Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Gidenlerin bir daha geri dönmek istemediği yer; Akyaka!

Akyaka, Muğla

Muğla’nın en güzel ve en huzur dolu yerlerinden biri olan Akyaka’ya adım attığınız andan itibaren buradan ayrılacağınızı düşünmek bile size üzüntü verebilir. Lüks otellerin uzağında muhteşem bir tatil ortamına sahip olan Akyaka, kalabalıktan uzakta bir tatil yaşamak isteyenlerin en keyif alacağı rotalardan biridir. Ünlü Azmak Nehri’nin serin sularına, yazın sıcağında kendinizi bırakabileceğiniz Akyaka’da aynı zamanda ormanda yer alan kamp alanlarında kamp yaparak da doğa ile kucaklaşabilirsiniz. Akyaka Plajı’na giderek de deniz, kum ve güneşin keyfini tertemiz havayı içinize soluyarak sakin bir atmosferde yaşamanın ayrıcalığı ile yaşayabilirsiniz. 

Nasıl Gidilir?

Akyaka’ya çevre beldelerden hareket eden minibüsler ile gidebilirsiniz. Fakat minibüslerin bıraktığı noktadan Akyaka’ya ulaşmak için de biraz yürümeniz gerekecektir. Farklı bir ilden gelmek isteyenler için ise Dalaman Havalimanı’na gelerek, buradan araç kiralayarak Muğla – Fethiye yolu ya da D400 yolunu kullanarak da ulaşabilirsiniz.

Akyaka’ya Gideceklere Öneriler

Eğer Akyaka’ya geldiyseniz mutlaka Sakar Tepe Seyir Terası’na çıkmanızı öneririz. 600 metre yükseklikte yer alan Sakar Tepe Seyir Terası’nda güneşin batışına ya da doğuşuna tanıklık edebilirsiniz. Eşsiz bir panoramik manzaraya sahip olan bu yerde bu anı kesinlikle yaşamalısınız. Akyaka civarında yer alan muhteşem bir doğa ortamına sahip olan Akçapınar’ı da gezi listenize ekleyerek, buraya da uğrayabilirsiniz. Akçapınar’da nehirde gerçekleşen tekne turları ziyaretçilerin en keyif aldığı aktivitelerden biridir. Siz de bu tekne turuna katılarak harika bir yolcuğu tatil planlarınıza dahil edebilirsiniz.


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü