Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Güne güzel bir başlangıç yapılırken kahvaltının yeri ve değeri son derece önemlidir. Güzel ve doyurucu bir öğünle güne başlamak günden alınan keyfi arttıran bir etkiye sahiptir. Özellikle, keyfine düşkün tatilciler kahvaltı tavsiye ve önerilerine büyük önem verirler. Böylece her sabahı keyifli bir kahvaltı yerinde geçirebilirler. Antalya gezilecek yerleri, tarihi yerleri ve doğal güzellikleri ile yoğun ilgi gören bir şehirdir. Bundan dolayı gece hayatından, restoranlara, kahvaltıdan, sahildeki mekanlarına birçok farklı seçeneğe sahiptir. Gün bitiminden önce güne başlangıca dönmek gerekirse Antalya kahvaltı fırsatları bakımından da zengin bir ildir.

Özellikle otel bölgelerinde bazı dönemlerde özel indirim günlerine denk gelinebilir. Bu günlerde bu mekanların sunduğu fiyatlar Antalya kahvaltı fiyatları altında kalarak son derece ekonomik olabilmektedir. Fırsattan ziyade doyuruculuğu veya mekanın şıklığına odaklanmak isteyen tatilciler ise “Antalya'da kahvaltı nerede yapılır?” sorusunun cevabını aramaktadır. Bu soru cevabı için de öncelikle ne tür bir kahvaltı edilmek istendiğine karar verilmelidir. Antalya açık büfe kahvaltı veya serpme kahvaltı servis eden restoranlar bakımından da zengindir. Bu mekanlar kalabalık grupların ağırlanabileceği kapasitede olduğu gibi butik mekanlar olup iki kişilik hoş konseptlere de sahip olabilmektedir. Antalya en iyi kahvaltı dendiğindeyse herkesin aklına farklı bir seçenek gelmektedir. Bu durumun altında ise bir kahvaltıdan ne beklendiği yatmaktadır. Doğal ürünlerden oluşan bir kahvaltı isteyenler organik ürün sunumu yapan mekanları tercih ederken, dünya mutfağının farklı lezzetlerini arayanlar daha özel mekanlara gitmektedirler. Bundan dolayı bir mekan için “en iyi mekan burasıdır” demek çok doğru olmamaktadır. Ancak en iyi kahvaltı yeri için aday olabilecek pek çok mekan olduğu söylenebilmektedir. 

 

Sarı Demlik

Son derece doyurucu bir köy kahvaltısı yapmak isteyenler soluğu Sarı Demlik’ te alıyor. “Bitemeyen kahvaltı” sloganıyla bilinen mekan, misafirlerine hem bir ziyafet hem de doyurucu porsiyonlar sunuyor. Her iki durumda Sarı Demlik’ i Antalya’nın en meşhur kahvaltıcılarından biri yapmaya yetiyor. Organik ürünler kullanan mekan, birçok farklı peynir çeşidi, sucuklar, yumurtalar ve el yapımı reçellerden oluşan bir menü sunuyor. Özellikle, herkes tarafından en çok tercih edilen “Yedikçe Bitemeyen Kahvaltı” seçeneği Sarı Demlik’ e daha da ün kazandırıyor. 

Adres: Şirinyalı, Tekin Apt. 1501. Sok. No: 13, 07100 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 0 (242) 316 69 76

Van Kahvaltı Salonu

Van kahvaltısı her yerde meşhurdur! Bu meşhurluk Antalya’da da devam etmektedir. Van’ın tüm özel lezzetlerini sunan Van Kahvaltı Salonu, son derece doyurucu bir kahvaltı yapmak isteyenler tarafından büyük ilgi görmektedir. Tüm bu zengin sunuma ve lezzet şölenine rağmen bir de mekanın uygun fiyatlı olması tatilcilerin gösterdiği ilgiyi de arttırmaktadır. Van helvası, Van peyniri, Van cacığı, Van kaymağı, Kavut gibi özel lezzetleri hiç denememiş olup merak edenler de özellikle Van Kahvaltı Salonu’nu tercih etmektedir. 

Adres: Varsak Karşıyaka, Mehmet Akif Ersoy Cad. No: 47, 07210 Kepez/Antalya

Telefon: 0 (532) 665 70 91

Çakırlar Kahvaltı Muhtarın Yeri

Su kenarında yer alan manzarası yanı sıra, yaz aylarında suyun üstüne attığı masalarla büyük ilgi toplayan mekan, Antalya yerlilerinden büyük bir ilgi görüyor. Özellikle, çocuklu aileler tarafından tercih edilen mekan tüm aile üyelerinin keyif dolu saatler geçirmesini sağlıyor. Tamamıyla doğal ürünlerden oluşan serpme kahvaltısı mekanın önemli özelliklerinden bir diğeri oluyor. Bu özelliklerinin yanı sıra bir o kadar da uygun fiyatlı olması, Muhtarın Yeri’nin bir diğer önemli özelliği daha oluyor. Özellikle yaz aylarında Muhtarın Yeri’ nde boş masa bulmak zor olabiliyor. 

Adres: Çakırlar, Çandır Çayı, Yemişli Pınar Dere Kenarı, 07070 Konyaaltı/Antalya

Telefon: 0 (242) 447 11 02

Nar Beach & Bistro

Tüm dünya mutfağına menüsünde yer veren Nar Beach Bistro, her açıdan zengin bir konsepte sahiptir. Denize sıfır konumuyla nefes kesici bir manzarası bulunmaktadır. Brunch aktiviteleri için kalabalık gruplar tarafından tercih edilmektedir. Bazı günlerde canlı müzik performanslarıyla gelen misafirlerine eğlenceli saatler yaşatmaktadır. Açık büfe kahvaltı sunan mekan, her çeşit kahvaltılık malzemesi sunumu gerçekleştirmektedir. Bu sayede her zevke uygun kahvaltı seçeneğini bulmak mümkündür. Hem doyurucu hem de eğlence dolu saatler için Nar Beach, en doğru adreslerden biridir. 

Adres: Muratpaşa Konyaaltı Caddesi, Atatürk Parkı İçi, 07050 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 0 (242) 247 68 68

Girgin Cafe

Doğaseverlerin ilk tercihinde sıra! Düden Şelalesi’nin denizle buluştuğu noktada konumlanan mekan nefes kesici doğasıyla gelen herkesi büyülüyor. Sessiz ve huzur dolu bir gün geçirmek isteyenler için aranan özel adreslerden biri oluyor. Ancak bilinmesi gerekiyor ki mekan bulunduğu konumdan dolayı tercih ediliyor. Mekanın servis hizmeti bazı dönemlerde şikayet edilebiliyor. Özellikle, yaz dönemlerinde yoğun talep nedeniyle servis yavaş olabiliyor. Serpme kahvaltı servisi yapan mekan, servisi yavaş olsa da sunduğu lezzetler ile oldukça beğeniliyor. Lezzeti ve manzarası düşünüldüğünde Girgin günün sonunda misafirlerini mutlu bir şekilde uğurluyor.

Adres: Çağlayan, Barınaklar Blv. 126/2, 07230 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 0 (242) 324 60 06

Kuğulu Bahçe

Bahçe içerisinde huzur dolu saatler geçirmek isteyenler içinse Kuğulu Bahçe devreye giriyor. Serpme kahvaltı servisi yapan mekan hem doyurucu hem de keyifli bir kahvaltı keyfi yaşamanızı sağlıyor. Özel organizasyonlar için de kiralanabilen mekan organizasyon olmadığı günlerde kapılarını herkese açıyor. Ailecek tercih edilebilecek huzur dolu saatler için Kuğulu Bahçe, Antalya’nın göz bebeği kahvaltı adreslerinden biri oluyor. Diğer mekanların aksine Kuğulu Bahçe’nin fiyatları biraz da olsa yüksek kalabiliyor. Ancak sunduğu hizmet tüm bu fiyat farkının nedenini açıklıyor.  

Adres: Kırcami, 07200 Muratpaşa/Antalya

Telefon: 0 552 236 70 70

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü