Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Turizm cenneti Antalya’nın ilçelerinden biri olan Kemer, hem doğal güzellikleri hem tarihi güzellikleri hem dünyaca ünlü yemekleri hem de restoranları ile ön plana çıkmaktadır. Kemer’de son yıllarda açılan çok sayıda restoran bulunmaktadır. Eşsiz manzaranın büyüleyici güzelliği ve kaliteli müzikler eşliğinde lezzetli ürünler denemek isteyen hem yerli hem de yabancı turistler her yıl yaz tatilleri için Kemer’i tercih etmektedirler. En meşhur Kemer restoranları arasında; Kitchen Kemer Restaurant, Monte Kemer Restaurant, Has Kebap Restaurant, Qualista Restaurant Marina, Casa la Luna, Çaça Balık, Paşa Kebap Salonu, Nokta Balık Kemer ve Bambum Balık Evi bulunmaktadır. 

Kitchen KEMER Restaurant

Kemer’in en meşhur restoranlarından biri olan Kitchen Kemer Restaurant, güler yüzlü ve samimi çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Her yıl hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ziyaret edilen restoranın zengin menüsünde en çok tercih edilen ürünler arasında makarna çeşitleri ile pizza çeşitleri bulunmaktadır. İç ve dış dizayn olarak misafirlerin ilgisini çeken mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri yer almaktadır. Genellikle yabancı misafirlerin favori içecekleri ev yapımı şaraplar olmaktadır. Kitchen Kemer Restaurant haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0242) 814 12 07

Adres: Merkez, 119. Sk. No:17, 07980 Kemer/Antalya

Monte Kemer Restaurant

Kemer’in en favori restoranları arasında bulunan Monte Kemer Restaurant, güler yüzlü ve ilgili hizmet politikası ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Restoran ziyaretçiler tarafından kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edilmektedir. Ana yemek öncesi masaya gelen sarımsaklı tereyağı, baharatlı zeytin ve çıtır çıtır sıcak ekmekler ile misafirlere lezzet şöleni yaşatan Monte Kemer Restaurant, servisinin hızı nedeni ile de tercih sebebi olmaktadır. Restoranın zengin menüsünde en çok tercih edilen lezzet ise Boşnak köftesi olmaktadır. Hijyeni ve ambiyansı nedeni ile Kemer’in en meşhur restoranlarından biri olan Monte Kemer Restaurant, haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 10.00 ile 02.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0242) 814 45 77

Adres: Merkez, 125. Sk. No:58, 07980 Kemer/Antalya

Has Kebap Restaurant

Kemer’in en meşhur restoranlarından biri olan Has Kebap Restaurant, hem lezzetli yemekleri hem de tatlı çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Pizza çeşitlerinin Kemer misafirleri tarafından oldukça beğenildiği restoranda et ve tavuk çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Lezzetli kebap çeşitleri ile hem yerli hem de yabancı turistler tarafından tercih edilen Has Kebap Restaurant’ta en çok tercih edilen lezzetler; lahmacun, Adana kebap, Urfa kebap, tavuk şiş ve köfte olmaktadır. Son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren mekanda en çok tercih edilen tatlı ise künefe olmaktadır. Haftanın tüm günleri açık olan Has Kebap Restaurant, 09.30 ile 01.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İletişim: (0242) 814 33 796

Adres: Merkez Mahallesi, Lise Caddesi, Belediye Dükkanları, No:21, 07980 Kemer/Antalya

Qualista Restaurant Marina

Kemer marinada hizmet veren Qualista Restaurant Marina, öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adreslerinden biridir. Restoranda misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Meze çeşitleri ve avokado salatasının Kemer misafirlerinin favorileri arasında olduğu restoranda, keyifli müzikler eşliğinde lezzetli ürünler denenebilmektedir. Denizin kenarında olan konumu nedeni ile eşsiz manzara eşliğinde keyifli akşam geçirmek isteyen kişilerin uğrak mekanı olan Qualista Restaurant Marina haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.30 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0542 466 80 27

Adres: Merkez Mahallesi, Qualista Restaurant Mrina, Yalı Cd. No:5/A, 07990 Kemer/Antalya

CASA LA LUNA

Son derece zengin menüsü ile Kemer’de hizmet veren Casa la Luna, keyifli akşam yemekleri yemek isteyen kişilerin favori mekanı arasında bulunmaktadır. Servisinin hızı ve mutfağının hijyeni nedeni ile de sıklıkla tercih edilen restoranın menüsünde yer alan lezzetler son derece doyurucudur. Pizza, makarna ve hamburger çeşitleri hem yerli hem de yabancı misafirler tarafından tercih edilmektedir. Haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0242) 814 33 11

Adres: Merkez, Atatürk Cd. 19/a, 07980 Kemer/Antalya

Çaça Balık

Kemer’in en meşhur balık restoranları arasında yer alan Çaça Balık muhteşem bir manzaraya karşı keyifli akşam yemekleri yemek isteyen ziyaretçiler için son derece uygun bir restorandır. Çaça Balık’ta misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Güler yüzlü çalışanları ile hizmet veren mekan iç ve dış ambiyansı nedeni ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Meze çeşitleri ve balık çeşitleri ile ön plana çıkan restoranda tüm balık çeşitleri günlük ve taze olarak misafirlere sunulmaktadır. Son derece keyifli bir ortamda, eşsiz deniz manzarasının görsel şöleni eşliğinde lezzetli tatlar denemek isteyen kişilerin tercih edebileceği Çaça Balık, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.30 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0242) 814 35 55

Adres: Merkez Mahallesi, Yalı Caddesi, No:5 Marina, 07990 Kemer/Antalya

Paşa Kebap Salonu

Kebap denilince Kemer’de akla gelen restoranlardan biri olan Paşa Kebap Salonu ızgara çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Paşa Kebap Salonu’nun zengin menüsünde köfte ızgara, lahmacun, Adana kebap, pide çeşitleri, çorba çeşitleri, çöp şiş, Urfa kebap, beyti ve tavuk şiş ızgara gibi lezzetler bulunmaktadır. Haftanın tüm günleri hizmet veren Paşa Kebap Salonu, 11.00 ile 23.00 saatleri arasında açıktır.

İletişim: (0242) 814 29 13

Adres: Merkez, Atatürk Cad. No:36, 07990 Kemer/Antalya

Nokta Balık Kemer

Kemer’de hizmet veren Nokta Balık Kemer, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet vermektedir. Restoranda misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Günlük ve taze olarak misafirlere sunulan balık çeşitleri arasında en çok tercih edilenler ise çipura ve deniz levreği olmaktadır. Karides, kalamar ve ahtapot salatasının da Kemer misafirlerinin favorisi olduğu mekanda kaliteli müzikler eşliğinde harika mezeler denemek de mümkündür. Nokta Balık Kemer haftanın tüm günleri 14.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İletişim: (0242) 814 33 36

Adres: Merkez, Yalı Cd. No:8/A, 07990 Kemer/Antalya

Bambum Balık Evi

Kemer’de hizmet vermekte olan Bambum Balık Evi, lezzetli meze çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır. Mevsime göre lezzetli balık çeşitlerinin taze ve günlük olarak sunulduğu restoranda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Bambum Balık Evi’nin zengin menüsünde Kemer misafirleri tarafından en çok beğenilen lezzetler arasında karides, kalamar, ahtapot ve levrek ızgara bulunmaktadır. Bambum Balık Evi haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 10.0 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0534 795 61 11

Adres: Merkez, Hastane Cd. No:10, 07980 Kemer/Antalya


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü