Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Tatil planınızı oluştururken siz de nerede yemek yiyeceğinizi de planlayanlardan mısınız? Biz öyleyiz 😊 Antalya tatil planımızı yaparken, en uzun süren konuşmalarımızı nerede yemek yiyeceğimiz üzerine yapıyoruz. İşinizi kolaylaştırmak adına sizler için, Antalya’da damak tadınıza hitap edebilecek restoranların isimlerini paylaşacağız. Hayal ettiğimiz Akdeniz lezzetlerine kavuşmak için bazı mekanlarda önceden rezervasyon yaptırdık. Sizin de yapmanızı öneriyoruz. Şimdi en güzel zeytinyağlı nerede, en soslu piyazı nerede bulabilirsiniz, ondan bahsedelim.

Deniz mahsullerinden, kebaba kadar uzanan lezzetler diyarı Antalya’da mutlaka denemeniz gereken lezzetler şöyledir; tahinli piyaz, kabak tatlısı, turunç ve patlıcan reçeli, yanık dondurma, düğün çorbası, hibeş, kabak çiçeği dolması, hamur dolması, şiş köfte, bumbar…

Sizin de deneyimlediğiniz zaman bize hak vereceğiniz bu tatlardan sonra, acaba emekliliği beklemeden Antalya’ya mı yerleşsek dediğiniz duyar gibiyiz. 😊

Seraser Restaurant

Eski Antalya’nın hala var olduğunun kanıtı Kaleiçi’nde yeşillikler arasında kalan bahçede, mis kokulu çiçeklerle enfes yemeklerin kokusunun karıştığı bir mekân burası. Antalya’nın kavurucu sıcağında, çölde vaha bulmuş kadar sevineceksiniz. Güzel bir yemek ve lezzet deneyimi arayanlar için şiddetle öneriyoruz.

Önemli etkinliklerin, doğum günü kutlamaları ve evlilik yıl dönümü kutlamalarının şık ve konforlu ambiyansında keyifli bir şekilde geçireceğiniz mekânda, Antalya yöresine özgü tatları deneyimleyebilirsiniz. Kış aylarında dışarıda oturarak şömine keyfi yaşayabilir ve tarihi dokunun nasıl güzel korunduğunu gözlemleyebilirsiniz. Gitmeden önce mutlaka yer ayırtmanız gerekmektedir.

7 Mehmet Restaurant

Sadece Antalya değil, Türkiye’nin en iyi restoranları arasında gösterilen mekân, değişmeyen kalitesiyle ve lezzetleriyle, yıllar geçtikçe güler yüzlü hizmetinden ve temizliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Tandır, bademli pilav, tahinli kabak tatlısı, kuzu kokoreç gibi tatları en çok beğenilen ve denenen lezzetler arasında yer alıyor. Misafirlerinizi tereddütsüz bir şekilde ağırlayabileceğiniz mekânda, giriş yapar yapmaz özel hissedeceksiniz.

Aslım Şimşek Köfte Piyaz

Antalya’yı bilenler olarak en iyi köfteyi Aksu’da yiyebileceğinizi bilirsiniz. Senelerdir aynı yerinde olan mekânı, Antalya’dan Side yönüne giderek rahatlıkla bulabilirsiniz. Izgaralardan çıkan dumanları ve tabelaları görünce doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız. Köfte ve piyazın yıllardır aynı lezzette olduğu mekânda, piyazı mutlaka deneyin.

Panorama Restaurant

Birbirinden leziz yöresel tatlar, Toros dağlarının dokusu ve Akdeniz’in en güzel manzarasında salaş bir mekânın nasıl eviniz gibi hissettirdiğini deneyimleyeceksiniz. Antalya Kemer’de dağ manzaralı restoranda hiç olmadığınız kadar huzurlu hissedeceksiniz. Çeşitli kahvaltısının, yerli şaraplarının ve güler yüzlü sahiplerinin size hissettirecekleri için bize teşekkür edeceksiniz. Sıcak yaz günlerinde veya ilkbaharda açan çiçeklerin, en güzel anlarınıza eşlik ettiği, müthiş lezzetler sizi bekliyor.

Il Vicino Pizzeria

Kaleiçi’nde, romantik bir atmosferde gerçek İtalyan pizzası yemek isterseniz sizi böyle alalım😊 Çalışanların önerisiyle deneyebileceğiniz şaraplar ve İtalyan usülü bol çeşitli pizzalarıyla Antalya’da olduğunuzu unutacaksınız. Mutlaka deniz ürünlü pizzasını denemenizi tavsiye ediyoruz.

Tüm bu güzel lezzetleri denemek ve yerinde görmek için, Hellovillam'ın Antalya Kiralık Villalarını inceleyebilirsiniz. https://www.hellovillam.com/antalya-kiralik-villa adresinden size uygun havuzu korunaklı ve ısıtmalı havuz seçenekleriyle, en iyi fiyat garantili villalar tatiliniz için sizi bekliyor .

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü