Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

2020’nin ilk dakikalarını aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sıcacık bir villada geçirmek istemez miydiniz? Havuz ısıtmalı, şömineli ve kapalı havuza sahip olan bu villalarda yılbaşını huzur dolu bir ortamda, rüya gibi bir atmosferde geçirebilirsiniz. Gelin detayları birlikte inceleyelim.

Yeni Yıla Şömine Başında Kahvenizi Yudumlayarak Girin

Şehirden fazla uzaklaşmak istemiyorsanız yeni yıla Sapanca’da girmek mümkün. Sapanca’da bulunan, 4 oda ve 5 banyoya sahip olan, 9 kişiye kadar konaklanabilen Villa Lal-1’de doğa içerisinde ve temiz bir coğrafyada mutlu bir yılbaşı geçirebilirsiniz.

Rahatınız için düşünülmüş olan Villa Lal-1 ve diğer tüm villalar, her detaya sahip. Markete ve restorana da yaklaşık 500 metre mesafede bulunan Villa Lal-1’de yeni yıla girmek, yıllar boyu unutamayacağınız anılarınızdan biri olacak. Ayrıca yılbaşı tatiliniz sonrası evinize dönmek de oldukça kolay. Sabiha Gökçen Havaalanı villanıza sadece 90 km uzaklıkta bulunuyor. Villaya ulaşmak ve rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Isıtmalı Havuzunuzda Keyifli Bir Yılbaşı Tatili

Antalya’nın en güzel beldelerinden biri olan Kaş’ın merkezinde rüya gibi bir yılbaşı tatili geçirmeniz de mümkün. Jakuzili, deniz manzaralı ve süit odalara sahip Villa Çakıl, 5 odası, 5 banyosu ve 11 kişiye kadar ulaşabilen konuk kapasitesi ile sevdiklerinizle size harika bir yılbaşı eğlencesi yaşatmaya hazır.

Dilerseniz akşamları villanızdaki barbekü ile mangal partisi verebilir, dilerseniz de villanıza sadece 600 metre mesafede bulunan ve birbirinden farklı Kaş lezzetlerini bulunduran restoranlarda keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Villa Çakıl Dalaman havaalanına 120 km ve Antalya Havaalanı’na da 210 km uzaklıkta bulunuyor. Villanın sayfasına ulaşıp detaylı bilgiye sahip olmak ve rezervasyon yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Ölüdeniz’in Kalbinde Sıcacık Bir Kış

Şömineye sahip, doğa ve huzur içerisinde bulunan, ayrıca süit odalara sahip Villa Drogo, Muğla Fethiye’nin kalbi Ölüdeniz’de bulunuyor. Konumu itibariyle oldukça merkezi bir bölgede bulunan Villa Drogo’da, lüks ve konforlu bir atmosferin içerisinde kaliteli bir yılbaşı tatili geçirebilirsiniz.

Ek olarak hediye köy kahvaltısının da verildiği villa, restorana ve marketlere 500 metre mesafede bulunuyor. Villa sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üzümlü’nün Taş Mimarisinde Yepyeni Bir Yıla “Merhaba” Deyin!

Üzümlü’nün muhteşem doğasında bulunan ve korunaklı havuz, ısıtmalı havuz gibi detayların yer aldığı Villa Hades’te harika bir yılbaşı tatili yaşamak mümkün. Dilediğiniz zaman jakuzinizde rahatlığın keyfini çıkarabileceğiniz bu villada, yeni yıla şömine başında ve keyifli dakikalar yaşayarak girebileceksiniz.

Yılbaşı gecesi için gerekli ihtiyaçlarınızı temin edebileceğiniz marketlere de 500 metre mesafede bulunan Villa Hades, akşam yemeği yiyebileceğiniz restoranlara da 2 km uzaklıkta bulunuyor. Villaya ulaşmak ve rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sapanca Köyler’de Rüya Gibi Yılbaşı Fırsatı

Sapanca’nın merkezine sadece 2 km mesafede bulunan Villa Can’da harika bir yılbaşı geçirebilir; 5 odası, 4 banyosu ve 10 kişi kapasitesi bulunan villada şömine ve korunaklı havuz detaylarıyla yeni yıla huzurlu bir giriş yapabilirsiniz. Ayrıca evcil hayvanınızı da yanınızda getirebileceğiniz bu konforlu villada aileniz ve sevdiklerinizle birlikte rahatça konaklayabilir ve villada bulunan barbekü detayı ile bahçenizde barbekünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Havaalanına 100 km mesafede bulunan bu ulaşımı kolay villada, Sapanca’nın tüm güzelliklerini ve etkileyici kış manzarasının tadını çıkarabilir, 2020’ye mutlu ve sıcacık bir giriş yapabilirsiniz…Villa Can'ın sayfasına ulaşıp rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bodrum Turgutreis’de Yeni Yıla Huzurlu Bir Giriş Yapın

Suit odaların ve 7 kişilik konuk kapasitesinin bulunduğu Villa Piyan, Bodrum Turgutreis’in en güzel bölgelerinden biri olan Dereköy’de bulunuyor. Doğa içerisinde büyülü bir atmosferde bulunan Villa Piyan, korunaklı havuz ve şömine gibi detayları da içerisinde barındırıyor. Restoranlara sadece 250 metre uzaklıkta bulunan villa, ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz marketlere 500 metre mesafede yer alıyor.

İstediğiniz zaman 15 km mesafede bulunan Bodrum merkeze uğrayıp kış aylarında Bodrum’un güzelliğine şahit olabilir, istediğiniz zaman ise sıcacık villanızda şömine başında kahve keyfi yapabilirsiniz. Kış aylarında Bodrum’un doğal atmosferini yakından incelemenizi ve Bodrum sokaklarını mutlaka gezmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca Villa Piyan, Milas –Bodrum Havaalanı’na da 50 km mesafede bulunuyor. Böylece yılbaşı tatilinizin bitiminde evinize ulaşım oldukça rahat olacak. Villa Piyan'a ulaşıp detaylı bilgiye erişmek ve rezervasyon yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü