Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kış aylarında en çok özlediğimiz meyve hangisidir? Karpuz, çilek, kiraz, şeftali... Bu listeye daha bir sürü meyve ekleyebiliriz. Tatilde kavuşmayı dört gözle beklediğimiz karpuzun en tatlısını, çileğin en güzel kokanını yemek isteriz. Bu sebeple de dalından, organik lezzetlere kolaylıkla ulaşabileceğimiz yerleri tatil rotalarımıza ekleriz. Antalya’nın Kemer ilçesi de bu rotalar arasındandır. Akdeniz yöresinin en güzel kokulu çileklerine, taze balıklarına, sağlıklı sebzelerine doğrudan ulaşabileceğiniz Kemer’de sizler için denemeniz gereken tatları ve mekanları listeledik.

Tavsiyelerimize kulak verin, tatilde nereleri gördüğünüz ne kadar değerliyse ne yediğiniz de o kadar değerlidir. Yıllar sonra anılarınızı anlatırken "Ne kadar taze bir çilekti" veya ‘’Yediğim en lezzetli karidesti’’ diyebilirsiniz.

SİBEL’S FOUR SEASON RESTAURANT

Kalabalıklar arasında keşfedilmemiş bir mekân burası. Düşündük ki siz de bu kadar güzel bir bahçede kafa dinlemek ve lezzetli yemekler yemek istersiniz. Kimseler tarafından bilinmesin istedik ama bir yandan da herkes burayı görmeli dedik. Taze sebze ve meyvelerle yapılan vejetaryen yemekler ve tatlıların Kemerdeki tek adresi burası. Biliyorsunuz ki Akdeniz’in nemi çok olur, o sebeple biraz dağ havası iyi gelir diye düşünüyoruz.

Mekânın rahatlığıyla kendi arka bahçenizde yemek yiyor gibi hissedeceksiniz. Mantı, köfte ve organik kendi bahçelerinin ürünleriyle yapılan salataları mutlaka denemelisiniz.

QUALİSTA LOUNGE

Mekânın manzarası için bile her gün gelinir. Değişik çeşitlerdeki kokteylleri, lezzetli yemekleri sayesinde tatilinizin her akşamında bu mekana gitmek isteyeceksiniz. Her akşam olan canlı müzikle tatilde olduğunuzu ve rahatladığınızı hissedeceksiniz. Nargile gibi bir seçeneklerinin olması da sizi buraya getirebilir elbette. Osmanlı güveci ve deniz mahsullerini denemeden gelmeyin. Güler yüzlü çalışanlarıyla ve lezzetli tatlarıyla tatilinizde sevdiklerinizle mutlu anlar yaşayabilirsiniz.

MERHABA GARDEN RESTAURANT

Bu mekânı bulduğunuza sevineceksiniz. Serin ve temiz bir havada sevdiklerinizle Akdeniz’in en güzel lezzetlerini burada deneyebilirsiniz. Biberli bonfile ve kuzu incik deneyenlerin en çok beğendiği tatlar arasında bulunuyor. 

Sevdiklerinizle Kemer’e her ziyaretinizde gelmek isteyeceksiniz. Güler yüzlü çalışanları ve vejetaryen menüleriyle, tatilden tüm  beklentileriniz karşılanacak.

Bütün bu güzel lezzetleri denemeniz için size son bir tavsiyemiz var,  https://www.hellovillam.com/antalya-kiralik-villa adresinden Hellovillam'ın özel havuzlu kiralık villalarını inceleyebilir ve size en uygun villa için rezervasyon isteği gönderebilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü