kremalı ıspanak yatağında dömi glas soslu Bonfile Elit Restaurant’ta lezzetler arasında yer alıyor.

Mezeler konusunda da iddialı olan mekan, bezirgan, atom, haydari, tarator ve börülceden oluşan mezeler, şefin özel soslu akdeniz salatası, çıtır kalamar ve güveçte karides seçenekleri ile tam puan toplamaya devam ediyor.

Adres: Hastane Caddesi No: 15 07580 Kaş / Antalya

Telefon: 0544 6435842

L’apèro Kaş

Doyurucu ve lezzetli bir yemek denince akıllara et yemekleri gelebiliyor. Kaş tatilcileri arasından ete düşkün olanların mutlaka gitmesi gereken bazı yerler yer alıyor. Yemekleri lezzetli, ferah ve huzurlu bir bahçesi olan mekanda ağırlanma fikri tatilcilerin büyük ilgisini çekiyor. L’apèro Fransız şef Paul’un maharetli ellerinden çıkan enfes Fransız yemekleri servis ediyor. Tamamı ile Fransız mutfağı ve onun mucizevi lezzetlerinden oluşan mekan, gelen ziyaretçilerini küçük bir Fransa yolculuğuna çıkarıyor. Ana yemek olarak Fransız usulü biftek sunumu ile ete farklı bir boyut getire L’apero Kaş, Kaş ziyaretçilerinin mutlaka uğraması gereken mekanlardan biri oluyor.

Adres: Andifli Mahallesi, Likya Caddesi No: 1/A Kaş / Antalya

Telefon: 0242 8362085

Kaş Tava Dondurma Erdinç

Bir yaz tatili tabi ki tatlısınız düşünülemez! Gün yorgunluğu ve keyifli akşam yemekleri ardından biraz da ağzı tatlansın isteyen yaz tatilcileri soluğu genellikle dondurmacılarda alır. Yaz sıcağında serinleten bir lezzet olan dondurma ise yaz tatillerinin adeta vazgeçilmez olgusudur. Kaş yemekleri ardından güne tatlı bir kapanış yapmak isteyen Kaşlılar soluğu Kaş merkezde yer alan Kaş Tava Dondurma Erdinç’te almaktadır. Özellikle daha önce hiç tava dondurma yememiş olanlardan büyük talep gören Erdinç, dondurmaya farklı bir dokunuş ve sunum katmaktadır. Kaş’a yolu düşen biri mutlaka ki Erdinç’te bir mola vermelidir.

Üçağız Kaleköy Dondurması

Güzel bir günün ardından gecesine tatlı bir dokunuş katmak isteyen Kaş ziyaretçileri soluğu birazdan Üçağız’da almaktadır. 7’den 70’e herkesin seveceği yer Üçağız. Doğal lezzetleri seven ve bunun tatlısına yansımasını isteyen tatilciler Kaleköy dondurmasını mutlaka ki denemelidir. Doğal içeriği ve direkt olan kullandığı meyveler ile kavun, çilek, şeftali ve limon dondurma çeşitleri ile gelen herkesten tam puan toplamaktadır.

Kalkan

Kalkan, Kaş’a bağlı olan turistik bir mahalledir. Kalkan gezilecek yerler konusunda gösterdiği hünerlerini keşfedilecek lezzetler konusunda da göstermektedir. Birbirinden güzel koyları kadar sınırlarında bulundurduğu birbirinden güzel restoranları ile de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaktadır. Kalkan denince özellikle akla gelen Chillies Kalkan ve Aubergine mükemmel et sunumlarının bulunduğu yerlerdir. Chillies Anadolu lezzetleri sunarken, Aubergine ise Kalkan’ın manzarasına eşlik edip ziyaretçilerine Yunan lezzetleri sunmaktadır.

Chillies Kalkan

Tatil kebapsız olmaz diyenler için ise Chillies Kebap adeta tek adres oluyor. Chillies Türk lezzetlerinden olan kebaba kendi dokunuşlarını katıyor. Özellikle 27 yıldır ocaklarında sadece kebap yapan Chillies‘te yatık döner ve kebap yenmeden Kaş tatili tamamlanmış sayılmıyor. Ali Nazik, Çökertme Kebabı, Beyti Sarma ve Fıstıklı Kebap, yatık döner ve kanat ızgara lezzetleri ile tadı damaklarda kalan Chillies yemekleri deneyen herkesten tam puan topluyor.

Adres: Yalıboyu Cumhuriyet Caddesi No: 5 Kalkan – Kaş / Antalya

Telefon: 0242 8441118

Aubergine

Mükemmel manzarası ve lezzetli menüsü ile Aubergine, Kalkan’ın meşhur restoranlarından biridir. Yunan Adalarına karşı sunduğu lezzetli etleri ile gelenleri kendine hayran bırakan mekan, keyifli akşam yemeklerine ev sahipliği yapmaktadır. Şık bir akşam yemeği adresi arayanlar için Aubergine doğru adres olacaktır.

Adres: Yalıboyu Mah. Kalkan Limanı, No:25 Kalkan, Antalya

Telefon: (0242) 844 29 32

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü