Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Balayınızı huzur ve romantizm dolu bir atmosferde geçirmeyi düşlüyorsanız sizin için birbirinden güzel rota alternatifleri listeledik. Her biri adeta cennetten birer köşe olan bu bölgelerde, yeşilin her tonuna doyacağınız ve tüm yorgunluğunuz atarak huzuru deneyimleyeceğiniz bir balayı sizi bekliyor!

Yeşiller İçinde Bir Balayı Deneyimi: Kalkan

Deniz ve güneş denildiği zaman akla gelen ilk yerlerden biri şüphesiz Kalkan. Bu muhteşem coğrafyada tatil yaparken kendinizi adeta bambaşka bir dünyada hissedeceksiniz. Üzümlü, İslamlar gibi alternatif tatil beldelerine sahip olan Kalkan’da muhteşem bir doğa sizi bekliyor.

Romantik bir Kalkan tatili için elbette en doğru seçim kiralık villalar. Tercihinize göre, korunaklı yüzme havuzuna sahip bir villada konaklayabilir, istenmeyen bakışlar tarafından rahatsız edilmeyeceğiniz romantik bir balayı deneyimi yaşayabilirsiniz. Antalya'da bulunan balayı villalarını hemen inceleyin!

Sapanca’nın Huzurlu Doğası Dört Mevsim Sizi Bekliyor

Balayınız için en romantik rotalardan bir tanesi de Sapanca. Sadece yaz aylarında değil, kışın ortasında bile eşsiz bir balayı deneyimi mümkün. Ziyaretçilerine çok özel fırsatlar sunan Sapanca’da şömine başında keyifli akşamlar geçirebilirsiniz.

Sapanca’da bulunan kiralık villa alternatifleri arasından, şömine ve ısıtmalı havuz seçeneklerine sahip villaları tercih etmeniz halinde, uyuyan doğanın tüm güzelliklerine şahit olabilir, aynı zamanda yağmurda bile kullanabileceğiniz sıcacık havuzunuzda romantizm dolu bir balayı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Farklı Aktiviteler ile Rengarenk Bir Balayı Fethiye’de Mümkün

Balayı tatilinden biraz da aksiyon bekleyenlerin ilk tercihi Fethiye oluyor. Hem romantik hem de renkli bir balayını mümkün kılan bu coğrafyada ekstrem sporlardan dalışa kadar yapabileceğiniz onlarca farklı aktivite sizi bekliyor.

Doğa içerisinde bir balayı villası tercih ederek, villanızın kapısından dışarıya adım atar atmaz doğa yürüyüşlerine başlayabilir, yamaç paraşütü gibi aktiviteler ile heyecan dolu günler geçirebilirsiniz. Yine aynı şekilde, çok zengin bir sualtı faunasına sahip olan Ölüdeniz’de dalış yapabilir, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. Hepsi ve çok daha fazlası, Fethiye balayı villalarında sizi bekliyor.

Yemyeşil Dalaman’da Romantik Bir Balayı Tatili

Doğal güzellikleri, el değmemiş ormanları ve çok daha fazlasıyla misafirlerini bekleyen Dalaman da en romantik balayı rotaları arasında ön plana çıkıyor.

Rafting, su sporları ve buna benzer farklı aktivite imkanları ile misafirlerine eğlenceli bir tatil yaşatan bu bölge balayı için fazlasıyla uygun.

Özellikle, doğa içerisinde yer alan Dalaman balayı villalarında, gözünüzü açtığınız zaman yeşilin her tonuna şahit olabilir, kuş sesleriyle güne başlayarak tüm yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Elbette, sadece size ait olan villanızın bahçesinde, romantik havuz başı sohbetlerini de unutmamak gerek.

Eşsiz Bir Tarih Kayaköy’de Sizi Bekliyor

Yine Fethiye’ye bağlı olan Kayaköy’de benzersiz bir balayı geçirmek mümkün. Romantik yürüyüşler isteyen balayı çiftleri tarafından sıkça tercih edilen bu rotada hem tarihe hem de doğaya doyacaksınız.

Likya medeniyetinin eserlerini ziyaret edeceğiniz, Kayaköy’ün büyüleyici atmosferinde muhteşem vakit geçireceğiniz bu bölgede balayınızı fazlasıyla ayrıcalıklı kılabilirsiniz. Birbirinden lüks detaylarla donatılmış villa alternatifleri ile hem bu bölgeyi doya doya keşfedebilir hem de villa tatilinin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kayaköy, balayı çiftleri tarafından en sık tercih edilen rotalardan bir tanesi.

Ege’nin Saklı Cennetlerini Kuşadası’nda Keşfedin

Balayınızı Ege’de geçirmek istiyorsanız, Kuşadası sizi bekliyor! Aydın’a bağlı olan bu beldede pek çok farklı plajda, Ege’nin tertemiz sularında yüzebilirsiniz. Dalış etkinliklerinden doğa yürüyüşlerine kadar çok sayıda farklı aktivite imkanınızın da olduğu Kuşadası’nda balayı geçirmek fazlasıyla keyifli.

Yine aynı şekilde, Kuşadası’nda da romantik bir balayı için sadece yaz aylarını beklemenize gerek yok. Isıtmalı havuzlu villalarda, kışın ortasında bile romantizm dolu bir tatil mümkün. Yağmurun altında, doğanın dokusuna şahit olarak havuzun keyfini çıkarabilir, tüm yorgunluğunuz geride bırakacağınız günler geçirebilirsiniz.

Hareketli Bir Balayı İçin: Bodrum

Romantik olduğu kadar hareketli bir balayı geçirmek istiyorsanız Bodrum sizi bekliyor. Tarih, doğa ve hareketli gece yaşantısına doyacağınız, akşamları manzaraya karşı huzurlu dakikalar geçireceğiniz Bodrum’da pek çok tatlı sürprizle karşılaşacaksınız.

Şehir yaşantısına yakın bir villada konaklayarak her akşam başka bir etkinliğe katılabileceğiniz gibi doğa içerisinde, dingin atmosferiyle Bodrum’u yeniden keşfedebilmeniz de mümkün. Özellikle, deniz manzaralı bir villa tercih etmeniz halinde mavi ile yeşilin dansına şahit olabilir, sadece bahçenizde oturup manzaranın tadını çıkartarak bile balayınızın en romantik anlarına şahit olabilirsiniz.

Akdeniz’in Saklı Cenneti Kıbrıs’ta Yaşanacak Çok Şey Var

Balayınızı romantik ve bir o kadar da farklı bir yerde geçirmek istiyorsanız Kıbrıs sizi bekliyor. Akdeniz’in saklı cennetinde, doğa ile bütünleşeceğiniz ve tertemiz plajlarda denize gireceğiniz bir tatil mümkün.

Birbirinden farklı imkanlara sahip Kıbrıs villalarında, balayınızı romantik bir maceraya dönüştürebilirsiniz. Tüm yorgunluğunuzu atacağınız, tertemiz ada havasını soluyarak kendinizi huzur dolu bir atmosferde bulacağınız bu villalarda keşfedilmeyi bekleyen çok şey var!

En Romantik Balayı Rotaları Hellovillam’da Sizi Bekliyor!

Balayı, şüphesiz ki hayatınızın en önemli anlarından bir tanesi. Hellovillam’da bunun bilincindeyiz ve size en iyi balayı villalarını sunmaktan büyük keyif duyuyoruz.

Antalya’dan Sapanca’ya, Türkiye’nin dört bir yanında, her biri birbirinden güzel yüzlerce kiralık villa alternatifi arasından, düşlerinizdeki balayı villasını bulmak için buraya tıklayın! En iyi fiyat garantisi ve tam müşteri memnuniyeti ile kusursuz bir balayına hazır olun! 

Jakuzi, sauna, ısıtmalı havuz gibi farklı imkanların yanı sıra, korunaklı olma özelliğine sahip, hassasiyetlerinize saygılı villa alternatiflerinden seçiminizi yapabilirsiniz. Her şeyin hayal ettiğiniz gibi olacağı, romantik bir balayı için Hellovillam her an sizinle!

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü