Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Aydın’ın gözde beldelerinden Kuşadası’nda aile ve sevdiklerinizle birlikte gezip görebileceğiniz onlarca yer haricinde lezzetli yemekler tadabileceğiniz pek çok mekan da bulunmakta. Yöresel yemekler deneyimlemek ve farklı tatları keşfetmek için Kuşadası’nda ziyaret etmeniz gereken akşam yemeği restoranlarını sizin için derledik. İşte Kuşadası en iyi akşam yemeği restoranları…

1) Selam Restaurant

Lezzetli mezeler ve balık yiyebileceğiniz restoranda et dışında çeşitli fast food ürünlerini de bulabilmek mümkün. Haydari ve acılı ezmesini de mutlaka denemeniz gereken Selam Restaurant’ta personeller oldukça ilgili ve servis kaliteli. Kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz bu otantik ve ferah atmosferli restorana uğradığınızda, kalamar ve ızgara balığından tatmanızını tavsiye ederiz.

2) Oksa Marina

Akdeniz ve Türk mutfağından çeşitli tatlar bulabileceğiniz bu yerde, her türlü deniz mahsulü ürüne rastlamak mümkün. Vejetaryen dostu ürünleri de bulabileceğiniz Oksa’da, mekan oldukça başarılı ve fiyatlar da makul düzeyde. İyi balıklar ve mezeler bulunduran bu restoranda sunumun yanında manzara da oldukça etkileyici. Kuşadası ziyaretinizde mutlaka uğramanız gereken mekanların başında gelmekte.

3) Avlu Restaurant

Türk mutfağından pek çok lezzeti bulabileceğiniz bu mekanda vejetaryen dostu yemek çeşitlerini de yiyebilmek mümkün. Çorba, cacık, lahmacun ve kaşarlı pidelerini mutlaka yemeniz gereken bu mekanda birbirinden güzel kebaplar ve balıklar da mevcut. Her gün yaklaşık 10 ev yemeğinin yapılıp servis edildiği Avlu’da servis oldukça hızlı ve personeller müşteriye karşı gayet ilgili. Mekandan tavuk şişi de denemeden ayrılmamanızı öneririz.

4) Port Yelken Seafood

Türk ve Akdeniz mutfağını bünyesinde barındıran Port Yelken Seafood’da etkileyici bir manzara eşliğinde güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Deniz kıyısında bulunan ve temiz bir işletme olan mekanda levrek, kral karides, kabak börekleri ve paçangayı mutlaka denemelisiniz. Servisinden ve güler yüzlü personellerin hizmetinden memnun kalacağınız mekanda fiyatlar da uygun seviyede. Keyifli bir akşam yemeği yerken yanı başınızda Güvercin Adası’nın manzarasını seyre dalabilirsiniz.

5) Ferah Restaurant

Açık havada oturup lezzetli bir akşam yemeği yiyebileceğiniz Ferah Restaurant’ta kıvamında pişen balıkları mutlaka tatmalısınız. Salatalardan mezeye kadar her şeyin özenle yapıldığı bu mekanda ambiyans da oldukça güzel. Kaliteli ve hızlı servis yapılan restoranda patlıcan, çupra ve lokumlarını denemenizi öneririz. Kuşadası’nın etkileyici atmosferine şahitlik edebileceğiniz mekanda bölgenin güzel manzarası eşliğinde mutlaka bir akşam yemeği yemelisiniz.

6) Kiwi Restaurant

Akdeniz, Avrupa ve Türk mutfağından çeşitli tatlar sunan Kiwi Restaurant’ta glutensiz seçeneklerin yanında vejetaryen dostu seçenekler de bulabilmek mümkün. Fiyatların diğer restoranlara oranla çok uygun olduğu mekanda mekan sahibi ve çalışanlar da oldukça güler yüzlü ve kibar. Çeşitli et ve tavuk yemeklerini bulabileceğiniz Kiwi’de hamsi tava ve pizza yemeden ayrılmamanızı öneririz. Aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir akşam yemeği yiyebileceğiniz bu restoranda kaburga eti de tatmanız gereken lezzetler arasında. Deniz manzaralı masalarında harika bir atmosfer eşliğinde güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

7) Casablanca Restaurant

Hint ve Türk mutfağından çeşitli yemekler sunan Casablanca Restaurant’ta lezzetli ve kaliteli biftekler yiyebilmek mümkün. Vejetaryen dostu seçenekler de sunan bu mekanda porsiyonlar oldukça büyük ve doyurucu. Tavuk kebabı ve püre, patates kızartması, pilav ve mantar gibi garnitürleri tadabileceğiniz restoranda fiyatlar da makul düzeyde. Müşterileri bol olan Casablanca’nın, personelleri de güler yüzlü ve ilgili.

Siz de Kuşadası’nın bu harika mekanlarını yerinde görmek ve değişik lezzetler deneyimlemek istiyorsanız Hellovillam’ın https://www.hellovillam.com/kusadasi-kiralik-villa adresinden Kuşadası kiralık villalarına göz atabilir ve istediğiniz villa için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Mutlu tatiller dileriz. 😊

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü