Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akdeniz’de keyifli bir tatil geçirmek için en ideal yerlerden olan Ay Işığı Plajı’nı ziyaret ettiğiniz süre boyunca eğlenceniz hiç eksik olmayacak. Olympos, Demre, Phaselis gibi birçok bölgeye de yakın olan Ay Işığı Plajı muhteşem manzarasıyla size büyüleyici bir tatil yaşatacak.

1. Nasıl Gidilir?

Ay Işığı Koyu’na ulaşmak oldukça basittir. Deniz ve kara yolu ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Hatta eğer imkanınız varsa şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta olan bu koya yürüyerek de seyahat edebilirsiniz. Hızlı bir ulaşım için taksiyi tercih edebilirsiniz.

2. Çevresinde Gezilecek Yerler Neler?

Ay Işığı Koyu Kemer’e çok yakın olduğu için civar bölgeleri gezmenize de olanak tanır. Örneğin herkesin hayatında mutlaka bir kere görmesi gereken yerlerden biri olan Phaselis Antik Kenti’ni ziyaret edebilirsiniz.

Göynük Kanyonu da muhteşem doğasıyla başınızı döndürmek için sizleri bekliyor. Heyecanı sevenler Olympos Teleferik ziyareti yaparak tüm şehri yukarıdan izleyebilirler. Folklorik Yörük Parkı’nı ziyaret etmeyi de unutmayın.

3. Ne Nerede Yenir?

Akdeniz mutfağının en güzel tatlarını yaşatan Kemer’de adeta lezzet şöleni yaşayacaksınız. Kulaklı çorba, domates civesi, piyaz, kölle, hibeş gibi belki de adını daha önce duymadığınız birçok yemek Kemer’in ünlü yemekleri olarak bilinmektedirler. Samimi işletmelerde lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

4. Neler Yapılır?

Kemer denince zaten akıllara ilk gelen şey plajlar ve gece hayatı oluyor. Kemer’in sahip olduğu iki büyük plaj arasında en güzel olanı ise Ay Işığı Plajı. Altın sarısı kumları ve berrak suları sizi bir tatilden çok bir rüyada gibi hissettirecek.

Tertemiz plajda güneşlenirken sıkılırsanız su sporlarını deneyebilirsiniz. Böylece hem farklı bir tecrübe edinmiş hem de heyecanınızı yükseltmiş olacaksınız.

5. Kemer Ay Işığı Plajı’nın Kısa Hikayesi

Oldukça ilgi çekici bir adı olan bu plajın elbette bir de hikayesi var. Plaj adını bitişiğindeki ormanın içerisinde gerçekten ay ışığının en güzel yansıdığı yer olmasından dolayı almış. Gürültüden ve çılgınlıklardan uzak bu güzel plaj, size unutamayacağınız bir tatil yaşatacak. Günü her saati farklı güzelliklere gebe olan bu koyda hem sakin hem de unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü