Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Ortaca, her yaştan tatilcinin keyif alabileceği özellikleri bulunan, Muğla’nın sevilen yerlerinden biridir. Doğal güzellikleri ile doğa içerisinde bir tatil yapma imkânı sunar. Tarihi yerleriyle ise tatilcilerin keşif duygusunu açığa çıkarır. Ortaca plajları ve koylarında geçirilen keyifli bir günün ardından gece hayatına adım atılarak eğlenceye ara vermeden devam edilebilir. Eğlenceler arasında Ortaca restoranlarında yenilen lezzetli yemekler ise tatilcilere bir lezzet şöleni yaşatır. 

Muğla

Ortaca gece hayatı denildiğinde akıllara lüks restoranlar, gece kulüpleri ve meyhaneler gelebilir. Her zevke uygun bir gece eğlencesi bulunabilir. Ortaca’nın yazın popüler bir yer olması nedeniyle yaz dönemlerinde mekanlarda yer bulmak zor olsa da Ortaca aldığı ziyaretleri kaldırabilecek kapasiteye sahiptir. Bu sayede yılın her döneminde Ortaca gece hayatı deneyimlenebilir. 

Gel-gör Restaurant 

Ortaca’nın en çok bilinen mahallelerinden biri olan Maraş mahallesinde bulunan Gel- gör Restaurant bir balık restoranıdır ve bölgenin en sevilen restoranlarından biridir. Deniz kenarında bulunan mekân şık manzarasıyla dikkat çekerken lezzetli yemekleriyle de damaklarda kalıcı tatlar bırakır. Genellikle meyhane kültürü seven tatilciler tarafından tercih edilir. Güler yüzlü çalışanları ile eksiksiz bir hizmet sunar. Ailecek gidilebilecek bir mekân olduğu gibi arkadaşlarla eğlenceli rakı balık sofraları için de tercih edilebilecek bir yerdir. Gel-gör Restaurant’a ulaşım sağlamak son derece basittir. İlçe merkezinden kalkan dolmuşlar veya taksiler ile kolayca mekana ulaşım sağlanabildiği gibi özel araçla da restorana gidilebilir. Mekânın kendine ait bir otoparkı bulunmakta olup gelen ziyaretçiler otopark yeri bulma derdiyle uğraşmazlar.

Gel Gör Restoran

Adres: Maraş Mahallesi, Maraş Cad. 102/a, 48840 Ortaca/Muğla

Telefon: 0545 549 69 50

Green Bar

Ortaca akşamlarında eğlenmek ve dans etmek isteyenler ise soluğu Green Bar’da alır. Dalyan'ın popüler yerlerinden biri olan Green Bar ilçe merkezine 13 km mesafededir. Özel araçlarla veya dolmuşlarla mekâna ulaşım sağlanabilir. Green Bar Ortaca'nın ön plana çıkan özel yerlerinden biridir. Sahil kenarında bulunuyor olması gelenlerin manzara karşısında hayranlık duymasını sağlar. Hoş bir atmosfer eşliğinde güzel bir tatil gecesi geçirmek isteyenler için önerilecek bir mekandır. Green Bar menüsünde alkollü ve alkolsüz çok sayıda içeceğe yer verilir. Bunun yanı sıra aperatif yemek menüsü de bulunur. Green Bar ücretsiz girişe sahip bir bar olup haftanın her günü hizmet verir. Öğlen 15.00’dan gece 03.00 saatlerine kadar kapılarını yerli yabancı birçok turiste açar.

Green Bar

Adres: Dalyan, 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: 0532 490 71 61

Jazz Bar

Jazz Bar, caz seven tatilcilerin buluşma noktasıdır. Fonda eşlik eden caz müziği eşliğinde bir geceyi geçirmek isteyenler için hayranlık uyandıracak bir yerdir. Ortaca'nın genç ve orta yaştaki ziyaretçileri tarafından sevilen bu yer, yerli ve yabancı turistlerden büyük bir ilgi görür. Jazz Bar alkollü ve alkolsüz içeceklerden zengin bir menüye sahiptir. İçkilerin yanında bir şeyler atıştırmak isteyenler için aperatif yiyecek seçenekleri de sunar. Yaz dönemlerinde haftanın belirli günlerinde mekânda canlı müziğe yer verilir. Sanatçıların canlı caz performansları görülmeye değerdir. Ortaca'nın Dalyan Mahallesi içerisinde bulunan Jazz Bar ilçe merkezine 12 km mesafededir. Ulaşım rahatlığı ve sunduğu eğlence göz önünde bulundurulduğunda bir Ortaca tatilini daha da güzel hale getirmek isteyenler bu adrese mutlaka uğramalıdır.

Jazz Bar

Adres: Dalyan, No:28, Gülpınar Cad., 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: 0539 262 08 01

Vizyon Baron Bar

Ortaca ilçe merkezinden uzaklaşmadan bir eğlence arayışında olanlar için ise önerilecek adres Vizyon Baron Bar’dır. Yüksek kalitede hizmet sunan bar özellikle güler yüzlü personeli ile bölgenin halkı tarafından da sevilen bir işletmedir. Merkezi konumu sayesinde günün her saatinde yoğun olan bar gündüzleri soluklanma yeri akşamları ise eğlencenin adresine dönüşür. Mekân misafirlerine zengin menüsü ile alkollü ve alkolsüz çok sayıda içecek seçeneği sunar. Bir şeyler atıştırmak isteyen tatilciler için de aperatif yemek seçenekleri bulmak mümkündür. Vizyon Baron Bar haftanın her günü hizmet vermekte olup saat 14.00 ve 02.00 saatleri aralığında çalışır. Şık dekoru ve samimi ortamı ile de sevilen mekân genellikle bölgenin gençleri tarafından tercih edilir. İlçe merkezinde konaklayan tatilciler yürüyerek Vizyon Baron Bar’a ulaşım sağlayabilir.

Vizyon Baron Bar

Adres: Atatürk, Cumhuriyet Cad. No:54, 48840 Ortaca/Muğla

Club Sweet

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans etmek ve müziğin tadını çıkarmak isteyenler ise soluğu Club Sweet’te alır. Dalyan Mahallesi'nde bulunan kulüp ortaca merkeze 12 km mesafededir. Tatilciler özel araçlarıyla, taksiyle veya Dalyan dolmuşlarıyla Club Sweet’e ulaşım sağlayabilir. Mekânda özel vale hizmeti bulunmakta olup dileyen tatilciler arabalarını park etme derdiyle uğraşmazlar. Club Sweet alışılmış kulüp eğlencesinin bulunabileceği bir yerdir. İçerisinde özel lazer şovları, dans gösterileri ve DJ performansları misafirlerini bekler. Kulübün menüsünde alkollü ve alkolsüz içeceklere yer verilir. Dileyenler için belirli aperatif yiyecekler de menüye eklenmiştir. Mekânın düzeni bistro ve loca düzeni şeklinde olup locayı değerlendirmek isteyen tatilcilerin önceden rezervasyon yaptırması önerilir. Club Sweet damsız almayan bir mekan olup içeride kadın erkek sayısının eşitliğini sağlamaya özen gösteren bir mekandır. Club Sweet haftanın her günü 20.00- 04.00 saatleri arasında eğlencenin ortak adresi olur.

Club Sweet

Adres: Dalyan, Kaunos Sok. No:6, 48840 Ortaca/Muğla

Piano Bar (Sweet Camping Bar)

Doğa ile iç içe vakit geçirmek ve eğlenmek isteyenler için Piano Bar aradıkları adrestir. Dalyan Camping alanı içerisinde bulunan mekan manzarası ile büyüleyici bir yerdir. Nehir kenarında olması ve Dalyan Boğazı ve tarihi kaya mezarlarını görüyor olması gelen herkeste hayranlık uyandırır. Piano Bar, doğal güzelliklerle bütünleşmiş salaş ve samimi bir mekandır. Yaz kış hizmet veren barda kışın belirli günlerde yazın ise her gün canlı müzik performansları gerçekleştirilir. Mekan salaş olmasına rağmen zengin menüsü ise hayranlık uyandırıcıdır. Egzotik kokteyller denemek isteyenler Piano Bar menüsünde yer alan kokteylleri mutlaka denemelidir. Piano Bar haftanın her günü sabah 09.00’dan gece 02.00’a kadar hizmet verir. 

Piano Bar

Adres: Dalyan, 48600 Ortaca/Muğla

Telefon: 0506 882 91 73

M & M Rock Bar

Biraz da rock müzik dinleyelim diyenler için ise M & M Rock Bar adresi önerilir. Dalyan Barlar Sokağı’nın tam ortasında yer alan mekan, yerli yabancı birçok turistin sevdiği bir adrestir. Farklı dekorasyonu ile dikkat çeken mekân sokakta bulunan diğer barlardan ayrılır. Çalınan müzikler, tasarımı ve misafirleri ile M & M Rock Bar’a rock sevdalıları hayran kalacaktır. Bar, barlar sokağının eski mekanlarından biridir. 10 yılı aşkındır bölgede adından söz ettiren yer il günkü kalitesini günümüzde de korumaya devam eder. Uygun fiyatları ve müzikleri ile Ortaca gece hayatında değerlendirilebilecek bir yerdir. 

MM Rock Bar

Adres: Maraş Cad. 61 F | Dalyan, Muğla/Türkiye

Telefon: 0252 284 50 89

Nazo’s

Ortaca gece hayatının en yeni mekanlarından biri Nazo’s oluyor. Şık atmosferi ve modern tasarımı ile dikkat çeken mekân lüksü seven tatilciler tarafından tercih ediliyor. Canlı müzik ve DJ performansları eşliğinde bir gece geçirmek isteyenler Nazo’s sayesinde eğlenceli saatler geçiriyor. Mekânın yeni ve kaliteli olması yoğun bir ilgi görmesine neden oluyor. Bu nedenle tatilcilerin gelmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırması öneriliyor. Mekânın pazartesi ve salı günleri kapalı olduğunun ise unutulmaması gerekiyor. 

Nazo's

Adres: Maraş Mahallesi, Yalı Sok. 48840 Ortaca/Muğla

Telefon: (0252) 284 34 86

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü