Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akdeniz, Ege, Marmara ve Kıbrıs’ın dört bir yanında konaklayabileceğiniz onlarca güzel villa, yılın dört mevsimi rengarenk bir tatil için sizi beklemekte. Birbirinden güzel bölgelerde ister aileniz ister sevdiklerinizle her türlü seçeneğe ve kapasiteye uygun villa bulabilmek mümkün.

Peki deniz manzaralı, jakuzili ya da havaalanına yakın konumda bulunma gibi farklı pek çok özellik barındıran bu villalar ne gibi avantajlara sahip? Bu temalar ne ifade ediyor? İşte villaların özelliklerini sizler için detaylıca inceledik. Villa temaları nelerdir, gelin göz atalım!

Deniz Manzaralı Villalar

Denize karşı mis gibi çayınızı ya da kahvenizi yudumlayarak uyanacağınız bir sabahı siz de düşlemez miydiniz? Deniz manzaralı villalar tam da bu hayalinize uygun olarak tasarlandı. Şehrin beton yapılarından uzakta ve denizin serinliğini yakınında hissetmek isteyenler için, deniz manzaralı villalar eşsiz bir fırsat sunmakta. Deniz manzaralı villalarda konaklayarak, villanızın terasından ya da bahçesinden içinizi ferahlatan deniz manzarasıyla uyanabilir, huzur veren bir tatil atmosferinde aileniz ve sevdiklerinizle konforlu dakikalar geçirebilirsiniz.

Jakuzili Villalar

Keyifli ve yorgunluktan arındıran bir tatil arayışında olanlar için jakuzili villalar önemli seçeneklerden birini oluşturuyor. Villanızda yapacağınız havuz keyfinden sonra, yine villanızda bulunan jakuzide konforlu saatler geçirebilir, daha sonra güzel bir akşam yemeğiyle gününüzü tamamlayabilirsiniz. Villada tatilin vazgeçilmez ayrıntılarından biri olan jakuzi detayı ile, villa dışına çıkmadan da stres atabilmek mümkün hale geliyor.

Muhafazakar Villalar

Gizliliğe önem veren tatil severlerin ilk tercihlerinden olan muhafazakar villalar, etrafı özenle kapatılmış ve dışarıdan görünmeyen şekilde tasarlanmış korunaklı havuzlardan oluşmaktadır. Güven içinde yüzebileceğiniz ve korunaklı yapısı sayesinde rahatça vakit geçirebileceğiniz bu havuzlarda, günün her saati istediğiniz kadar yüzebilir, plaja inmeden de yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Geniş Havuzlu Villalar

Villa tatilinin vazgeçilmezi olan havuz, elbette ki her tatil sever için önemli bir detay. Villalarda bulunan havuz detayı tatili daha özel kılıyor, fakat çoğu tatil sever için geniş havuzlu villalarda yüzmek normal bir havuza göre daha cazip gelebiliyor. Özellikle yüzme meraklılarının tercih ettiği geniş havuzlu villalarda daha rahat bir şekilde yüzebilir ve suyun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle uzun saatler geçirebileceğiniz geniş havuzlu villalar, plaja ya da sahile inmeden de geniş ve rahat bir mekanda suyun keyfini çıkarabilmeyi vaat ediyor.

Balayı Villaları

Hayatının en özel ve en güzel zamanlarından birini yaşamak isteyen balayı çiftleri için tasarlanmış olan bu villalar, keyifli ve konforlu bir balayı geçirmeniz için her türlü detaya sahip bir şekilde tasarlanmıştır. Jakuzi, jakuzili havuz, geniş havuz, deniz manzaralı, ısıtmalı havuz gibi birbirinden farklı pek çok seçeneğe sahip olan balayı villalarında, unutamayacağınız bir balayı geçirmek ve her bütçeye uygun şekilde konaklayabilmek mümkün. Aynı şekilde korunaklı havuz seçeneğinin de sunulduğu bu villalarda gizlilik içerisinde bir balayı tatili yaşayabilir, ya da doğa içerisindeki villalarda konaklayarak huzurlu ve dinginlik veren bir tatil de geçirebilirsiniz.

Isıtmalı Havuzlu Villalar

Yılın her mevsimi yapabileceğiniz bir aktivite olan villa tatili, tatil severlere dört mevsim tatil keyfini yaşama fırsatını sunuyor. Yaz aylarında yüzebileceğiniz açık ve korunaklı havuzlar dışında, kış aylarında da rahatlıkla yüzebilmeniz için ısıtmalı havuzlar bulunduran pek çok villa seçeneği mevcut. Isıtma özelliği bulunduran havuzlar sayesinde yılın her ayı, özellikle kış mevsiminde yüzme aktivitesinden uzak kalmayacak, ılık sularda doyasıya yüzebilmenin keyfini yaşayacaksınız.

Havaalanına Yakın Villalar

Bazen tatil severler için tatile gitmek, yol açısından oldukça sıkıntılı bir konu haline gelebiliyor. Ulaşım sıkıntısı her konuda olduğu gibi tatil konusunda da oldukça önemli bir yer kaplıyor. Evine ya da oturduğu şehre bir uçuş uzaklıkta olmak isteyenler için en iyi tercihlerden olan havaalanına yakın villalar, ulaşım sorununu ortadan kaldırdığı gibi; zaman konusunda da tatil severlere büyük avantaj sağlamış oluyor.

Havaalanına yakın villalarda konaklayarak, sevdiklerinizle geçirdiğiniz konforlu ve eğlenceli bir villa tatili sonrası şehre rahatlıkla dönebilir ve yol sıkıntısı çekmeden evinize huzur içinde dönebilirsiniz.

 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü