Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Turizm cenneti Antalya’nın yaklaşık 43 kilometre batı kısmında yer alan Kemer, her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turist ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle son yıllarda Kemer’de açılan çok sayıda eğlence mekanı bulunmaktadır. Kemer gece hayatında misafirlere, çeşitli etkinlikler, dans gösterileri, dj performansları ile canlı müzikler sunulmaktadır. Kemer misafirleri, gündüzleri masmavi ve berrak denizde doyasıya yüzme, akşamları ise eğlence mekanlarında eğlenme imkanı bulmaktadırlar. Kemer gece hayatında misafirlere hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. En çok tercih edilen Kemer eğlence mekanları arasında; KLUP KRISTALL Kemer, CLUB INFERNO ARENA BAR, Cristal Club, Captain Cook, Flamingo Bar, Don Vito Beach Club, Nayla Restaurant Karaoke Bar, Milkbar Brother’s Kemer ve Club Marco Polo Beach Bar bulunmaktadır. 

KLUP KRISTALL Kemer

Kemer’in en popüler gece kulüplerinden olan mekan, Kemer’in en büyük ikinci gece kulübüdür. Özellikle yaz mevsimine hafta sonları oldukça kalabalık olan KLUP KRISTALL Kemer, hafta içi günlerde daha sakin olmaktadır. Deniz kenarında güzel bir manzaraya sahip olması nedeni ile tercih sebebi olmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren mekanın menüsünde hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri yer almaktadır. Son derece zengin yemekleri ile atıştırma tabakları, Kemer misafirlerinin favorileri arasındadır. Dünyaca ünlü dj performansları sergilenmekte olduğundan ön plana çıkmaktadır. Deniz kenarında, muhteşem manzaraya karşı keyifli müzikler eşliğinde doyasıya eğlenmek isteyen Kemer ziyaretçilerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olan mekan, haftanın tüm günleri 12.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İletişim: 0533 503 49 53

Adres: Merkez, Deniz Cd. No:5, 07980 Kemer/Antalya

CLUB INFERNO ARENA BAR

Club Inferno Arena Bar, Kemer’in en popüler eğlence mekanlarından biri olarak hem yerli hem de yabancı Kemer misafirlerini ağırlamaktadır. Mekanda alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Club Inferno Arena Bar’ın zengin menüsünde en çok tercih edilen içecek ise kokteyl çeşitleri olmaktadır. Lezzetli atıştırma tabakları ve çerezlerinin de tercih edildiği mekanda çeşitli dans şovları ve dj performansları da düzenlenmektedir. Son derece nezih ortamı ve güler yüzlü çalışanları ile hizmet veren mekan, haftanın tüm günleri açıktır. 

İletişim: 0532 545 16 26

Adres: Merkez, Deniz Cd. No:⅙, 07090 Kemer/Antalya

Cristal Club

Güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile Kemer’de hizmet veren mekan, doyasıya eğlencenin vazgeçilmez adreslerinden biridir. Cristal Club bünyesinde Kemer misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunulmaktadır. Lezzetli atıştırma tabaklarının da misafirlerin vazgeçilmez lezzetleri arasında olduğu mekanda dj performansları ile doyasıya eğlence imkanı sunulmaktadır. Haftanın belirli günlerinde dans şovlarının ve çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirildiği mekan, dans etmek isteyen Kemer ziyaretçileri için son derece uygundur. Cristal Club haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0242) 814 76 57

Adres: Merkez Deniz Cad. No:5, 07990 Kemer/Antalya

Captain Cook

Captain Cook, Kemer’in en popüler eğlence mekanlarından biri olarak hizmet vermektedir. Haftanın belirli günlerinde yapılan canlı müzik performansları, Kemer ziyaretçilerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunulmakla birlikte en çok tercih edilen içecek ise bira çeşitleri olmaktadır. Müziklerinin ve iç dizaynının son derece hoş olduğu Captain Cook, haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Adres: Merkez, 07980 Kemer/Antalya

Flamingo Bar

Kemer’in en popüler eğlence mekanları arasında yer alan Flamingo Bar, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. İç dizaynının son derece ık olduğu mekan, nezih ve kaliteli bir mekanda eğlenmek isteyen kişilerin vazgeçilmez mekanları arasında bulunmaktadır. Flamingo Bar’da en fazla tercih edilen içecekler ise bira çeşitleri ile vodka olmaktadır. Flamingo Bar haftanın tüm günleri Kemer misafirlerine hizmet vermektedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile tercih sebebi olmaktadır. 

Adres: Merkez, 131. Sk., 07990 Kemer/Antalya

Don Vito Beach Club

Kemer’in en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Don Vito Beach Club, gündüzleri beach club konseptinde, akşamları ise eğlence mekanı konseptinde hizmet vermektedir. Son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Mekanda hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Nezih ve kaliteli bir ortamda doyasıya eğlencenin vazgeçilmez adreslerinden biri olan mekanda en çok tercih edilen içecekler arasında mojitolar ile rengarenk kokteyller bulunmaktadır. Son derece şık ve ferah iç ve dış dizaynı ile ilgi gören Don Vito Beach Club, yaz mevsiminde hafta sonları oldukça kalabalık olmaktadır. Don Vito Beach Club haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. 24 saat açıktır. 

İletişim: 0537 591 68 85

Adres: Merkez Mah. Ay Işığı Plajı, Yalı Cd. D:No/69, 07980 Kemer/Antalya

Nayla Restaurant Karaoke Bar

Nayla Restaurant Karaoke Bar, Kemer’in vazgeçilmez eğlence mekanlarından biri olarak son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet vermektedir. Mekanın son derece zengin menüsünde Akdeniz, Türk, Avrupa ve Asya mutfağına özgü ürünler, Kemer misafirlerine sunulmaktadır. Akşamları doyasıya eğlencenin adresi olan Nayla Restaurant Karaoke Bar bünyesinde karaoke partileri ile çeşitli canlı müzik performansları düzenlenmektedir. Nayla Restaurant Karaoke Bar’da hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatiflerini tercih etmek mümkündür. Karaoke denildiğinde akla gelen ilk mekanlarından biri olan Nayla Restaurant Karaoke Bar haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. 

Adres: Merkez, 179. Sk., 07990 Kemer/Antalya

Milkbar Brother’s Kemer

Kemer’in nezih ve kaliteli mekanlarından biri olan Milkbar Brother’s Kemer’de misafirlere alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri sunulmaktadır. Özellikle kahve ve kokteyl çeşitleri ile ön plana çıkan mekan ferah atmosferi ile Kemer ziyaretçilerinin tercih sebebi olmaktadır. Kemer tatilcileri akşam vakitlerinde mekanın terasını kullanabilmektedirler. İlgili çalışanları ile hizmet veren mekanın müzikleri de Kemer misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Sıcak ortamı ile ev rahatlığında hissettiren Milkbar Brother’s Kemer, genellikle genç yaş grupları tarafından tercih edilmektedir. Milkbar Brother’s Kemer haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 161 93 05

Adres: Merkez Mahallesi, 128. Sk. No:3/3 D:1, 07990 Kemer/Antalya

Club Marco Polo Beach Bar

Club Marco Polo Beach Bar güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile Kemer’de hizmet vermektedir. Gündüzleri beach konseptinde akşamları ise eğlence mekanı konseptinde hizmet veren mekanda haftanın belirli günlerinde çeşitli dans gösterileri ile etkinlikler düzenlenmektedir. Dj performansları ile ön plana çıkan eğlence mekanında çeşitli alkollü ve alkolsüz içecek alternatifleri bulunmaktadır. Rengarenk kokteylleri, Kemer misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Doğanın içinde, denizin eşsiz manzarasına karşı nezih bir ortamda doyasıya eğlenmek isteyen kişilerin vazgeçilmez mekanlarından biri olan Club Marco Polo Beach Bar, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 10.00 ile 02.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0242) 824 63 36

Adres: Çamyuva, 07980 Kemer/Antalya

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü