Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Tatil denildiğinde akla sadece deniz, kum ve güneş gelmemeli. Kiralık villa tatili ile her mevsim keyif dolu bir deneyim yaşamak mümkün. Özellikle doğanın daha önce hiç görmediğiniz bir yüzüne şahit olmak istiyorsanız, kış aylarında da muhteşem bir tatil geçirebileceğiniz birbirinden özel rotaları sizler için listeledik. 

Her birinde bambaşka bir güzellik ile karşılaşacağınız, her şeyin hayal ettiğiniz gibi olacağı bu bölgelerde tatil yapmak sizi fazlasıyla mutlu edecek. Eğer bir de villanızda ısıtmalı havuz özelliğini tercih ederseniz tatilinizi bambaşka bir boyuta taşıdığınıza şahit olabilirsiniz. 

Türkiye’nin Benzersiz Coğrafyalarında Eşsiz Bir Kış Tatili İçin Hazır Olun!

Tatilin her mevsim güzel olduğunu biliyoruz! Bu nedenle her mevsim yaz aylarındaymış gibi unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz yüzlerce farklı villa ile hizmetinizdeyiz. Hellovillam’da, en iyi fiyat garantisi ile her mevsim eşsiz bir tatil deneyimi sizi bekliyor. 

Isıtmalı havuzu, şöminesi ve buna benzer farklı özellikleri ile seçiminizi bekleyen yüzlerce villa arasından tam da hayalini kurduğunuz tatili, en uygun fiyatlarla dört mevsim yaşayacağınıza emin olabilirsiniz!

Her Mevsim Güzel: Kalkan

Kalkan, yaz mevsiminde oldukça popüler bir tatil merkezi olsa da kış aylarında da misafirlerine sunacağı çok şeyi var. Yılın her ayı tatil yapılabilen bu bölgede mutlaka görülmesi gereken bir doğa ile karşılaşacaksınız.

Kalkan ve çevresinde yer alan koylarda neredeyse sonbaharın ortasına kadar denize girilebiliyor. Sadece yaz aylarında değil, yakıcı güneşten ve yazın kalabalığından uzak kalabileceğiniz sonbaharda da bu bölgeyi tercih edebilirsiniz. 

Kış ayları Kalkan için biraz yağışlı geçiyor. Hava sıcaklıkları çok fazla düşmüyor. Şömineli ve ısıtmalı havuza sahip bir villada konakladığınızda dışarıdaki yağmuru izleyerek, odun çıtırtıları eşliğinde huzur dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Elbette yaz aylarındaymış gibi havuzunuzun tadını çıkarmak da cabası. Kalkan’da yer alan tatil villalarını incelemek için tıklayın.

Kayak İçin Vakit Ayırın: Sapanca

Kış tatili denildiğinde akla çok daha uzak yerler geliyor olsa da aslında Sapanca’da fazlasıyla keyifli bir tatil deneyimi geçirmek mümkün. Doğanın her tonuna şahit olabileceğiniz, yemyeşil ormanları ve yüksek oksijeni ile kışın da ayrı bir atmosferi olan bu bölgede keyif dolu aktiviteler sizi bekliyor.

Sapanca’da her mevsim yapılabilecek pek çok şey mevcut. Sadece göl etrafında bisiklet turları bile muhteşem bir tatil için yeterli olsa da tatilini bir adım öteye taşımak isteyen misafirlerin tercih edebileceği Jeep ve ATV safari gibi imkanlar da bulunuyor. Bu aktiviteler her mevsim yapılabiliyor.

Sapanca’da kış tatilini bambaşka bir seviyeye çıkaracak gizli bir sır var. Kartepe! Amatör seviyeden profesyonel parkurlara kadar herkes için uygun kayak pistlerine sahip olan Kartepe’ye Sapanca’dan dakikalar içinde ulaşabilirsiniz. Kış aylarında kayak tatili yapmak için çok uzaklara gitmek istemiyorsanız Kartepe sizi bekliyor! 

Elbette bu muhteşem aktivitelerle gününüzü geçirdikten sonra akşamları villanızda dinlenmekten de çok büyük keyif alacaksınız. Özellikle size özel sauna, hamam gibi imkanlara sahip bir yerde konaklamayı tercih ederseniz günün yorgunluğunu yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle atacağınıza emin olabilirsiniz. Sapanca’da yer alan tatil evlerini incelemek için tıklayın.

Dört Mevsim Doğaya Şahit Olun: Fethiye

Fethiye’de yaz ayları kadar kış ayları da keyifli geçiyor. Yemyeşil ormanları ve aklınızdan asla çıkmayacak havası ile kendine çeken bu beldede her mevsim yapılabilen ekstrem sporlar mevcut. 

Eğer rüzgar sörfüyle ilgileniyorsanız ve birazcık soğuk deniz suyundan korkmuyorsanız Fethiye’ye meydan okuyabilirsiniz. Ölüdeniz’de yılın genelinde sakin geçen hava şartları sayesinde pek çok su sporu her zaman için yapılabiliyor. Elbette güvenliğiniz için belli rüzgar şartıyla bu mümkün.

Fethiye’de hiçbir aktiviteye dahil olmadan bile keyifli ve huzurlu bir villa tatili deneyimlemeniz mümkün. Bu bölgenin kendine has atmosferi ile birleşen yemyeşil ormanlarda keşfe çıkmak, trekking turlarına katılmak ruhunuzu dinlendirecek bir deneyim olacaktır.

Bu bölgede kış tatili sırasında keşfedilmeyi bekleyen pek çok tarihi mekan da sizi bekliyor. Likya uygarlığının en önemli şehirlerine ev sahipliği yapmış Fethiye ve çevresinde binlerce yıllık medeniyetlerden kalma izlere şahit olabilirsiniz.

Fethiye’nin eşsiz atmosferini yaşamanın en iyi yolu elbette kiralık villa tatili. Kış aylarında da ısıtmalı havuza, sauna ve buhar odası gibi imkanlara sahip bir villada konaklayabilir, dışarıda yağmur yağarken kendinizi havuzunuza atarak farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Fethiye’de yer alan havuzlu evleri detaylı incelemek için tıklayın.

Her Dakikası Dolu Bir Kış Tatili İçin: Belek

Kış tatili için tercih edebileceğiniz rotalardan biri de Belek. Antalya’ya yakın konumu, uçakla çok rahat bir ulaşım sağlaması sayesinde kısa sürede tatile başlamanızı sağlayan Belek’te her mevsim canlı bir yaşam var. 

Belek’te kış aylarında denize girmek mümkün olmasa da eğleneceğiniz ve çok keyifli vakit geçireceğiniz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Gerek Belek kent merkezinde gerekse çok kısa sürede ulaşabileceğiniz Antalya merkezde pek çok farklı etkinlik sizi bekliyor. Sadece yaz aylarında değil, kışın ortasında da düzenlenen festivallere ev sahipliği yapan bu bölgede her dakikası dolu bir kış tatili geçirmek mümkün. 

Belek’te kış tatili yaparken yağmur ve olumsuz hava şartları olmadığı sürece golf gibi sporları da  yapabileceğinizi unutmayın. Dünyaca ünlü golf sahalarına ev sahipliği yapan bu bölgede tatilinizi renklendirmek için tercih edebileceğiniz pek çok aktivite var. Yine aynı şekilde, Belek’ten araçla çok kısa sürede ulaşabileceğiniz Serik’te de dünyaca ünlü golf sahaları sizi bekliyor olacak. Belek’te yer alan tatil villalarını incelemek için tıklayın.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü