Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Turizm cenneti Antalya’nın sevimli tatil yerlerinden biri olan Kemer kahvaltı fırsatları, öğle ve akşam yemekleri, doğal güzellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Kemer’de son yıllarda çeşitli kahvaltı mekanları açılmış olduğundan Kemer tatili planlayan kişiler “Kemer’de kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramaktadırlar. Kemer en iyi kahvaltı fırsatlarını sunması bakımından her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır.

En meşhur Kemer kahvaltı yerleri arasında Qualista Beach, Kitchen Kemer Restaurant, Grace Rooftop Kemer, Dakapo Beach Club Kemer, Casa la Luna, Lavaş Kebap, Captain Pirate Restaurant Bar, Qualista Beach Club Marina, Friends Restaurant ve Pier Hemingway Marina Kemer bulunmaktadır. Kemer kahvaltı fırsatları, Kemer açık büfe kahvaltı tavsiyeleri ve Kemer kahvaltı fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiye kahvaltı mekanlarının iletişim numaralarından ulaşılabilmektedir.

Qualista Beach

Kemer’in en popüler kahvaltı mekanlarından biri olan Qulista Beach, gündüzleri beach club konseptinde hizmet vermektedir. İç ve dış dizayn olarak hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi gösterdiği mekan geniş kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Denize karşı eşsiz bir manzaraya karşı keyifli kahvaltıların adresi olan mekanda son derece geniş ürünlerle hazırlanmış kahvaltı seçenekleri yer almaktadır. Reçel çeşitlerinin ve pankeklerinin de oldukça beğenildiği Qualista Beach, haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. 

Kitchen Kemer Restaurant

Oldukça nezih ve kaliteli kahvaltı mekanlarından biri olan Kitchen Kemer Restaurant, Kemer’in en çok tercih edilen mekanları arasında bulunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren mekanın son derece nezih ortamı, yerli ve yabancı tatilciler tarafından oldukça beğenilmektedir. Geniş ürün grubu ile oluşturulan serpme kahvaltıda yer alan lezzetler; peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, kahvaltılık soslar, reçel çeşitleri ile kaymaktır. Yemyeşil ağaçların altında hafif müzikler eşliğinde keyifli kahvaltıların yapılabiliği mekan haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 10.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0242) 814 12 07

Adres: Merkez, 119. Sk. No:17, 07980 Kemer/Antalya

GRACE Rooftop Kemer

Kemer’de kaliteli kahvaltının önde gelen yerlerinden biri olan Grace Rooftop Kemer güler yüzlü ve ilgili hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Masmavi denizin eşsiz manzarası eşliğinde keyifli bir kahvaltı keyfi yapmak isteyen kişilerin tercihi olan mekan, misafirlerine serpme kahvaltı seçeneği sunmaktadır. Serpme kahvaltıda öne çıkan lezzetler ise reçel çeşitleri ile peynir çeşitleri olmaktadır. Grace Rooftop Kemer haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 10.00 ile 23.50 arasındadır. 

İletişim: 0545 432 98 97

Adres: Merkez, Yalı Cd. No:2, 07990 Kemer/Antalya

Dakapo Beach Club Kemer

Dakapo Beach Club Kemer, Kemer’de hizmet vermekte olan beach club konseptinde bir mekandır. Hem lezzetli yemekleri, hem kokteylleri, hem kahve çeşitleri hem de kahvaltı seçenekleri ile Kemer misafirlerinin sıklıkla tercih ettiği mekanlardan biridir. Dakapo Beach Club Kemer’in kahvaltı menüsünde peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, pişi, reçel çeşitleri ve kahvaltılık soslar yer almaktadır. Mekan haftanın tüm günleri açık olmakla birlikte çalışma saatleri 07.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0533 658 20 00

Adres: Merkez Mah. Yalı Cad. Ayışığı Parkı İçi / Dakapo Kemer - Antalya, 07980 Kemer/Antalya

CASA LA LUNA

Kemer’de kahvaltı denilince akla gelen ilk restoranlardan biri olan Casa la Luna son derece geniş ürünler ile hazırladığı kahvaltı seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Çalışanlarının son derece güler yüzlü ve ilgili olduğu restoranın menüleri doyurucu olduğu için Kemer misafirleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Casa la Luna’nın serpme kahvaltı seçeneğinde reçel çeşitleri ile zeytin çeşitleri oldukça beğenilmektedir. İkramlık sunumları ve hızlı servisi ile ön plana çıkan Casa la Luna haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0242) 814 33 11

Adres: Merkez, Atatürk Cd. 19/a, 07980 Kemer/Antalya

LAVAŞ KEBAP

Kemer’in en güzel restoranlarında biri olan Lavaş Kebap misafirlerine lezzetli pizzalar, et çeşitleri, kebap çeşitleri ve kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Porsiyonlarının doyuruculuğu ve servisinin hızı ile oldukça ilgi gören mekan her yıl hem yerli hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapmaktadır. Huzurlu bir ortamda keyifli bir kahvaltı ile güne başlamak isteyenlerin favori mekanı olan Lavaş Kebap haftanın tüm günleri açıktır. 

İletişim: 0543 515 18 02

Adres: Merkez, Kemer Cd. No:2, 07980 Kemer/Antalya

Captain Pirate Restaurant Bar

Kemer’in en meşhur mekanlarından biri olan Captain Pirate Restaurant Bar, misafirlerine kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Sabahları misafirlerini keyifli kahvaltılar ile güne başlatan mekan, akşam ise doyasıya eğlendirmektedir. Kahvaltı seçenekleri olarak misafirlerine çok sayıda çeşit sunan restoranın öne çıkan kahvaltılık ürünleri arasında sucuk, peynir çeşitleri, bal, tereyağı ile reçel çeşitleri bulunmaktadır. İç ve dış dizayn açısından da misafirler tarafından oldukça beğenilen mekan Kemer’de kahvaltının en iyi adreslerinden biridir. Captain Pirate Restaurant Bar haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 04.00 saatleri arasındadır.

İletişim: (0542) 814 37 30

Adres: Merkez Mahallesi, Münir Özkul Liman Cd. No:36, 07980 Kemer/Antalya

Qualista Restaurant Marina

Kemer marinada hizmet veren Qualista Restaurant Marina denizin muhteşem manzarası eşliğinde keyifli bir kahvaltı ile güne başlamayı mümkün hale getirmektedir. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde yer alan lezzetler arasında peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, bal, reçel çeşitleri, tereyağı, kahvaltılık soslar, salam, sucuk, sosis, ceviz ve yeşillik tabağı bulunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren mekan haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 09.30 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: 0542 466 80 27

Adres: Merkez Mahallesi, Qualista Restaurant Marina, Yalı Cd. No:5/A, 07990 Kemer/Antalya

FRIENDS RESTAURANT

Kemer’de hizmet veren Friends Restaurant, yemyeşil ağaçların altında, nezih bir ortamda kahvaltı keyfi sunmaktadır. Ortamın rahatlığı nedeni ile özellikle çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilen mekan, misafirlerine kahvaltı menüsü ile öğle ve akşam yemekleri sunmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde kahvaltılık soslar oldukça beğenilmektedir. Friends Restaurant haftanın tüm günleri açık olmakla birlikte çalışma saatleri 08.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0544 954 97 06

Adres: Merkez Liman C 28/A, 07130 Kemer/Antalya

PİER HEMINGWAY MARİNA KEMER

Kemer marinada güler yüzlü ve ilgili hizmet politikası ile hizmet veren mekan misafirlerine birçok kahvaltı seçeneği sunmaktadır. Denize karşı şık bir atmosferde kahvaltının adresi olan Pies Hemingway Marina Kemer’in serpme kahvaltı menüsünde salam, sosis, omlet, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, bal, tereyağı, kaymak ve yeşillik bulunmaktadır. Omlet ve menemen çeşitlerinin de misafirlerinin favorisi olduğu mekan haftanın tüm günleri 09.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İletişim: (0242) 814 14 93

Adres: Merkez, 07990 Kemer/Antalya

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü